• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agliyorum su anda esim cok degisti?

sende onu aşagıla..kimmiş o bulunmaz hint kumaşı mı..çok mu bakımlı çok mu yakışıklı..öyle bile olsa ki hiç sanmıyorum..adam olamamış..çocugunun annesine üsluba bak..sinir oldum çok..daha çok laf ederdimde banlanacam ..

Söyleyeceklerimle seni üzmek istemiyorum ama bunları duymalısın ki hayata daha gerçekçi bakabilesin
Erkek bir kadını beğeniyorsa beğeniyordur göbek hikaye
Tam tersi erkek kadını beğenmiyorsa dünya güzeli olsan his koyamazsın erkeğin içine
Aynı durum kadınlarda da geçerli bir bakıyorsun yaşlı çirkin göbekli ama kadın sevmiş o da biliyor ama beğenip seviyor bayılarakta yatağa giriyor
Yine tam tersi kadının kocası tövbe taş ama kadında tık yok biraz öteye git öpme sarılma off bunaltıyorsun
Yani demem o ki insanoğlu aslında çok nettir duygularında biz kabul etmek istemeyiz
Eşinin bu halini bitirmesini istiyorsan hayatında başka biri mi var diye sor bıçak gibi kesebilir bu davranışlarını olsa da olmasa da

Ne iğrenç bir mahlukatmis eşin.

Çocuk doğur ama üç güne fit ol.

Seksi kıyafetler giy ama, alışveriş yapma...

Sen kocandan değeri, çalışıp eline para verdiğin anda görüyorsan, o zaten seni sevdiğinden değil menfaatindendir.

Seni çok iyi anlıyorum benim eşim de aynı maalesef :( ve biz henüz 8 aylık evliyiz ona rağmen şimdiden her gün kavga ediyor benle hep bahaneler buluyor bana bura niye böyle falan filan kiloma da laf ediyor :( sarılmak istesem bazen her zaman olmaz diyip uzaklaştırıyor ;( şu anda da benle kavga ediyor ağlatıyor hep :(((

4 yillik evliyim dogumdan sonra,esim cok degsti bana gore karaktersizlesti. Bencil biri. Neden mi? Surekli asagilayici konusuyo beni begenmiyo yani. Bi yer daginik olsun pissin sen diyo halbuki temizim ondan. Gecen ustume basima laf ediyo ev halime bakimsizmisim hic seksi gelmiyomusum gozune:KK43: bi kiyafet alivermez yalvar yakar aliyo para yok diyo baya bi cimridir kendisi. Ben calisirken istedigimi aliyodum bakimli geziyodum. Koca eline bakmak ne zormus kuafore gitmekmi imkanszz ben seni boyle begeniyom diyo masus gondermiyo. Ilgisz bana karsi bisey anlatyorum iyi sus deyip lafi agzima tikiyor. Dogumdan uc gun sonra yok bu gobek ne diye surekli laf soktu ben gobekli sevmem dedi falan filan. Su an emziren bi anneyim 15 aylik kizim. Ve zayifladimmm gobekyok artik. Esimin laflarindan yoruldum. Arada ev isine yardim ediyo yok sen ben gibi kocayi bulamassin diyo. Bi gezmeye gtck oluykz iki dk hazrlancm tartsiyo giy cik bisey diyo makyj bile yaptrmiyoo surekli asagiliyooo ve gercktn artik sogumaya basladim. Ben ise girem diye bakip duruyo gozume cocuga kaynabam bakck bide onlara yakin tasindik:KK43: giresim gelmiyo ise para versem benden iyisi olmaz calissam esim icin. Kpsscalisuyorum cocuga yarim saat bakiver diyom haye diyoo uyuyuncacalis diyo destek bile olmuyo ama memur olursan diye basliyo planlara alacaklarimiza.
Biz bebek diye uğraşırken çocuk sahibi olan insanlar genelde mutsuz öyle yada böyle acaba biz de mı böyle oluruz bilemedim ki.

Ağlamak çözüm değil, biraz güçlü durup cevabını yapıştırsan bu kadar rahat konuşamaz. Evde giyinmiyorsun dediği zaman almıyorsun ki giyineyim diyebilirdin mesela. Fiziğine laf ederse sen kendi göbeğine bak dersin veya tıraşına bilmem nesine. Eşine çok kızdım, seni sindirmiş hala üzerine geliyor. Sen de onu dinleme, bakımını yap, kuaförüne de git.

Aileme hicbsy anlatmiyorum sirf kimse uzulmesin sorun olmasin diye. Kendi abisi iki kere bosandi iki evlilik yapti. Insan bi onun halini dusunur de benle ilgilenir. Yuzune kac kere dedim bunu takmiyo hic beni.
Sizin bosanacaginiz aklının ucuna bile gelmiyor bence

Eşinin kendisiyle ilgili kompleksleri var o yüzden söylediklerini hiiiiç kafana takma. Kaldı ki sen yeni anne olmuşsun özel bir dönemdesin. Benim eşim de sürekli eleştirir bazen aşağılar dalga geçer gibi konuşur ama ben onun söylediği gibi biri değilim o yüzden hııı tabi tabi modunda geçiştiririm. Bana bir şey söyleyecek olduğunda ya alaycı gülümseme ile cevap veririm ya da okları ona yöneltirim. Bazen de sabrederim. Yani böyle böyle alışıyor insan ama tek tavsiyem sana kendini kötü hissettirmesine izin verme. Yalnız olmadığını da bil bu konuda.

Seni çok iyi anlıyorum benim eşim de aynı maalesef :KK43: ve biz henüz 8 aylık evliyiz ona rağmen şimdiden her gün kavga ediyor benle hep bahaneler buluyor bana bura niye böyle falan filan kiloma da laf ediyor :KK43: sarılmak istesem bazen her zaman olmaz diyip uzaklaştırıyor ;( şu anda da benle kavga ediyor ağlatıyor hep :KK43:((
Merhaba. Bu kadar özel şey yazmışken profil fotoğrafınızı kaldırın bence.

Nefret ediyorum şöyle tiplerden... Size en destek olması gereken zamanda yaptıklarına bak. Yeni doğum yapmış kadından eve para getirmesini beklemek niye ?

Cimriligi filan tamam da kendin çalışır kazanirsin ama aşağılamak nedir ya allahin verdiğine çirkin olsan bile bana eşim öyle dese açarım boşanma davasını veririm eline git güzel bul bulabiliyor derim lütfen ezdirmeyin kendinizi helede öyle insana aldığın yerden ver sende ona saydir eminim kendiside mükemmel degildir

İstisnalar hariç sanki çalışan kadinlarin kocalari böyle gibi karisina çocuğuna bakmak ne zor bi erkek için.damizliktan baska ne ise yarar calisan kadinin kocasi.hemen hemen hepsinde bir asagilik kompleksi bir eziklik bir ergenlik.hepsi de kendini insan üstü zanneder.hep beni haketmedinlerle dolu sorumsuzluklari.Allah neden onlari hakeden. Hayat kadinlarina kavusturmazda bizi bunlarin elinde ziyan eder.her zaman kadın mı slaktir böylesini bulmakla.bu adamlarin serefsz ve iki yüzlü maskelerini hesaba katmayalim mı.

4 yillik evliyim dogumdan sonra,esim cok degsti bana gore karaktersizlesti. Bencil biri. Neden mi? Surekli asagilayici konusuyo beni begenmiyo yani. Bi yer daginik olsun pissin sen diyo halbuki temizim ondan. Gecen ustume basima laf ediyo ev halime bakimsizmisim hic seksi gelmiyomusum gozune:KK43: bi kiyafet alivermez yalvar yakar aliyo para yok diyo baya bi cimridir kendisi. Ben calisirken istedigimi aliyodum bakimli geziyodum. Koca eline bakmak ne zormus kuafore gitmekmi imkanszz ben seni boyle begeniyom diyo masus gondermiyo. Ilgisz bana karsi bisey anlatyorum iyi sus deyip lafi agzima tikiyor. Dogumdan uc gun sonra yok bu gobek ne diye surekli laf soktu ben gobekli sevmem dedi falan filan. Su an emziren bi anneyim 15 aylik kizim. Ve zayifladimmm gobekyok artik. Esimin laflarindan yoruldum. Arada ev isine yardim ediyo yok sen ben gibi kocayi bulamassin diyo. Bi gezmeye gtck oluykz iki dk hazrlancm tartsiyo giy cik bisey diyo makyj bile yaptrmiyoo surekli asagiliyooo ve gercktn artik sogumaya basladim. Ben ise girem diye bakip duruyo gozume cocuga kaynabam bakck bide onlara yakin tasindik:KK43: giresim gelmiyo ise para versem benden iyisi olmaz calissam esim icin. Kpsscalisuyorum cocuga yarim saat bakiver diyom haye diyoo uyuyuncacalis diyo destek bile olmuyo ama memur olursan diye basliyo planlara alacaklarimiza.
O sana 1 söylüyorsa sen 10 söyle

Esinize bu laflari soyleme firsati vermeyin. Siz kendinize deger verin once. O bu laflari soyluyor siz de agliyorsaniz kendi kendine duzelmesini beklemeyin. Ayrica esiniz menfaatci. Hem para getirin hem seksi olun hem cocuk hem ev bakin. Kendi neymis hem kel hem fodul. Bunlari hatirlatin ona

Back
X