Agliyorum

Bir ay sonra dogum gunum.Hevesliyim o gun sevgilimle kutlariz diye.Arkadasimla gunduz zaten kutliycam da aksam da onla kutlarim diye heves ediyorum.Bu arada telefonum bozuktu param yok o yaptiriyo teli 100liraya.Bana az once dedi yok hediye bekleme telefonu yaptiriyorum ya.Baya trip attim.Kutlamamiz icin bakariz dedi.Bana 30a merdiven dayadin halaa kutliycaz mi dedi.Bu arada artik az bulusuyoz hep param yok diyo.Ama kankileriyle takiliyo o ayri.Bende en son benle artik hic bulusmuyon da dedim.O da kufur etti kizdi git basimdan dedi.Sinir oldum yaa.Ben cok sey bekliyorum.Evlensemde onla mutsuz olurum bu beklentiyle dimi?
Evet mutsuz olursun belli ki sana değer vermiyor..Bende ağlıyorum gözlerim şişti ağlamaktan boş duvarlara bakıyorum ve kendimle yüzleşiyorum şöyle diyeyim sana hiçbir erkek için ağlama arkanda dağ gibi ailen varsa seni seven yanında olan bir tek dahi arkadaşın dostun ailen varsa daha da seni üzecek hiçbir şey olmasın

Yok dusunmuyorum artik zaten.Ama gecen yil bana supriz yapmisti.Bakalim bu yil yapcak mi.
Sana ettiği küfür ve yaptıklarından sonra boşa konu acmissin derim hala bakalım ne yapacak derdindesin otur bı düşün once bu adam bana koca olur mu çocuğuma baba olur mu ben bu ilişkiye devam etmekle doğru mu yapiyorum en fazla dört yıl sonra buraya boşanma konusu açarsın akıl beş karış havada boyle bir cacık olmaz

Su platformda akibetini en cok merak ettigim kadinlardan birisin. Hatta bizzat bakiyorum yeni konu acmis misin diye. Hayatimda bu kadar ezik baska bir kadin daha gormedim. Bana kufretti diyorsun sonra hala kutlamayacakmis diye agliyorsun. Burda takilman gereken kufur mu kutlama mi dön bir bak.
Sen bu kafayla atanamazsin da ben yine de soyleyeyim. Bu psikolojiyle atanma da zaten. Cunku senin cocuklara verebilecegin hicbir sey yok. Kendine guveni olmayan,aglak bir insandan kimseye hayir gelmez.
Allah askina bir silkelen ve kendine gel.

Suan agliyorum cok zoruma gitti.Baksana simdiden boyle yapiyosa bu benle evlenmez bile ya.Kutla falan demicem bisi.Yapmasin bisi .Yapma istemiyorum dedim o da tamam dedi.Ayrilalim dese hayir demem o derece uzdu beni

Sözlerimi lütfen hakaret olarak algılamayın ama sizin gibiler hep mutsuz olmaya mahkum.
Çünkü ne sizin kararınız var ne tepkileriniz.

" Banane banane ilgi istiyorum " tarzında bir ilişki olmaz . Ve "ayrılalım dersem kabul edecek ya da etmeyecek " demek pasifligin en ileri boyutlarindan.

Ayrılmanız gerekiyorsa ayrılma kararı alırsınız hepsi bu. Karşınızdakinin düşüncesi umrunuzda olmamalı.

Ve en önemli ayrıntı ; " bu beklentilerine mutlu olamayız değil mi ? " sorunuzu hayretler içerisinde okudum.
Bu kadar saygısız, hadsiz , kadir kıymet bilmeyen, geleceği olmayan bir adamla evlilik olmaz değil mi ?" diye sormaliydiniz.

Baştan kaybediyor sizin gibi ilişki kafası olanlar işte. Mutsuz evlilikler hep bu yüzden.

üşenmedim yorumlarınızın hepsini okudum. eğer gerçekten eğitimciyseniz sanırım eğitiminizi yarıda bırakmışsınız (zannediyorum ilkokul terk) bu nasıl bir Türkçe? doğum gününüz tam olarak ne zaman? size bir sözlük, yazım kılavuzu vs. hediye etmek istiyorum.

Back
X