Aglıyorum

bende geçtim o dönemden ama yapmadım hemde daha zorluklarla annem babam çalışırdı evin işini bile ben yapardım o şuan hiç bişey yapmıyorki tehdit etmek istemedim demeyecegimi biliyor herşeyi herkese söylemem hem söylesem daha kötü olucak içimde tutmam herkes için en iyisi sadece uzak olsun benden bi cok kişiyi parmagında oynatıyor yalan söylemeyi biliyor istese herşeyi yapar sadece erkeklere cok meraklı bence küçüklükten yüz verildigi için hem beni kıskanıyor niye oran böyle niye güzelsin hemde herkes onu begensin istiyor bi ablam daha var oda farkında ama ikimizde susuyoruz ben sadece artık benden uzak olsun istiyorum gercekten istiyorum bunu

kardeşini o halde bırakmaya için el veriyorsa diyecek ne var:delphin:

imilerinin maskarası olduğunda veya eve ecel haberi geldiğin de umarım "iyi ki uzak durmuşum" diyebilirsiniz:bbo:

kizlar öyle demeyin
konu sahibi arkadasi gercekten sadece yasayan anlar diyorum
evet insanin kardesidir atilmaz satilmaz dogru ama
insani öyle bi hale getiriyorlarki bazen
dünyanin en kötüsü ben oluyorum
dünyanin en iyiside o
halbuki tam tersi oldugunu biliyorsunuz
onun ne hatalar yaptigini görüyorsunuz ama nasihat etmekten baska careniz kalmiyor, onuda dinlemiyor, sizi saymiyor duymuyor..

bu isin kiskanmakla falanda hic mi hic alakasi yok

arkadasim gercekten isin zor allah sabir versin, sadece ceken bilir..

yok yapımda kıskanmak yok o sadeceözeniyor arkadaşlarımda öyle söylüyor benim kıyafetlerimi giymeye filan bayılır daha büyük oluyormuş

kizlar öyle demeyin
dünyanin en iyiside o
onun ne hatalar yaptigini görüyorsunuz ama nasihat etmekten baska careniz kalmiyor, onuda dinlemiyor, sizi saymiyor duymuyor..

doğru yaşayan bilir elbette

ama biri göz göre göre yanlış yaparsa "her koyun kend bacağından asılır" deyip kenara çekilmek ne kadar doğru? hele de bu kardeşse...
kusura bakmayın ama aklım almıyor benim onu bataklığa terk etmeyeyasakkelime

doğru yaşayan bilir elbette

ama biri göz göre göre yanlış yaparsa "her koyun kend bacağından asılır" deyip kenara çekilmek ne kadar doğru? hele de bu kardeşse...
kusura bakmayın ama aklım almıyor benim onu bataklığa terk etmeyeyasakkelime

elbette..
bende bunu savunmuyorum zaten
hicbirimiz bencillik yapip kardeslerimizi atmadik kendi baslarina birakmadik, kendi kaderlerini yasasinlar diye, iyikide birakmadik..

konu sahibi arkadasimada birakmamayi tavsiye ediyorum

yok yapımda kıskanmak yok o sadeceözeniyor arkadaşlarımda öyle söylüyor benim kıyafetlerimi giymeye filan bayılır daha büyük oluyormuş

Daha büyük mü oluyormuş? Siz de 18 yaşındsınız. Bir yaş farklı iki kız ne kadar farklı giyinebilir ki? Bir de siz 18 o 17 yaşındayken ablalık taslayıp nasihat ederseniz tabi itici gelir. Arkadaş gib olmanız lazım. Ama nefret ediyormuşsunuz. O yüzden imkansız.
Ben gene de anlamdım insan kardeşinden nasıl nefret eder? Çocukluğunuzdan gelen derin psikolojik nedenleri olmalı. Yoksa ergenlik hataları ile nefret gelişmez. Hatalar ne kadar büyük olursa olsun.

Son düzenleme:
kizlar öyle demeyin
dünyanin en iyiside o

ama sultanım bitenem..haklısın yaşıyan bilirde....

kardeş zaten dogru yapmıyor.......bide abla böyle yaparsa heleki kardeşinin hatlarını başına neler gelebilecegini bilerek bırakıp nefret ediyorum der kenara iterse
onun başına gelecek her kötü şeydende vicdanen sorumlu olur
kendi bunu başarıp kardeşine yardımcı olamıyorsa ailesine desin
ne bileyim bir şeyler yapsın elinden geldigi kadar
ilerde pişmanlıkta yaşamaın en azından ben yaptım desin
bir an evvele kurtulup nefret ediyorum diyerekte olmaz dimi hemşom kuzum
Şeniz

tabikide bırakmam neden bırakıyım ama gercekden cok boguyor eşimin durumu biraz iyi o sadece o nedenle eşimin kardeşini istiyor ben eminim bundan istemiyorum ama gercekten tamam benim yanımda olmasın o ben zaten ona elimden gelen herşeyi yaparım sadece yanıma istemiyorum yanlış düşüncelerden korkuyorum istemiyorum

ama sultanım bitenem..haklısın yaşıyan bilirde....

kardeş zaten dogru yapmıyor.......bide abla böyle yaparsa heleki kardeşinin hatlarını başına neler gelebilecegini bilerek bırakıp nefret ediyorum der kenara iterse
onun başına gelecek her kötü şeydende vicdanen sorumlu olur
kendi bunu başarıp kardeşine yardımcı olamıyorsa ailesine desin
ne bileyim bir şeyler yapsın elinden geldigi kadar
ilerde pişmanlıkta yaşamaın en azından ben yaptım desin
bir an evvele kurtulup nefret ediyorum diyerekte olmaz dimi hemşom kuzum
Şeniz

tabi bebegimmmm :1hug: Şeniz
kardes bu sonucta insan nekadar nefret ediyorum desede edemez aslinda..

konu sahibi arkadasim, eger kizkardesin seni hicbisekilde dinlemiyosa, biraz anne babaya duyurmak gerekiyor diye düsünmekteyim,
bence acik acik tehtit et,
senin su su acigini yakaladim,
birdaha görmicem yoksa anneme babama herseyi anlatirim, onlara anlatirsin derdini de..
eger dinlemiyosa, hepsini annene babana anlat, diger ablandanda yardim al..

tabikide bırakmam neden bırakıyım ama gercekden cok boguyor eşimin durumu biraz iyi o sadece o nedenle eşimin kardeşini istiyor ben eminim bundan istemiyorum ama gercekten tamam benim yanımda olmasın o ben zaten ona elimden gelen herşeyi yaparım sadece yanıma istemiyorum yanlış düşüncelerden korkuyorum istemiyorum

madem kayninla olmasini istemiyorsan esine anlat durumu.

Back
X