Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz bebek diye uğraşırken çocuk sahibi olan insanlar genelde mutsuz öyle yada böyle acaba biz de mı böyle oluruz bilemedim ki.4 yillik evliyim dogumdan sonra,esim cok degsti bana gore karaktersizlesti. Bencil biri. Neden mi? Surekli asagilayici konusuyo beni begenmiyo yani. Bi yer daginik olsun pissin sen diyo halbuki temizim ondan. Gecen ustume basima laf ediyo ev halime bakimsizmisim hic seksi gelmiyomusum gozunebi kiyafet alivermez yalvar yakar aliyo para yok diyo baya bi cimridir kendisi. Ben calisirken istedigimi aliyodum bakimli geziyodum. Koca eline bakmak ne zormus kuafore gitmekmi imkanszz ben seni boyle begeniyom diyo masus gondermiyo. Ilgisz bana karsi bisey anlatyorum iyi sus deyip lafi agzima tikiyor. Dogumdan uc gun sonra yok bu gobek ne diye surekli laf soktu ben gobekli sevmem dedi falan filan. Su an emziren bi anneyim 15 aylik kizim. Ve zayifladimmm gobekyok artik. Esimin laflarindan yoruldum. Arada ev isine yardim ediyo yok sen ben gibi kocayi bulamassin diyo. Bi gezmeye gtck oluykz iki dk hazrlancm tartsiyo giy cik bisey diyo makyj bile yaptrmiyoo surekli asagiliyooo ve gercktn artik sogumaya basladim. Ben ise girem diye bakip duruyo gozume cocuga kaynabam bakck bide onlara yakin tasindik
giresim gelmiyo ise para versem benden iyisi olmaz calissam esim icin. Kpsscalisuyorum cocuga yarim saat bakiver diyom haye diyoo uyuyuncacalis diyo destek bile olmuyo ama memur olursan diye basliyo planlara alacaklarimiza.
Sizin bosanacaginiz aklının ucuna bile gelmiyor benceAileme hicbsy anlatmiyorum sirf kimse uzulmesin sorun olmasin diye. Kendi abisi iki kere bosandi iki evlilik yapti. Insan bi onun halini dusunur de benle ilgilenir. Yuzune kac kere dedim bunu takmiyo hic beni.
Merhaba. Bu kadar özel şey yazmışken profil fotoğrafınızı kaldırın bence.Seni çok iyi anlıyorum benim eşim de aynı maalesefve biz henüz 8 aylık evliyiz ona rağmen şimdiden her gün kavga ediyor benle hep bahaneler buluyor bana bura niye böyle falan filan kiloma da laf ediyor
sarılmak istesem bazen her zaman olmaz diyip uzaklaştırıyor ;( şu anda da benle kavga ediyor ağlatıyor hep
((
O sana 1 söylüyorsa sen 10 söyle4 yillik evliyim dogumdan sonra,esim cok degsti bana gore karaktersizlesti. Bencil biri. Neden mi? Surekli asagilayici konusuyo beni begenmiyo yani. Bi yer daginik olsun pissin sen diyo halbuki temizim ondan. Gecen ustume basima laf ediyo ev halime bakimsizmisim hic seksi gelmiyomusum gozunebi kiyafet alivermez yalvar yakar aliyo para yok diyo baya bi cimridir kendisi. Ben calisirken istedigimi aliyodum bakimli geziyodum. Koca eline bakmak ne zormus kuafore gitmekmi imkanszz ben seni boyle begeniyom diyo masus gondermiyo. Ilgisz bana karsi bisey anlatyorum iyi sus deyip lafi agzima tikiyor. Dogumdan uc gun sonra yok bu gobek ne diye surekli laf soktu ben gobekli sevmem dedi falan filan. Su an emziren bi anneyim 15 aylik kizim. Ve zayifladimmm gobekyok artik. Esimin laflarindan yoruldum. Arada ev isine yardim ediyo yok sen ben gibi kocayi bulamassin diyo. Bi gezmeye gtck oluykz iki dk hazrlancm tartsiyo giy cik bisey diyo makyj bile yaptrmiyoo surekli asagiliyooo ve gercktn artik sogumaya basladim. Ben ise girem diye bakip duruyo gozume cocuga kaynabam bakck bide onlara yakin tasindik
giresim gelmiyo ise para versem benden iyisi olmaz calissam esim icin. Kpsscalisuyorum cocuga yarim saat bakiver diyom haye diyoo uyuyuncacalis diyo destek bile olmuyo ama memur olursan diye basliyo planlara alacaklarimiza.
Kaldırdım teşekkürler. Meslektaşmısız bu aradaMerhaba. Bu kadar özel şey yazmışken profil fotoğrafınızı kaldırın bence.