ağlicam nerdeyse..Alınganlık problemim

ays46000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
590
274
103
35
Çok fazla alınganım.Atıyorum eşim bugün çok güzel olmuşsun dese dün güzel değil miydim diye üzülesim geliyo.Eşim ne söylese hemen yatak odasına geçip küsüyorum.Oda bıktı artık triplerimden.Elimde değil düzelemiyorum.Eşimle tartışma ortamımız oluyo ben karşısına geçip cevap vermiyorum küsüp odamıza geçiyorum.Arama mesafe koyuyorum.Bi dönem okuldayken psikatriste gitmiştim.Faydası olmadı.Nasıl yapıcam hayatım herşeye herkese küsmekle,konuşmamakla geçiyor.Kendimi böyle savunuyorum,mesafe koyarak.

Herkese karşı bu kadar küçük şeylere de küsüyormusun yoksa tavrın tribin sürekli eşine mi.
Tekrar psıkıyatriye gitmende fayda var hem kendi hem de eşinin ruh sağlığı için.

Çok fazla alınganım.Atıyorum eşim bugün çok güzel olmuşsun dese dün güzel değil miydim diye üzülesim geliyo.Eşim ne söylese hemen yatak odasına geçip küsüyorum.Oda bıktı artık triplerimden.Elimde değil düzelemiyorum.Eşimle tartışma ortamımız oluyo ben karşısına geçip cevap vermiyorum küsüp odamıza geçiyorum.Arama mesafe koyuyorum.Bi dönem okuldayken psikatriste gitmiştim.Faydası olmadı.Nasıl yapıcam hayatım herşeye herkese küsmekle,konuşmamakla geçiyor.Kendimi böyle savunuyorum,mesafe koyarak.
Yaptığının normal olmadığını fark etmen güzel,düzeltmeye çalış pskiyatriden,psikologtan filan yardım al biri iyi gelmemiş olabilir fakat diğerinin iyi gelmeyeceği ne malum

Cok zor bir hayat. Hem kendiniz icin hem de karsinizdaki icin. Bi terapiste duzenli olarak devam etmenizi oneririm. Kimse icinizdeki alinganlik huyunu söküp çıkaramaz. Ama vereceginiz tepkileri kontrol altina alabilmeli öğretir.
Ben de yapi olarak alingan bir insanımdır. Evliligin ilk zamanlari da gereksiz triplerim olurdu malesef. Tabii gereksiz olduklarını şimdi fark ediyorum. Esim sagolsun sonsuz toleransiyla vazgecirdi beni tum huylarimdan. Ben şöyle yapiyorum alindigim zamanlarda; karsimdaki kim olursa olsun ve olay ne olursa olsun, kasitli mi yapti yoksa ben bir kasit mi ariyorum diye düşünüyorum hemen. Ona gore karar veriyorum alinip alınmamaya. Surekli yapinca bir sure sonra meleke haline geliyor

Yaptığının normal olmadığını fark etmen güzel,düzeltmeye çalış pskiyatriden,psikologtan filan yardım al biri iyi gelmemiş olabilir fakat diğerinin iyi gelmeyeceği ne malum
kendim bişeyler yapamaz mıyım?Memuriyet durumum var o durumda psikolog sorun oluyo

hiç sevmediğim tiplerden bi tanesi... başedemem valla.. benim arkadaşim vardi ayni senin gibiydi küserdi ben hiç başedemedim bitirdim.:) tedavi olmalisin.. psiyakriye gitmen fayda var.

Yaptığının farkında olarak hala nasıl küsüyorsun
u_thin-122-gif.1318432

Çevrendeki herkesi kaybedersin,biraz geniş olmayı denemelisin ..
utan-gif.1318436

yani fazla naz aşık usandırır diye çok eski bir lafımız var.
kendini destek alarak bir an önce toparla. trip ilişkiyi çok fazla yıpratıyor. ve bir süre sonra karşı taraf ne konuşmak istiyor ne eve gitmek istiyor. kafa karışıklıkları başlar.
birgün küsmeyen bir kadın gelir hayatın alt üst olur.

Back
X