Ağlayarak yazıyorum ..

Ya arkadaşlar insanların ölmesini hatta gebersinşer diyerek dilemesi onlara beddua edip küfretmesi kimsenin umrunda değil galiba. Aman neyse zaten kk da artık hiç birşeye şaşırmıyorum beddualar seni bulur

Benim eşim de maç tutkunu..her takımın maçını,özetlerini,tekrarlarini izler daha doğrusu izlemek ister ben buna çok müsaade etmem,sadece "tuttuğun takımın maçlarını izle" diyorum gerekirse kumandaya dokunmasina bile izin vermiyorum.Çok mu diretti illa izlicem diye o zaman kendi işlerini kendin hallet diyorum ne yemek ne kahvaltı kendi havama bakıyorum.Bunu en başında yaptım ve artık anladı ki ben de o evde yaşıyorum kendi basinaymis gibi davranamiyo.Yok öyle bir dünya oturup onunla maç izlemek zorunda degilim..Evin hakimi gibi davranmasına izin verilip hadi sende onunla birlikte maç izle diye bir mantık yok olmamalı da...Bu, erkeğin bencilligini,evin reisi havalarını kabul etmektir..O halde erkek otursun karısıyla beraber müge anliyi izlesin sonra da esra erolu ondan sonra da bu tarz benim mi ne karin agrisiysa onu izlesin... Valla kadınlar kendine değer vermeyip, yapmalisin mantığı ile hareket edilirse bu kadar küçük şeylerden daha cok tartışmalar çıkar..Kendine değer vereceksin ki karsindaki de sana değer versin..

Beddua kısmını görmemişim.. Onların hepsi birer can. Aileleri olan , kanlı canlı insanlar. Tv.de olunca birine ölsün demek farklı olmuyor. Eminim ki pişman olup tövbe etmişsinizdir.
Beddua döner Allah korusun, haksızsa kişi

Eş mac izliyo diye gömlegini yırtmak(ki gomlek az bi cekmeyle yirtilmaz herkes biliyodur) cığlık atmak falan falan.
Dert görmemissiniz

Oglumda esimle izliyo mac o hallerini seviyorum ikisininde.
Ben anlamadigim halde sirf onlar seviyo diye izledigimde oluyo.

Böyle cirlayarak olmaz o isler

Her iki tarafında fadakarlık yapması gerekiyor bence :) haklıda olsak haksızda olsak, evli değilim ama böyle küçük meselelerden de kimsenin mutsuz olmasını istemem, işi tatlıya bağlamalılar ve iş çoğunlukla kadında bitiyor... Aslında biz kadınlar melekte olabiliyoruz şeytan da ve karşı cinse dediğimizi yaptırtıyoruz birşekilde, sadece stratejiyi iyi bileceksin, benim göürüşüm bu, umarım sorunları çözülmüştür

Daha eve gelmedi

Haklısın ama cidden bu maç olayı biraz hastalık derecesinde olabiliyor bazı erkeklerde. İddia filan da oynuyor mu bu kadar takip ettiğine göre. Can sıkıcı bir şey. Bizim izlediğimiz şeyler çakıştığında bilgisayarı alıp başka odada izliyorum eşim daha az evde kaldığı için tv yi ona bırakıyorum. En azından ara sıra sana tv yi bırakıp bilgisayardan izleyebilir illa ki izleyecekse. Sen de kendine tv aldır onunla da ilgilenme bi süre.

Baska bir nick kullaniyordum onceden belki smdi anlattikca kendimi.bilen bilir nicki de hic hatirlamiyorum . Bu sitedeki yorumlar zamaninda beni cok kirdi cok tartismalara girdim cok banlandim vs..vs.. bence yorumlar iyi .. sonucta kimse kimseyi tanimadan fikir alis verisinde bulunuyor ve bu hos bir davranis ama bazen de hos olmayan noktalara kadar gidiyor .. kizginlikda degilde acikcasi yorumlarin tersine ciktigini anlatmak icin.actgim bir konu bu biraz ra icimi dokmk istedim konularimi hep braya actigim.icn bunu da buraya actim umarim dogru yerdir . uzatmaddan konuya girersem eger benm uc bcuk seneye yaklasan bi iliskim var ailem hc istemedi engel olmak icin ellerinden geleni yaptilar hep nefretlw yargiyla yaklastilar nisanlima bir suru zorluk cektik ayrintisina girmetecegim ama cok fazla zorluk cektik . sonra nisanlim cezaevine girdi birbirimzle aylarca gorusemedhmz zmnlar oldu yine de vazgecmedik herkes ayril dedi bir sru sey soyledi ama vazgecmedik . cezaevinede 17 yasnda istemeden karstgi bir kavgadan girmisti onun cezasini yillar sonra dosya sonuclanip ceza gelince yatti . Ordan cikti ailem sonunda ikna oldu ve bir suru sorundan sonra nisanlandik .. sonra ben hastahanelik oldum hayati risk gecirdm emboliye yakalandim kanmda pihtilasma vardi .. Gunlerce ben yogun bakmdayken hastahanede yattilar kahroldular hep beraber aciyla birbirlerine sarildilar ve nisanlimi sevmiyor degiller simdi . isi gucu yerinde duzgun biri cunku ..nasipse bir ay sonrada dugunumuz varr .. Umarim Allah nasip eder .. O yuzden hic kimse acimaszca uzucu kirici yorum yapmasin .. İyi aksamlar diliyorum ..

Kesin karıştırdım kesin :KK14:

Sizin şu davranışınız çok mu normal? Adam bir gün evde bırakın ne izliyor izlesin ya. Bende erkek arkadaşımla oturup hiç sevmediğim halde sevmediğim tür de filmleri izliyorum. Onunla olayım yeter. Maç izliyorum. Playstation oynuyorum. Kusura bakmayın da çekilir gibi değilsiniz. Annesi aşkım dedi diye kıskanırsınız, öz kardeşi ile şakalaşıyor diye kıskanırsınız.
Ayağınız incinir adam ekmek derdinde yanınızda kv ve anneniz olduğu halde "neden ise gitti" diye trip atarsınız. Tv'sine karışırsınız oda onun tutkusu demek ki. Evlendikten sonra mı çıktı bunlar ortaya ? Benim eniştesini kızının düğününde gitti derbi izledi geri döndü. Bırakın izlesin. Evinde ya yetmiyor mu.

Bizim de evdeki en büyük kavga sebebi bu maçlar. Nefret ettim nefret. Aynen dediginiz gibi bütün haberlerini tekrar tekrar izliyor. Bir kere de anlamıyorlar herhalde. Biz boşa birseyi 10 kez demiyoruz demek ki diyorum. 10.da anlıyorlar!!! Futbol bağımlısı böyleleri bence. :( çözüm ben de bulamadım... oturdum onla izledim olmadı ,yorum yaptım olmadi ,kavgalar çıkardım olmadı, aldım karşıma konuştum olmadı olmadı....

Ay okurken maçtan gına geldi allah sana sabır versin o maç delisi adamla

Back
X