- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi Portakalli ordek
O da kufur etti kizdi git basimdan dedi.
Su cumleniz yeterli degil mi ayrilmak icin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da kufur etti kizdi git basimdan dedi.
biran bende böyle hissettim nedense :)Adama maddi olarak çok yük olmuşsunuz gibi geldi bana. Telefonunuzu niye o yaptırıyor? Ve o paraya bu kadar taktığı ve laf sokup durduğu halde telefonunuzu yaptırmasına niye müsaade ediyorsunuz o teklif ettiyse de? Siz hiç hesap ödemiyor musunuz birlikteyken hep o mu ödüyor?
bakın konu sahibi arkadaşım bu arada
şimdiden küfreden erkekten ne hayır beliyorsunuz diyeceğim
ama siviyirim babam da ayırımcı vs diyip ayrılmayacaksınız
yine de yorumumu yapayım
bırakın sevgili koca işlerini
biran önce atanmaya bakın
Seveni var bize denk gelmiyor ben çalışıyorum ama bana bu niyetle yaklaşan adam uzak olsun.++ ayakları üstünde duramayani kimse sevmiyor
Yo yo YONHala neyi bekliYON, bu adamdan neden ayrılmıYON, kendine neden doğru düzgün bir iş bulmuYON...
adama içki ve arabasına gazı neden sen alıYON. 26 yaş az değil neden aklını hala başına almıYON..
Neden kendi telefonunu kendin yaptırmıYON...
Yaaaa niye arada bir kitap okumuYON.... Ufkun genişler, dünyan değişirdi ve bu tip adamlardan bir yol olmayacağını kendin idrak eder, konu açma gereği duymazdın...
Okurken içim şişti yeminle... Lisans mezunu ve eğitimciymiş üstelik... Eğitim kalitesi bu kadar mı diplere indi ?Yo yo YON![]()
Ne zamandır sevgilisiniz? İlişkiniz çok laçkalaşmış anladığım kadarıyla, size şimdiden bu kadar rahat davranan insan, sanmıyorum evlenince yüzünüze bakmaz gibi..Bir ay sonra dogum gunum.Hevesliyim o gun sevgilimle kutlariz diye.Arkadasimla gunduz zaten kutliycam da aksam da onla kutlarim diye heves ediyorum.Bu arada telefonum bozuktu param yok o yaptiriyo teli 100liraya.Bana az once dedi yok hediye bekleme telefonu yaptiriyorum ya.Baya trip attim.Kutlamamiz icin bakariz dedi.Bana 30a merdiven dayadin halaa kutliycaz mi dedi.Bu arada artik az bulusuyoz hep param yok diyo.Ama kankileriyle takiliyo o ayri.Bende en son benle artik hic bulusmuyon da dedim.O da kufur etti kizdi git basimdan dedi.Sinir oldum yaa.Ben cok sey bekliyorum.Evlensemde onla mutsuz olurum bu beklentiyle dimi?
Yok yok en doğrusu sizin uyguladığınız :)Okurken içim şişti yeminle... Lisans mezunu ve eğitimciymiş üstelik... Eğitim kalitesi bu kadar mı diplere indi ?
Küfürü, şiddeti vs bir yana ben "Nbr" yazan adamı bile kapımdan geçirmiyorum.. Benimki de çok fazla farkındayım ama cidden türkçeyi böyle mundar edenlere tahammül edemiyorum...
Bir ay sonra dogum gunum.Hevesliyim o gun sevgilimle kutlariz diye.Arkadasimla gunduz zaten kutliycam da aksam da onla kutlarim diye heves ediyorum.Bu arada telefonum bozuktu param yok o yaptiriyo teli 100liraya.Bana az once dedi yok hediye bekleme telefonu yaptiriyorum ya.Baya trip attim.Kutlamamiz icin bakariz dedi.Bana 30a merdiven dayadin halaa kutliycaz mi dedi.Bu arada artik az bulusuyoz hep param yok diyo.Ama kankileriyle takiliyo o ayri.Bende en son benle artik hic bulusmuyon da dedim.O da kufur etti kizdi git basimdan dedi.Sinir oldum yaa.Ben cok sey bekliyorum.Evlensemde onla mutsuz olurum bu beklentiyle dimi?
Hayir o calismiyo.Ben part calisiyorum.Bu ay hic param kalmadi.Bu ay vercekti.diger ay ben o parayla ne bilim biseyler yapcaktik.Ben kardesimden borc alip vericektim parasini bu seferde napim parani istemiyom dedi.yarin buraya gelicek hem telefonu getircek
Gaz attim nedirbya ne bileyim depoyu doldurdum falan denir hani.asker arkadasi gibi.Arabasina gaz aldim.izmir 25ikimizde
2 çay içmek konu sahibini keser misevgilisiyle buluşacak parası ya da vakti olmayan adamla evlenirsen mutsuzun ötesinde bişey olursun.
ne demek param yok buluşamayız ya, iki çay içecek 5 lirası yok mu yani, bassın gitsin![]()
2 çay içmek konu sahibini keser mi![]()