• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

agliyorumm sadece

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
İyi geceler kizlar.benimle konusurken baska kiz bakmaya gitmis ailesiyle tanismis.bana soguk davraniyordu bir kac gundur.daha sabah uyanir uyanmaz aradi canim gunaydin diye mesaj ceken bu.ogle sonuna kadar aramadi ben mesaj cektim ne yapiyosun canim diye ses yok.aradim mesgule atti.bir kac saat sonra da bitti diye mesaj atti :(
Kendisi evlenmis bosanmisti cocugu yoktu.ben hic evlenmedim.bana soyledigi sen benden her yonden ustunsun.seninle sorunum yok.abim biraz arastiralim demisti ona alinmis.icinde tutmus bunu.
İkimizde 30 yasindayiz.hic sorun yapmadim durumunu hep kendisi ben kirliyim seni bana vermezler diyordu.arkamdan is cevirmesi mi gerekiyordu.aglamaktan midem bulaniyor kizlar artik bana yardim edin :(

çok kopuk yazmışsın ama sanırım üzüntüden.
bahaneler üretmiş. aielecek oturmuşlar, düşünüp taşınmışlar kafalarına göre birini istemişler.
ne üzülüyorsun böyle biri için.
her gecenın bir sabahı vardır. sabır.

Adamin bahanesine bak , tabini abin arastircak

Böyle biri icin aglama degmez...

Az önce de beni kimse istemiyor. İstemeye geleni korkutan bi belalım var diyodun o_O o da bununla mi alakalı acaba

Yani sizinle görüşürken bir başka kadınla daha görüşüyormuş doğru mu? Üstelik aileler de tanışmış. İlk cümlenizden bunu anladım. Eğer öyleyse kurtulmuşsunuz bence karaktersiz bir adamdan.

Evet gorucu gitmis galiba kizin ailesiyle gorusmus tamam olsun demisler.
Agliyorum kendime engel olamiyorum.
Daha sabah canim diyen adam bu :(
Ailesi beni biliyor.annesi sormus bizi nasil gidiyor diye o da ayni demis.bosver demis o zaman.

Anlarsın ileride verilmiş sadakan varmış. Şu korkak kendi kararlarını kendisi alamayan. Kararları sevdası arkasında durmayı bilmeyen adamlar için kendinizi üzmeyin kızlar. Demekki ilk evliliğinin bitişinde kendini hatalı buluyor ve düzelmeye niyeti yok bu yüzden abinin araştıracağı fikrinden tedirgin oldu. İnsanlar hiç evlenmyen adayı bile araştırıyor. Geçenlerde bir tanıdığım evlendi Kaldıki çocuğun maddi gücü mevkii gayet yerinde olmasına rağmen kızın ailesi araştırdı.

İyi geceler kizlar.benimle konusurken baska kiz bakmaya gitmis ailesiyle tanismis.bana soguk davraniyordu bir kac gundur.daha sabah uyanir uyanmaz aradi canim gunaydin diye mesaj ceken bu.ogle sonuna kadar aramadi ben mesaj cektim ne yapiyosun canim diye ses yok.aradim mesgule atti.bir kac saat sonra da bitti diye mesaj atti :KK43:
Kendisi evlenmis bosanmisti cocugu yoktu.ben hic evlenmedim.bana soyledigi sen benden her yonden ustunsun.seninle sorunum yok.abim biraz arastiralim demisti ona alinmis.icinde tutmus bunu.
İkimizde 30 yasindayiz.hic sorun yapmadim durumunu hep kendisi ben kirliyim seni bana vermezler diyordu.arkamdan is cevirmesi mi gerekiyordu.aglamaktan midem bulaniyor kizlar artik bana yardim edin :KK43:

seninle konuşurken başkasıyla evlilik planı yapan biri nekadar karektersizdir tahmin etmek zor değil. Böyle biri için üzülme. Reddedilmek insanın zoruna gidiyor evet ama inan bana çok değil bir kaç ay sonra iyi ki diyeceksin.

Belkide Allah sizi büuük bir beladan korumuştur.
Zor biliyorum ama olanda da olmayanda da bir hayr var.
Ağlamak iyidir ancak çok uzun tutmayın bunu.
Bir haysiyetsizle çakışmış yolunuz yapacak ne var.

Cok gucume gitti o kadar rahat konustu ki.abimler vermezmis zaten diger kizin ailesi kabul etmis hic arastirmaya gerek duymadan.annesi bosver demismis.

Benimle sorunu yokmus cok iyiymisim hatta ondan kat kat ustunmusum.ama ailem onu istemezmis.o yorulmus kizlar bunu dulsun diye istemiyorlarmista ondan bikmis.ama bana bu yaptigi insanliga sigarmi

İyi geceler kizlar.benimle konusurken baska kiz bakmaya gitmis ailesiyle tanismis.bana soguk davraniyordu bir kac gundur.daha sabah uyanir uyanmaz aradi canim gunaydin diye mesaj ceken bu.ogle sonuna kadar aramadi ben mesaj cektim ne yapiyosun canim diye ses yok.aradim mesgule atti.bir kac saat sonra da bitti diye mesaj atti :KK43:
İkimizde 30 yasindayiz.hic sorun yapmadim durumunu hep kendisi ben kirliyim seni bana vermezler diyordu.arkamdan is cevirmesi mi gerekiyordu.aglamaktan midem bulaniyor kizlar artik bana yardim edin :KK43:

Hiç üzülüp ağlama tatlım. Belki de ondan kurtulmuşsundur ama haberin yok. Belkide yarın karşına seni ölümüne sevecek ve bi ömür mutlu edecek biri çıkacak. Ağlama değmez. Yüzünü yıka aynaha bak ve deki "Allahım beni ne güzel yaratmışsın" gülüceksin ve mutlu olcaksın gerçekten. Hiç birşey için değmez. Ölümü bile unutuyoruz :KK200::KK66:

evet gerçekten kirliymiş
sevgilisi varken hem başka kızla görüşmüş hem de kendi kendine saçma sapan ilişkiyi bitirmiş
kirli bir zihniyet..

Back
X