::.Ağlayınca burnum şişiyor::.

Melek1013

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
310
0
296
İstanbul
kızlar benim ameliyattan sonra ağladıgımda burnum şişiyor balon gibi oluyor önceden böyle bişey yoktu..sizinde böyle oluyor mu? kına gecesinde ve dügünde ağlarsam o görüntüyü düşünemiyorum bile kendimi tutmam lazım :)

benimde ameliyat olalı üç hafta oldu,sabahları uyandığımda burnum daha şiş oluyor,bu kadar zaman sonra ağlayınca şişmesi ilginç geldi,ben henüz ağlamadım ama bi denemem lazımşakkıdı
şaka bir yana doktoruna sordunmu? ağlayınca gözler ve burun biraz şişer çünkü normaldede,bu normalden dahamı fazla bir şişlik

doktoruma sormadım zaten kolay ağlayan biri deilim o yuzden sorun etmedim yani..bi kere ağladım ameliyattan sonra :):):):) ondada burnuma dokundugumda hissettim bayagı büyüktü..düğünden önce birde ağlama provası yapsam iyi olucak :roflol:

kime oldun ameliyatini hangi doktora yaptirdin 6 ay sonra aglayinca hala sis olmasi normal bi durummu acaba bende olucamda ameliyat korkudan olamadim bi turlu . bu arada hayirli olsun kina gecen :)

normal burun da genelde aglayınca şişer zaten,birde ameliyattan dolayı deride hassaslık varsa iice şişmiştir.
geçmiş olsun,düğün için de hayırlı olsuna.s.

teşekkür ederim..ameliyattan önce böyle bir sorun yoktu..anormal bir şekilde şişince kokrtum hep böylemi olucak diye

kime oldun ameliyatini hangi doktora yaptirdin 6 ay sonra aglayinca hala sis olmasi normal bi durummu acaba bende olucamda ameliyat korkudan olamadim bi turlu . bu arada hayirli olsun kina gecen :)

fatih madical parkta oldum dr.oray karaçaylıya..hiç bir sorunla karsılasmadım..burun şişmesi hariç oda arkadasın dediği gibi yeni ameliyat olmanın verdiği hassasiyettendir inş

benim aglayınca asırı gozlerım şişiyo acaba ameliyatla alakalımıdır öncesınde yokdu cunkı barıs beye bı sorıyım barı:)

benim aglayınca asırı gozlerım şişiyo acaba ameliyatla alakalımıdır öncesınde yokdu cunkı barıs beye bı sorıyım barı:)

o bence şununla alakalı,önceden burnun daha büyüktü şimdi küçülünce ve daha düzgünleşince diğer hatlar daha belirgin hale geliyo onun için sana dahada şişiyomuş gibi görünmesi doğal:):)normaldede ameliyattan sonra gözlerin daha bir ortaya çıkmadımı öyle düşün:)):içelim:

Çok normal, burnun oturası ve eski haline gelmes yaklaşık 2 seneyi bulur...Benim çok uzun zaman olmasına rağmen bazen sabahları, bazen ağlayınca bazende sıcaktan dolayı şişiyor...Bu yüzden kanamayan yaraya neşter vurulmaz derler ya, artık çekeceğiz yapacak bir şey yok...Şİşince hemen masaj yap, 5 dakikada iniyor...

korkutmayın beni yaa bide bu çıkmasın başıma mafoldumben
ben daha dün ameliyat oldum hiç acım ağrım olmadı eskiden çok şişerdi burnum ama şimdi bide bunu düşünmiyim canım sen doktoruna sor bizede haber ver

burun sismesi bence cok normal ben dokundugum zaman bile sisiyor, sabahlari patlican gibi oluyorkaydirigubbakcemile3.... birde eskiden cok fazla güldügüm zaman böyle kriz geldimi gözlerim akardi, simdi en ufak birseye güleyim hemen gözlerim akiyor, dikkatimi cekti sanirsa ameliyattan sonra oldu önceden yoktufisfisfis

E bu kadarcığıda olacak artık :sm_cool:

bende ameliyat olalı 2.5 ay oldu..sabahları burnum aacayip şiş uyanıyorum,ağlayınca da şişiyo ama sabahları baya bi şişiyo.normal bişey bence 6 ay sonra da geçmez yıllarla anca geçer.kolay diil kemik iileşicek,kıkırdak,deri iileşicek..sabredicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…