• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum...

Çok haklısınız. Sizin kızınız da mı sessiz
Yok benim kizim tam bir zilli ama oglum cok saf ve cok kullandiriyor kendisini
Onu asmaya calisiyorum bende
Hayatimda gordugum en saf cocuk , herseye inanir , herkese guvenir , kandirilir , nasil anlaticam ona gercek dunyayi bilmiyorum ama cok zarar goruyor arkadaslarindan

Eğer pişkin pişkin evde oturuyorsun annen kizmakta haklı
Tamam abartmış ta biraz dozunu kaçırmış ama genelde tatilde yazlikta boyle evde oturunca büyükler kızıyor ama iyi niyetle.
Yani sen çık gez,sosyalles,evde sıkılma,bunalma,kafayi yeme .. kadin kotu niyetle bisey dememis olur oyle seyler.

Ben de ergenlik dönemimde bir ara depresyona girmiş ve içime kapanmıştım. Bırakın akşam dışarı çıkmayı gündüz kırtasiyeye gitsem annem karışırdı. Depresyon dönemimde dışarı çıkmam için ısrar etmeye başladı. Tabi bu durum benim daha çok kafamı karıştırıyordu. Annem beni sevmiyor mu istemiyor mu vs?

Anneniz kendince içine kapanmanızın çözümü olarak kendini görmüyor. Belki arkadaşlarınız ile yaşadıklarınız sizi mutlu eder rahatlarsınız diye düşünüyor. Bağırması yanlış olmuş ancak ben anladım annenizi.

Annenizle güzel konuşun hatta siniriniz geçerse annenize sahilde yürümeyi ya da çarşıya gitmeyi teklif edin.

Back
X