- 22 Temmuz 2015
- 42
- 223
- 43
- 43
- Konu Sahibi Cigdemkokusu
Uykularım kaçıyor, kabuslar görüyorum. 30. Haftamda 2. Hamileliğim. Esim yanımda horlar uyurken ben delirmiş gibi bunları yazıyorum. Esim beni sevmiyor
evliyiz ama aslında evli değilmişiz gibi. İki yabancı... Benimle ailesini karşısına alarak severek evlendi. Şimdiyse sevmiyor beni. İki yabanciyiz evde. Annesi de 4 aydır bizde. Kayınço da bizde 2+1 evde bütün gün onlarlayım su hamile halimle. Akşam isten gelen esim ne yüzüme bakıyor ne halimi soruyor oysa ki ben hamileyim.
bütün gün kendim için hiçbirşey yapamaz oldum. Ailem uzakta arkadaşlarımı da göremiyorum Kv ve kayınço bırakmıyor ki. Nereye gitsem Kv bende geliyorum diyo geliyor da.
özel hayat diye birşey kalmadi. Esim zaten geçen yıl beni aldatmıştı yani sanirim. Yanlış bi evlilik içinde çırpınıyorum bide 2 aya bi kızım olacak. Bir oğul verdim bir de kız veriyorum allah izniyle adama ama hasiyet im yok zerrece. Umutsuzluk içinde ağlıyorum. Elinde telefon hep onunla uğraşıyor esim. Kv de eleştiriyor bu durumunu. Çözüm ne bilmem artik delireceğim. Kv gitsin gelmesin hic. Eşimde azıcık eş olsun tek dileğim...