Agliyorum su anda esim cok degisti?

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.837
1.746
133
40
4 yillik evliyim dogumdan sonra,esim cok degsti bana gore karaktersizlesti. Bencil biri. Neden mi? Surekli asagilayici konusuyo beni begenmiyo yani. Bi yer daginik olsun pissin sen diyo halbuki temizim ondan. Gecen ustume basima laf ediyo ev halime bakimsizmisim hic seksi gelmiyomusum gozune:KK43: bi kiyafet alivermez yalvar yakar aliyo para yok diyo baya bi cimridir kendisi. Ben calisirken istedigimi aliyodum bakimli geziyodum. Koca eline bakmak ne zormus kuafore gitmekmi imkanszz ben seni boyle begeniyom diyo masus gondermiyo. Ilgisz bana karsi bisey anlatyorum iyi sus deyip lafi agzima tikiyor. Dogumdan uc gun sonra yok bu gobek ne diye surekli laf soktu ben gobekli sevmem dedi falan filan. Su an emziren bi anneyim 15 aylik kizim. Ve zayifladimmm gobekyok artik. Esimin laflarindan yoruldum. Arada ev isine yardim ediyo yok sen ben gibi kocayi bulamassin diyo. Bi gezmeye gtck oluykz iki dk hazrlancm tartsiyo giy cik bisey diyo makyj bile yaptrmiyoo surekli asagiliyooo ve gercktn artik sogumaya basladim. Ben ise girem diye bakip duruyo gozume cocuga kaynabam bakck bide onlara yakin tasindik:KK43: giresim gelmiyo ise para versem benden iyisi olmaz calissam esim icin. Kpsscalisuyorum cocuga yarim saat bakiver diyom haye diyoo uyuyuncacalis diyo destek bile olmuyo ama memur olursan diye basliyo planlara alacaklarimiza.

Konustum evliligin basindada gicikti amacalisitordum aksamdan aksama gorusurduk dogumdan snra iyice degsti.:KK43:((

Bence değişmemiş, siz önceden önemsemiyormuşsunuz sadece, idare ediyormuşsunuz.

Size eşi ve çocuğunun annesi olarak saygılı olması lazım, allah yardımcınız olsun.

4 yillik evliyim dogumdan sonra,esim cok degsti bana gore karaktersizlesti. Bencil biri. Neden mi? Surekli asagilayici konusuyo beni begenmiyo yani. Bi yer daginik olsun pissin sen diyo halbuki temizim ondan. Gecen ustume basima laf ediyo ev halime bakimsizmisim hic seksi gelmiyomusum gozune:KK43: bi kiyafet alivermez yalvar yakar aliyo para yok diyo baya bi cimridir kendisi. Ben calisirken istedigimi aliyodum bakimli geziyodum. Koca eline bakmak ne zormus kuafore gitmekmi imkanszz ben seni boyle begeniyom diyo masus gondermiyo. Ilgisz bana karsi bisey anlatyorum iyi sus deyip lafi agzima tikiyor. Dogumdan uc gun sonra yok bu gobek ne diye surekli laf soktu ben gobekli sevmem dedi falan filan. Su an emziren bi anneyim 15 aylik kizim. Ve zayifladimmm gobekyok artik. Esimin laflarindan yoruldum. Arada ev isine yardim ediyo yok sen ben gibi kocayi bulamassin diyo. Bi gezmeye gtck oluykz iki dk hazrlancm tartsiyo giy cik bisey diyo makyj bile yaptrmiyoo surekli asagiliyooo ve gercktn artik sogumaya basladim. Ben ise girem diye bakip duruyo gozume cocuga kaynabam bakck bide onlara yakin tasindik:KK43: giresim gelmiyo ise para versem benden iyisi olmaz calissam esim icin. Kpsscalisuyorum cocuga yarim saat bakiver diyom haye diyoo uyuyuncacalis diyo destek bile olmuyo ama memur olursan diye basliyo planlara alacaklarimiza.
Allah o adamı kahretsin insallah. Kendisi Brad Pitmiymis. Ayyy sinir oldum yaa. Terbiyesiz ahlaksız. Anne oldun sen ya. Onun cocugunu dogurdun. Lanet herif. Kendine baksin önce. Senin gibi adam ancak bu kadarini hak ediyor deyin.

Aileme hicbsy anlatmiyorum sirf kimse uzulmesin sorun olmasin diye. Kendi abisi iki kere bosandi iki evlilik yapti. Insan bi onun halini dusunur de benle ilgilenir. Yuzune kac kere dedim bunu takmiyo hic beni.

Icimi dokmek istedim Allah razi olsun hepinizden ins duzelir esimde hatalarini anlar boyle asagilar durursa sonumuz hayrli olmicak .

Erkekler genelde esleriyle dalga geciyo galiba. Bende suan hamileyim 4 aylik 1 kilo bile almadim daha sirf beni sinir etmek icin kilo almisim havasi veriyo sakadan. Tabi ben takildigini biliyorum cunki bende ona yaparim kaslarin inmis fln diye depresyona giriyo direk. Ama o bana dese yok dogumdan sonra ben gobek sevmem yok cekici gelmiyosun yok nasi giyiniyosun diye direk yol veririm.

Valla eşini hiç takma bence makyajını da yap saçınıda.. kök söktüre söktüre al parayı ondan madem bakımlı istiyormuş bakım parası versin o halde.. işe girincede öyle bütün parayı eline sayma dangoz herife.. ayrıca eşin değişmemiş zaten dangozmuş. Sen yeni farketmişsin.

Bakın eşinizi savunmuyorum ama onunki de "Hayaller Paris gerçekler bakıyo-ediyo_diyo .."
Öncelikle kendinize değer verin ve verdirtin bunun bir çok yöntemi var.
Kendinizi ifade şekliniz, giyiminiz-kuşaminiz,özguveniniz
bunların hepsi hem eşinizin hem çevrenizde ki bir çok insani size karşı yaklaşımını olumlu veya olumsuz değiştirir.
Kendinize şöyle aynadan bakın ve nasıl bir kadın olup olmadığıniza karar verin..

takmayanı takma,üzeni salla.böyle giderse sen bizi daha çok ararsın de.bulunmaz hint kumaşı mı bu adam yeni doğum yapmış kadına böyle laflar etmiş:deli:

Genel olarak erkeklerde nasılsa çocukta oldu artık ne yaparsam yapayım çeker mantığı oluyor herhalde ben 2 aylık kızımla dava sürecindeyim sürekli sizi elinin Altında görmesin ona kaybetme korkusu yaşatın en azından gitmeseniz bile ona mecbur olmadığınızın sinyallerini verin

Hem bakimli guzel seksi olmasini isterler kadinin hemde para vermezler oldu canim oldu. Madem masraf yapmayacak bie japon balığı alıp onu besleseydi ya neden evlenir ki böyleleri. Hic anlamam.

Back
X