Expectation393
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2018
- 230
- 98
- 18
- 26
- Konu Sahibi Expectation393
Çok üzgünüm arkadaşlar
O kadar saçma bir konu ki anlatayım siz kararınızı verin. Ben üniversite öğrencisiyim şu an yazlıktayız ailemle. Yazlıkta bir arkadaş grubum var daha önce bahsetmiştim hatta. Onlarla her gün dışarı kumsala gezmeye çıkıyoruz. Öğlenleri de denize gidiyoruz. Ben reglim o yüzden birkaç gündür denize gitmiyorum. Birkaç gündür gece de dışarı çıkmıyorum hem kendimi yorgun hissediyorum hem de üniversitede biraz sorunlu olduğum bir dersim var ona çalışıyorum.Arkadaşlarım da bunu biliyor. Ama annem benim ısrarla dışarı çıkmamı istiyor. Bu akşam dışarı çıkmaya karar verdim arkadaşıma mesaj attım hazırlandığınız zaman beni haberdar eder misin diye. Tamam dedi. Yarım saat önce telefonum çaldı X hadi gel diye. Meğer onlar hazırlanmış çıkmak üzerelermiş. Onları bekletmeye hakkım yok diye düşündüm vazgeçtim gitmekten. Sonra telefonu kapattım bunları annem duydu bana öyle bir bağırdı ki sen ezik misin herkes dışarı çıkıyor niye eve tıkılı kalıyorsun vs.vs. Ben onun gittiği,gitmediği yerlere karışıyor muyum? Çok üstüme geldi çok ağır hakaretler etti
Arkadaşlarım duymuş olabilir bunları diye çok endişeleniyorum. Ama bana ne hakaretler etti sen benim kızım olamazsın ezik gibi eve tıkılıyorsun psikolojin bozuk,insanlar senin arkandan deli diyordur vs. vs. Ben bunları hak edecek ne yaptım? Çok üzgünüm ağlıyorum bana yardım edin.