• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayıp yalvararak barışmak isteyen erkek?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Sevgilimin çinli bi kızla yazışmasını yakalamıştım .
heryerden engellemiştim arkadaşı aramıştı beni onun hesabından ben yazdım diye kuzenime fln yazmıştı
Bugun çıkmış işyerime gelmiş
Gittim yanına
“ beni dinle sonra yine ayrıl” dedi tamam dedim dinliyorum
Arkadaşı instagramdan bişeye bakcam demiş oda bikereliğibe gireceğini düşünerek arkadaşının telefonundan hesap ekle yapmış
Arkadaşı sevgilimin instagram hesabıyla yabancı bi arkadaşlık sitesine üye olmuş o kız da ordan çıkmış
Sevgilimle dalga geçmek içinde kıza çince yazmış
Tabiki inanmadım
Hüngür hüngür aglamaya başladı benim çok zoruma gidiyo ben aldatmadım ben sensiz yapamam ben yemin ederimki bişey yapmadım benim neyimi gördün bugune kadar günlerdir hayalet gibiyim benden ayrıl ama beni aldatmakla suçlama yemin ederim arkadaşım yapmış gidelim konuşalım onun sevgilisi sen ben 4 ümüz konuşalım ben niye öyle bişey yapıyım senin inatagramımı kontrol ettiğini bilmiyomuyum fln
Ben istemediğimi artık güvenemeyeceğimi evlenip te nerde ne yaptı diye onu bekleyemeyeceğimi söyledim oda kim dedi evlenince öyle olacagını ben öyle gecelere kadar çıkmam dedi ilk defa dedi bunu da ailemin hepsi biliyo ben seni seviyorm aldatma olmaz yeniden güvenirsin inandırırm ben kendimi dedi
Bende şimdi barışsam bile 2 ay sonra ben hazmedemiyorum diyip ayrılırım seni affetsem kendimi affedemem kendime saygım kalmaz benim
Hadi diyelimki aldatmadın arkadaşına şifreni verecek ne vardı bizim o hesapta özel konuşmalarımız vardı dedim
Giderken de en son benim artık gücüm yok istemiyorum dedim
Ağlaya ağlaya benim var senin yoksa senin yerinede gücüm var benim dedi çıktım geldim
Okadar zor olduki onu o şekilde görmek keşke affedebilsem unutabilsem affederim sanıyodum ama sindiremedim
O ağlarken içim bile sızlamadı aldatılmayı unuttum onu teselli ettim resmen
İlk defa karşımda onu öyle gördüm
Kıymetimi anlamıştı ama kaç gün sürerdi kim bilir
Kendimle gurur duyuyorum ama kalbimde sızlıyo bi taraftan o öyle ağlarken o kadar hissizdim ki bu normal mi siz olsanız affedermiydiniz ?

Bilemedim. Ben de huzursuz olurdum sanırım. Devam etsem de sürekli acabalar olurdu aklımda

Sevgilimin çinli bi kızla yazışmasını yakalamıştım .
heryerden engellemiştim arkadaşı aramıştı beni onun hesabından ben yazdım diye kuzenime fln yazmıştı
Bugun çıkmış işyerime gelmiş
Gittim yanına
“ beni dinle sonra yine ayrıl” dedi tamam dedim dinliyorum
Arkadaşı instagramdan bişeye bakcam demiş oda bikereliğibe gireceğini düşünerek arkadaşının telefonundan hesap ekle yapmış
Arkadaşı sevgilimin instagram hesabıyla yabancı bi arkadaşlık sitesine üye olmuş o kız da ordan çıkmış
Sevgilimle dalga geçmek içinde kıza çince yazmış
Tabiki inanmadım
Hüngür hüngür aglamaya başladı benim çok zoruma gidiyo ben aldatmadım ben sensiz yapamam ben yemin ederimki bişey yapmadım benim neyimi gördün bugune kadar günlerdir hayalet gibiyim benden ayrıl ama beni aldatmakla suçlama yemin ederim arkadaşım yapmış gidelim konuşalım onun sevgilisi sen ben 4 ümüz konuşalım ben niye öyle bişey yapıyım senin inatagramımı kontrol ettiğini bilmiyomuyum fln
Ben istemediğimi artık güvenemeyeceğimi evlenip te nerde ne yaptı diye onu bekleyemeyeceğimi söyledim oda kim dedi evlenince öyle olacagını ben öyle gecelere kadar çıkmam dedi ilk defa dedi bunu da ailemin hepsi biliyo ben seni seviyorm aldatma olmaz yeniden güvenirsin inandırırm ben kendimi dedi
Bende şimdi barışsam bile 2 ay sonra ben hazmedemiyorum diyip ayrılırım seni affetsem kendimi affedemem kendime saygım kalmaz benim
Hadi diyelimki aldatmadın arkadaşına şifreni verecek ne vardı bizim o hesapta özel konuşmalarımız vardı dedim
Giderken de en son benim artık gücüm yok istemiyorum dedim
Ağlaya ağlaya benim var senin yoksa senin yerinede gücüm var benim dedi çıktım geldim
Okadar zor olduki onu o şekilde görmek keşke affedebilsem unutabilsem affederim sanıyodum ama sindiremedim
O ağlarken içim bile sızlamadı aldatılmayı unuttum onu teselli ettim resmen
İlk defa karşımda onu öyle gördüm
Kıymetimi anlamıştı ama kaç gün sürerdi kim bilir
Kendimle gurur duyuyorum ama kalbimde sızlıyo bi taraftan o öyle ağlarken o kadar hissizdim ki bu normal mi siz olsanız affedermiydiniz ?
Aldattığını bastırmak için zırlamış çocuk gibi. İnsanda biraz gurur olur

Senin diğer konuna da yazmıştım. Hatta aferin ilk defa biri aldatıldım affedeyim mi diye sormuyor diye düşünmüştüm. Birçok kişi de sakın dönme yazdı. Hala yazıyorum sakın dönme. Kız sana konuşmaları bile atmıştı. Tabii ki ağlayacak çünkü yakalanacağını düşünmedi, elindekinden de oldu. Affetme aynısını yaşarsın ama bu sefer o kadar dikkatli olur ki ruhun duymaz

4 lü oturup konusmayi değerlendir derim =) ak kara meydana çıkar.

Asla affetmezdim. Sizi hem aldatmış hem de salak yerine koyup yalanlar söylemiş. Hangi sosyal mecra olursa olsun hesap oluşturmak çok kolay, neden kuzeni onun hesabını kullansın? Ayrıca ağlamış olmasını bu kadar büyütmeyin, inanın tamamen timsah gözyaşı. Affederseniz sürekli diken üstünde olacaksınız ve o yine aldatacak. Zaman her şeyin ilacı, zamana bırakın. Aklınızı meşgul edecek şeylere yönelin

Normal zAmanda okadar inat okadar gururludur ki yıllardır tanıyorum çocukluktan beri okadar şok oldumki bu haline
Gerçekten inanıyor musun yani? Kuzeni de onun arkasını destekler tabii ki, aldatan insan neler neler planlar aldatmış yalan mı söyleyemeyecek? Apaçık ortada aynen kesin kuzeni kullanmıştır hesabını. Aç gözünü aşık olmak bu değil. Zorda kaldı, baktı ciddi ciddi gidiyorsun yalvarıyor işte. Aynısını tekrar yaşarsın net.

Biliyorum
Sözde arkadaşı benim varlıgımdan habersizmiş
Peki dedim arkadaşın instagramına giriyodu da benim mesajımı hiç mü görmedi de adımı ilk defa duydu kör mü arkadaşın dedim
Yada bu arkadaşın sen 9 da yattıgında hiç çevrimici olmadı senle birlikte mi uyuyodu
Ya da senin yanında senin hesabından çinli birine yazdıda senin ruhun duymadı ozaman sen salaksın görmedin mi dedim
İnanamıyorum işte bi türlü
Senin diğer konuna da yazmıştım. Hatta aferin ilk defa biri aldatıldım affedeyim mi diye sormuyor diye düşünmüştüm. Birçok kişi de sakın dönme yazdı. Hala yazıyorum sakın dönme. Kız sana konuşmaları bile atmıştı. Tabii ki ağlayacak çünkü yakalanacağını düşünmedi, elindekinden de oldu. Affetme aynısını yaşarsın ama bu sefer o kadar dikkatli olur ki ruhun duymaz

İnanmadım ama okadar magduru oynadıki bi acaba mı dedim imkansız da değil tabi benim kuzenim haberim olmadan 1 yıl instagramıma girmiş ama bu kadar tesadüfde fazla gibi
Çoğu erkek zorda kalınca ağlayıp yalvarır zaten.
Bilinenin aksine kadınların değil, erkeklerin gizli silahıdır.
Sanki ağlamak hakları değilmiş gibi ‘vayy be ağladı adam demek çok seviyor’ algısı yaratırlar.
Yemeyin...

Gerçekten inanıyor musun yani? Kuzeni de onun arkasını destekler tabii ki, aldatan insan neler neler planlar aldatmış yalan mı söyleyemeyecek? Apaçık ortada aynen kesin kuzeni kullanmıştır hesabını. Aç gözünü aşık olmak bu değil. Zorda kaldı, baktı ciddi ciddi gidiyorsun yalvarıyor işte. Aynısını tekrar yaşarsın net.

İnsanlara kendimi küçük düşürmüş olmaz mıyım
Hem hangi insan arkadaşının mutlulugu için kendi sevgilisine aldattıgını itiraf eder o çocugun da yapsa bile ben yaptım diyeceğini düşünmüyorum
4 lü oturup konusmayi değerlendir derim =) ak kara meydana çıkar.

Böyle bi şey beklemiyodum acıdım bile hatta ama affetmedim yinede
Asla affetmezdim. Sizi hem aldatmış hem de salak yerine koyup yalanlar söylemiş. Hangi sosyal mecra olursa olsun hesap oluşturmak çok kolay, neden kuzeni onun hesabını kullansın? Ayrıca ağlamış olmasını bu kadar büyütmeyin, inanın tamamen timsah gözyaşı. Affederseniz sürekli diken üstünde olacaksınız ve o yine aldatacak. Zaman her şeyin ilacı, zamana bırakın. Aklınızı meşgul edecek şeylere yönelin

Normal zAmanda okadar inat okadar gururludur ki yıllardır tanıyorum çocukluktan beri okadar şok oldumki bu haline
Benim eski sevgilimde böyle zirlamisti inanmazsin ama ...

Ben inandım ve affettim
Sonuç : başkaları da olmusss

Okadar eminimki o uygulamayı sevgilimün kullandıgına yabancılarla konuştuguna midem almıyo gerçekten
Zaten çok yerinde ve güçlü bir karar vermişsin
Zor kısmı geçmişsin yani. Geri dönme

Sadece onun için küçük bi sınavım var acaba uygulasam mı diye düşünüyorum
Arkadaşının girdiğini anladıktan sonra şifre değiştirdin mi diycem
Ve instagram verilerine erişten şifre değişiklikleri tarihleriyle birlikte çıkıyo
Eğer orda şifre değiştirdiği çıkmazsa yalan söylediğinden tamamen emin olcam sizce güzel fikir mi ?
Zaten çok yerinde ve güçlü bir karar vermişsin
Zor kısmı geçmişsin yani. Geri dönme

Back
X