Agliyorum su anda esim cok degisti?

Ayni durumdayım bende konu başlığını görünce yazmak istedim benim de ikinci çocuğum olduktan sonra eşim çok değişti bir kıskançlık begenmemezlik sürekli kusur bulmam daha neler neler. Bir de temizlik takıntısı var . Ikı çocuk biri 4 aylik digeri 3 yasinda ,temizlik bir de üstüne bunlara yetişmeye çalışırken kendimi de ihmal etmemeye çalışıyorum ama yinede beğenmiyor . İlgisizliği bile arttı herşeyle ben ilgileniyorum çocukla evle. Akşam olunca bizimle oturmuyor bile sürekli yatıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Sizi çok iyi anlıyorum.

Sen kendi tipine bak diyemiyor musun ya? Ne kocası bu koca filan değil kusura bakma. Hem çocuk ister hem göbek olmasın hem bakımlı olsun. Valla ben zar zor ayakta duruyorken bide kocanın keyfini düşünemem. Beni beğenmezse kapıyı gösteririm.
Doğum yapan kadına saygılı olmalı bikere. Öyle çocuk taşıyıp doğum yaptıktan sonra hemen kilo vermek öyle basitti sanki.

Bide sogumaya basladim yazmissiniz.sizin cooktannn buz kesmeniz lazimdi.
Allah yardimciniz olsun
Esinizide Allah islah etsin.
Doldurusu getirmek istemem ama altta kalmayin lutfen.o cokmu yakisikli.
Kaldiki dunyanin en yakisiklisi en bakimlisida olsa huyu pis.

Böylesi adam konuşmakla düzelmez. Yapacağınız şey hazırlanıp makyajınızı yapmak, eline çocuğu verip hafif cinnet halde "ben bıktım artık hava almaya ihtiyacım var" deyip evden çıkmak. Çocuğunuz çok küçük değil, babası idare edebilir. Çıkın dışarı kalsın çocukla bir başına evde bütün gün. İsterseniz gezin, isterseniz yanınıza kitap da alıp sakin bir kafe ya da kütüphaneye gidip ders çalışın.
Böylesi adamla acıklı bir ses tonuyla konuşarak anlaşamazsınız. Biraz güveniniz olsun. Kendine güvenen kadın görünce pısıyor böyleleri.

4 yillik evliyim dogumdan sonra,esim cok degsti bana gore karaktersizlesti. Bencil biri. Neden mi? Surekli asagilayici konusuyo beni begenmiyo yani. Bi yer daginik olsun pissin sen diyo halbuki temizim ondan. Gecen ustume basima laf ediyo ev halime bakimsizmisim hic seksi gelmiyomusum gozune:KK43: bi kiyafet alivermez yalvar yakar aliyo para yok diyo baya bi cimridir kendisi. Ben calisirken istedigimi aliyodum bakimli geziyodum. Koca eline bakmak ne zormus kuafore gitmekmi imkanszz ben seni boyle begeniyom diyo masus gondermiyo. Ilgisz bana karsi bisey anlatyorum iyi sus deyip lafi agzima tikiyor. Dogumdan uc gun sonra yok bu gobek ne diye surekli laf soktu ben gobekli sevmem dedi falan filan. Su an emziren bi anneyim 15 aylik kizim. Ve zayifladimmm gobekyok artik. Esimin laflarindan yoruldum. Arada ev isine yardim ediyo yok sen ben gibi kocayi bulamassin diyo. Bi gezmeye gtck oluykz iki dk hazrlancm tartsiyo giy cik bisey diyo makyj bile yaptrmiyoo surekli asagiliyooo ve gercktn artik sogumaya basladim. Ben ise girem diye bakip duruyo gozume cocuga kaynabam bakck bide onlara yakin tasindik:KK43: giresim gelmiyo ise para versem benden iyisi olmaz calissam esim icin. Kpsscalisuyorum cocuga yarim saat bakiver diyom haye diyoo uyuyuncacalis diyo destek bile olmuyo ama memur olursan diye basliyo planlara alacaklarimiza.

Özguveninizi yerle bir etmeye calisiyor farkindamisiniz ?

Farkindaysaniz ona ozguveninizi yerle bir edemeyeceginizu gösterin..

Köşe yastığı modunda, atletiyle oturup göbeğini kaşıyan ama karşısında hem üreyen hem çalışan hem dört dörtlük temizlik hemde muhteşem bakımlı kadın isteyen erkek belirdi gözümde.

Hanım ablanın profil fotosundaki hareketi yapmak varda, hem edebim el vermez hemde banlanabilirim o yüzden yapmıyorum.

erkeklerin geneli yaninda hep bakimli bir kadin ister ama bakim yapmaya imkan tanimazlar.kadinlarin uzerinde her zaman cok buyuk yuk olur. ev,temizlik, yemek, duzen, cocuk,is derken bir kadina yardimci olmayan bir erkek nasil bakimli ol der. zaten sen bunlarla ilgilenirken kendine zaman ayirmayi unutuyorsun. cocuk sanki kadinin tek basina yaptigi birsey. bir erkekte bizim kadar sorumlu o cocuktan. cok sinir oluyorum boyle seylere. sana tek tavsiyem ayaklarinin uzerinde dur. kendinede zaman ayir.

Ben karsilik veriyorum tabi altta kalirmiyim uzuldugum bu sekilde davranmasi. Kendisi yakisikli falan degil ayrica. Bana asabilestin diyo sevmiyo beni bana oylegeliyo o yuzden tersliyorumbu aralar. Hareketleri ilgisiz bana karsi soyledigi laflar kirici. Bosuna bitmiyor evlilikler..

Bence sende sürekli onu eleştir. Kendisi çok mu muhteşem herseyine laf et anlasin ne demekmis

Yapıo,diyo,geliyo,söylüo,başlio,duruyo
Desperado

Siz işe başlayın lütfen
Böylece istediğiniz gibi alışveriş yaparsınız
Bakımınıza özen gösterin,o istemiyor diye vazgeçmeyin makyajınızdan

Buda yeni çıktı onu açanların hiç biri türkçeyi bilmiyor..
Geçen gün vardı bir konu sahibi
Yatıo
Yapmıo
Oluo
Yazıp durmuş ve ben bir halt anlamadım konuşma şeklim bozuldu okuyacağım derken...

Ben anlamıom bunlar nıe bole yazıo...:deli:

Seni çok iyi anlıyorum benim eşim de aynı maalesef :KK43: ve biz henüz 8 aylık evliyiz ona rağmen şimdiden her gün kavga ediyor benle hep bahaneler buluyor bana bura niye böyle falan filan kiloma da laf ediyor :KK43: sarılmak istesem bazen her zaman olmaz diyip uzaklaştırıyor ;( şu anda da benle kavga ediyor ağlatıyor hep :KK43:((

Bu herifleri çok aradınız mı ? İnsan 8 aylık eşini nasıl ağlatır ya!! Allah akıl fikir versin........

Bu adamın sizi sevdiğinden emin misiniz? Çocuğunu doğurmuşsun 3 kilo alsan ne olur 10 kilo alsan ne olur? Emzirme bitince dikkat edersin kendin de istemezsin zaten verirsin gider. Evliliği sevgililik sanıyor herhalde giyin süslen otur yanına! Hem para verme kısıtla hem bekle ki karım bakımlı olsun.. Adama bak!

Eşinizi ne kadar eleştirsek boş, burada yazılanları okuyamıyor maalesef. Bence siz tekrar işe başlayın, başkaları için değil kendiniz için giyinin, süslenin... elbet o da kendini pişman hissedecektir, siz ona öncelikle ne kadar güzel, güçlü bir anne/kadın olduğunuzu gösterin. :nazar:

4 yillik evliyim dogumdan sonra,esim cok degsti bana gore karaktersizlesti. Bencil biri. Neden mi? Surekli asagilayici konusuyo beni begenmiyo yani. Bi yer daginik olsun pissin sen diyo halbuki temizim ondan. Gecen ustume basima laf ediyo ev halime bakimsizmisim hic seksi gelmiyomusum gozune:KK43: bi kiyafet alivermez yalvar yakar aliyo para yok diyo baya bi cimridir kendisi. Ben calisirken istedigimi aliyodum bakimli geziyodum. Koca eline bakmak ne zormus kuafore gitmekmi imkanszz ben seni boyle begeniyom diyo masus gondermiyo. Ilgisz bana karsi bisey anlatyorum iyi sus deyip lafi agzima tikiyor. Dogumdan uc gun sonra yok bu gobek ne diye surekli laf soktu ben gobekli sevmem dedi falan filan. Su an emziren bi anneyim 15 aylik kizim. Ve zayifladimmm gobekyok artik. Esimin laflarindan yoruldum. Arada ev isine yardim ediyo yok sen ben gibi kocayi bulamassin diyo. Bi gezmeye gtck oluykz iki dk hazrlancm tartsiyo giy cik bisey diyo makyj bile yaptrmiyoo surekli asagiliyooo ve gercktn artik sogumaya basladim. Ben ise girem diye bakip duruyo gozume cocuga kaynabam bakck bide onlara yakin tasindik:KK43: giresim gelmiyo ise para versem benden iyisi olmaz calissam esim icin. Kpsscalisuyorum cocuga yarim saat bakiver diyom haye diyoo uyuyuncacalis diyo destek bile olmuyo ama memur olursan diye basliyo planlara alacaklarimiza.
en kısa surede calışma hayatina donun derim..

Back
X