Agliyorum

Adama maddi olarak çok yük olmuşsunuz gibi geldi bana. Telefonunuzu niye o yaptırıyor? Ve o paraya bu kadar taktığı ve laf sokup durduğu halde telefonunuzu yaptırmasına niye müsaade ediyorsunuz o teklif ettiyse de? Siz hiç hesap ödemiyor musunuz birlikteyken hep o mu ödüyor?
biran bende böyle hissettim nedense :)
aramızda resmiyet olmayan sadece sevgilim olan kişiye telefonumu falan yaptırmazdım
en fazla borç olarak.. maaş alınca veya aileden gelince direk öderdim

bakın konu sahibi arkadaşım bu arada
şimdiden küfreden erkekten ne hayır beliyorsunuz diyeceğim
ama siviyirim babam da ayırımcı vs diyip ayrılmayacaksınız
yine de yorumumu yapayım

bırakın sevgili koca işlerini
biran önce atanmaya bakın

bakın konu sahibi arkadaşım bu arada
şimdiden küfreden erkekten ne hayır beliyorsunuz diyeceğim
ama siviyirim babam da ayırımcı vs diyip ayrılmayacaksınız
yine de yorumumu yapayım

bırakın sevgili koca işlerini
biran önce atanmaya bakın

++ ayakları üstünde duramayani kimse sevmiyor

Hala neyi bekliYON, bu adamdan neden ayrılmıYON, kendine neden doğru düzgün bir iş bulmuYON...
adama içki ve arabasına gazı neden sen alıYON. 26 yaş az değil neden aklını hala başına almıYON..
Neden kendi telefonunu kendin yaptırmıYON...
Yaaaa niye arada bir kitap okumuYON.... Ufkun genişler, dünyan değişirdi ve bu tip adamlardan bir yol olmayacağını kendin idrak eder, konu açma gereği duymazdın...

Hala neyi bekliYON, bu adamdan neden ayrılmıYON, kendine neden doğru düzgün bir iş bulmuYON...
adama içki ve arabasına gazı neden sen alıYON. 26 yaş az değil neden aklını hala başına almıYON..
Neden kendi telefonunu kendin yaptırmıYON...
Yaaaa niye arada bir kitap okumuYON.... Ufkun genişler, dünyan değişirdi ve bu tip adamlardan bir yol olmayacağını kendin idrak eder, konu açma gereği duymazdın...
Yo yo YON :halay:

Okurken içim şişti yeminle... Lisans mezunu ve eğitimciymiş üstelik... Eğitim kalitesi bu kadar mı diplere indi ?
Küfürü, şiddeti vs bir yana ben "Nbr" yazan adamı bile kapımdan geçirmiyorum.. Benimki de çok fazla farkındayım ama cidden türkçeyi böyle mundar edenlere tahammül edemiyorum...

Bir ay sonra dogum gunum.Hevesliyim o gun sevgilimle kutlariz diye.Arkadasimla gunduz zaten kutliycam da aksam da onla kutlarim diye heves ediyorum.Bu arada telefonum bozuktu param yok o yaptiriyo teli 100liraya.Bana az once dedi yok hediye bekleme telefonu yaptiriyorum ya.Baya trip attim.Kutlamamiz icin bakariz dedi.Bana 30a merdiven dayadin halaa kutliycaz mi dedi.Bu arada artik az bulusuyoz hep param yok diyo.Ama kankileriyle takiliyo o ayri.Bende en son benle artik hic bulusmuyon da dedim.O da kufur etti kizdi git basimdan dedi.Sinir oldum yaa.Ben cok sey bekliyorum.Evlensemde onla mutsuz olurum bu beklentiyle dimi?
Ne zamandır sevgilisiniz? İlişkiniz çok laçkalaşmış anladığım kadarıyla, size şimdiden bu kadar rahat davranan insan, sanmıyorum evlenince yüzünüze bakmaz gibi..

Okurken içim şişti yeminle... Lisans mezunu ve eğitimciymiş üstelik... Eğitim kalitesi bu kadar mı diplere indi ?
Küfürü, şiddeti vs bir yana ben "Nbr" yazan adamı bile kapımdan geçirmiyorum.. Benimki de çok fazla farkındayım ama cidden türkçeyi böyle mundar edenlere tahammül edemiyorum...
Yok yok en doğrusu sizin uyguladığınız :)

Bir ay sonra dogum gunum.Hevesliyim o gun sevgilimle kutlariz diye.Arkadasimla gunduz zaten kutliycam da aksam da onla kutlarim diye heves ediyorum.Bu arada telefonum bozuktu param yok o yaptiriyo teli 100liraya.Bana az once dedi yok hediye bekleme telefonu yaptiriyorum ya.Baya trip attim.Kutlamamiz icin bakariz dedi.Bana 30a merdiven dayadin halaa kutliycaz mi dedi.Bu arada artik az bulusuyoz hep param yok diyo.Ama kankileriyle takiliyo o ayri.Bende en son benle artik hic bulusmuyon da dedim.O da kufur etti kizdi git basimdan dedi.Sinir oldum yaa.Ben cok sey bekliyorum.Evlensemde onla mutsuz olurum bu beklentiyle dimi?

Git başımdan demiş size kapıyı açmış yapmanız gereken belli diye dusunuyorum

Hayir o calismiyo.Ben part calisiyorum.Bu ay hic param kalmadi.Bu ay vercekti.diger ay ben o parayla ne bilim biseyler yapcaktik.Ben kardesimden borc alip vericektim parasini bu seferde napim parani istemiyom dedi.yarin buraya gelicek hem telefonu getircek

O calismiyor diyorsunuz. Calisan sizsiniz.
Ve telefonunuzu tamir etmesi gereken o, kutlama yapmasi gerek o??

Arabasina gaz aldim.izmir 25ikimizde
Gaz attim nedirbya ne bileyim depoyu doldurdum falan denir hani.asker arkadasi gibi.
Koskoca 25 yasinda 3 5 liranin hesabini yapmiyor olmaniz gerekmez mi?

Ayrica 1 ay sonraki dogumgunun icin neden agzinla istekte bulunuyorsun.
Biraz daha naif biraz daha kadin kadin ol.cocuk degilsin.
O yasta calismayan adamla ne isin var

Sizin daha önce de konularınıza denk geldim, o zaman da söyledim kaygı bozukluğu yaşıyorsunuz ve bir tür takıntı geliştirmişsiniz evlilikle alakalı.

Biraz silkelenin lütfen gidin parasını verin, sonra da lütfen onun size olan bu çirkin tavrını bi değerlendirin. Siz kendi değer algınızı yükseltmediğiniz sürece böyle bayağı konuşmalarla karşılaşmaya devam edeceksiniz ve son olarak sevgiliniz hayattaki son erkek değil.

Back
X