Ağlıyorum, ezikmiyim?, ne yapacağım ki?, çok mutsuz ve yalnızım...

Cigdemkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
42
223
43
43
Uykularım kaçıyor, kabuslar görüyorum. 30. Haftamda 2. Hamileliğim. Esim yanımda horlar uyurken ben delirmiş gibi bunları yazıyorum. Esim beni sevmiyor :KK43: evliyiz ama aslında evli değilmişiz gibi. İki yabancı... Benimle ailesini karşısına alarak severek evlendi. Şimdiyse sevmiyor beni. İki yabanciyiz evde. Annesi de 4 aydır bizde. Kayınço da bizde 2+1 evde bütün gün onlarlayım su hamile halimle. Akşam isten gelen esim ne yüzüme bakıyor ne halimi soruyor oysa ki ben hamileyim.:110:bütün gün kendim için hiçbirşey yapamaz oldum. Ailem uzakta arkadaşlarımı da göremiyorum Kv ve kayınço bırakmıyor ki. Nereye gitsem Kv bende geliyorum diyo geliyor da. :deli:özel hayat diye birşey kalmadi. Esim zaten geçen yıl beni aldatmıştı yani sanirim. Yanlış bi evlilik içinde çırpınıyorum bide 2 aya bi kızım olacak. Bir oğul verdim bir de kız veriyorum allah izniyle adama ama hasiyet im yok zerrece. Umutsuzluk içinde ağlıyorum. Elinde telefon hep onunla uğraşıyor esim. Kv de eleştiriyor bu durumunu. Çözüm ne bilmem artik delireceğim. Kv gitsin gelmesin hic. Eşimde azıcık eş olsun tek dileğim...

Uykularım kaçıyor, kabuslar görüyorum. 30. Haftamda 2. Hamileliğim. Esim yanımda horlar uyurken ben delirmiş gibi bunları yazıyorum. Esim beni sevmiyor :KK43: evliyiz ama aslında evli değilmişiz gibi. İki yabancı... Benimle ailesini karşısına alarak severek evlendi. Şimdiyse sevmiyor beni. İki yabanciyiz evde. Annesi de 4 aydır bizde. Kayınço da bizde 2+1 evde bütün gün onlarlayım su hamile halimle. Akşam isten gelen esim ne yüzüme bakıyor ne halimi soruyor oysa ki ben hamileyim.:110:bütün gün kendim için hiçbirşey yapamaz oldum. Ailem uzakta arkadaşlarımı da göremiyorum Kv ve kayınço bırakmıyor ki. Nereye gitsem Kv bende geliyorum diyo geliyor da. :deli:özel hayat diye birşey kalmadi. Esim zaten geçen yıl beni aldatmıştı yani sanirim. Yanlış bi evlilik içinde çırpınıyorum bide 2 aya bi kızım olacak. Bir oğul verdim bir de kız veriyorum allah izniyle adama ama hasiyet im yok zerrece. Umutsuzluk içinde ağlıyorum. Elinde telefon hep onunla uğraşıyor esim. Kv de eleştiriyor bu durumunu. Çözüm ne bilmem artik delireceğim. Kv gitsin gelmesin hic. Eşimde azıcık eş olsun tek dileğim...

Aldattı mı :KK57:

Şuan duygusalsin belki de o yüzden böyle dusunuyorsun, ev kalabalık o yüzden mesafeli duruyordur esin.ki genelde erkekler böyle

Peki kv ve kb hep sizinle mi kalacaklar?

Eşinle fırsatlar bulup yuruyuse çıkın akşamları başbaşa ve bu konuları sakince dile getir kendini de yıpratma bebeğine odaklan herşey cozulur Allahın izni ile

Hamile olduğunuz ve oldukça kırgın vede hassas bir dönemden geçtiğiniz için sizin hatanıza dair tek kelime etmek gelmiyor içinden.
Sağlıkla mutlulukla doğsun bebeğiniz.sadece biraz zaman tanıyın kendinize,ölümden başka herşeyin bir çözümü vardır unutmayın.

Aldattığına dair çok delil var ama gözümle görmedim...
Şuan duygusalsin belki de o yüzden böyle dusunuyorsun, ev kalabalık o yüzden mesafeli duruyordur esin.ki genelde erkekler böyle

Peki kv ve kb hep sizinle mi kalacaklar?

Eşinle fırsatlar bulup yuruyuse çıkın akşamları başbaşa ve bu konuları sakince dile getir kendini de yıpratma bebeğine odaklan herşey cozulur Allahın izni ile
Bilmem ki salagin teliyim iste umutsuz vaka da umut arıyorum biraz ama umut ta yok gibi. Hep tele bakıyor ya benimle evleneceğine tel ile evleneydin keşke dedim. Oda ciddi ciddi ," keske" dedi. Beklediğine samimi bir şekilde 4 aydır aileme katlandigin için tesekkur ederim demesi. Demese bile minnettarca bakışını görsem yetecek... oysa aksini yapıyor...
boşanmayi düşünmez misiniz
imkaniniz var mı
madem aldattı niye ikinci çocuk
ben artık bu yolunda olmayan evliliklerde dünyaya getirilen çocuklara çok üzülüyorum
niye yapıyorsunuz bunu o çocuklara
Geçen yıl boşanmaya karar verip evi terkettim 2.5 ay sonra oğluma kıyamadım geri döndüm kendim. Bebek istemiyorum dedim o israrla istedi. Bende geri döndüm yurutecegim deyip o zaman elimden geleni yapacağım dedim ya çocuk ta yaptım baskısıyla...

Bunu bile bile 2. çocuğu nasıl güvenerek yaptınız.Çalışmıyorsanız eğer durum daha da vahim olacak git gide.Madem eşiniz böyle gamsız ruhsuz evde de kayınvalide var çocugu bıraksaydınız sizde çalışıp 2. çocugu erteleseydiniz biraz.Şimdi ayrılın da denmez mecbur çekeceksiniz.İstemiyorum deseniz kocanız da razı gelmez sanırım.

Ay daral geldi, bu kadar iğrenç bir adama ikinci çocuğu niye yaptınız allah aşkına?

Çocukla evlilik dü-zel-mez. Anlayın artık şunu.

Adam sizi aldatmış, keşke telefonla evlenseydim derken emin olun telefonu değil orada artık kimle konuşuyorsa onu kast ediyor!

Size zerre değer vermiyor, boğasım geldi benim bile. Siz nasıl katlanıyorsunuz bu adama?

İmkanınız varsa boşanın lütfen.

Ne denir bilemedim ki.. Belli ki boşanman güç. 2 çocuk sonuçta hatta bebek!
O zaman eşinle konuş göndersin evden ailesini. Ama gönderince düzelecek mi mesele o? Zaten anlayışlı bi adam olsa çoktan göndermişti. Oturup kendi kendini bunaltma bişiler yap. Sonucu ne olursa olsun şuan ki mutsuzluğundan iyidir. Çünkü şuan zaten çok mutsuzsun. Bir kere aldattıysa o adama çok güvenme. Yine aldatabilir.

Bunu bile bile 2. çocuğu nasıl güvenerek yaptınız.Çalışmıyorsanız eğer durum daha da vahim olacak git gide.Madem eşiniz böyle gamsız ruhsuz evde de kayınvalide var çocugu bıraksaydınız sizde çalışıp 2. çocugu erteleseydiniz biraz.Şimdi ayrılın da denmez mecbur çekeceksiniz.İstemiyorum deseniz kocanız da razı gelmez sanırım.
Kv ye birkaç ay bak ise gireyim kreşe veririm dedim oda kötü bakamam benim kendi hayatım var dedi. Bir kaç ay için dedi bunu ... simdi 4 aydır ona bakıyorum genç bıldırcın gibi kadın 4aydır bir tencere yemek yapmadı yalan olmasın 3 kez çorba yaptı ama bende yardim yaptım

Annem babam çok yasli ve ikisi de felçli. Arkam yok. Ev hanımıyım. Boşanmak 35 e merdiven dayamışken urkuttu... boşa beni dedim geçen yıl boşanmam dedi. Katlanıyorum bu kotu evliliğe...

iyice katlan , kopama diye 2. cocugu istemis esin. bi daha bosa dersen 3. yu de ister.
kararli durmalisin.

Son düzenleme:
Back
X