Ağlıyorum hüngür hungur

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
733
685
103
36
Merhabalar dün bhcg değerim 188di bugün kanamam dolayısıyla gittim 191 cıktı.muhtemelen kimyasal gebelik gibi bisey dedi 2 gün sonra tekrar lan verecem ama canım çok skkin geldiğimden beri ağlıyorum okadar heveslenmiştik ki

ahhh canım benımmmm , haklısın çok kötü bir duygu ama çok şükür ki gene hamıle kalmışsın , gene kalırsın inşallahh

Benimde geçen ay önce 35 di sonra 151 oldu kanama arttı ve düşük yaptım. Umarım senin kanaman durur canm üzülme olmazsada bidaha olur kimyasaldan sonra çok çabuk gebelik oluyo diğer ay

Üzülmeni gerektirecek hiçbirşey yok inan bana.Allahtan kimyasal gebelikmis.ilk gebeliklerde bazen bebegin kalp atışı durabiliyor,sagliksiz oldugu icin.kurtaj olmak düşük yapmak daha zor.demekki seninkide sagliksiz bir gebelikmis tutunamamis.kimyasal gebelikler normal düşük gibi degildir.önümüzdeki ay tekrar denersiniz.insallah olur yine.saglikli bi bebek olsaydı sana tutunurdu zaten sıkı sıkı.ilk gebeliklerde cok oluyor bu durum

Degerim düşecek mi artık yavaş yavaş.adet gününe 2 gün var normal adet olacam ozaman yine zaten lekelenmem hiç bitmedi ki

Kimyasal cok yaygin ben de yasadim .Ama yeniden hamile kalinca üzüldüğüne üzülüyorsun inan ki .Gecmis olsun Allah saglikli gebelikler versin .

Kimyasal cok yaygin ben de yasadim .Ama yeniden hamile kalinca üzüldüğüne üzülüyorsun inan ki .Gecmis olsun Allah saglikli gebelikler versin .
Bhcg değerim düşmeye mi başlıcak artık gerçi 188den 191 e yukselmemis zaten kanamalarimda devam ediyor doktor bu bir süreç bekliceksn dedi

Bende 1 hafta aglamistim ne kadar sevinmistik herkes soruyodu anlattikca agliyodum.ben 2 ay oldu gecireli hala hamile kalamadim umarim cok bekletmez bebisler bizi

Bende 1 hafta aglamistim ne kadar sevinmistik herkes soruyodu anlattikca agliyodum.ben 2 ay oldu gecireli hala hamile kalamadim umarim cok bekletmez bebisler bizi
Inşallah hala gözlerim dolu dolu eşine telefonda söylerken hüngür hüngür ağladım.daha eve gelmedi o ne halde bilmiyorm

Durmadı işte düşük yaptım adet kanamasıyla sonlandı gebelik
Kimyasalsa sizinde öyle olacak muhtemelen. İnşallah değildir artar değeriniz.
Kanamam oldugu için zor dedi doktor yine de 2 gün sonra gel bakalim tekrar dedi.saglikli bir döllenme olsaydı en az %50-60 artış olması lazımdı bir gunde dedi

A ailedostu1 Gecmis olsun.
Kendini hırpalama.Soylemek kolay diye dusunme inan bende neler yasadim.
Dua et ki degerinde kanamanla düşsün sadece kimyasal olsun,hicbir mudahaleye gerek kalmadan❤ boylece yeni surecinde ilk yumurtlama zamaninla hemen baslar❤

Dun degerim yukselsin diye dua ederken bugun dussun diye dua ediyorum hayat ne garip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…