Agnucaston icip adet gecikmesi yasayanlar

galina_

Ve Son Sözü Hep Alınyazısı Söyler...
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
775
549
128
Arkadaslar 1haftadir agnucaston kullanmaya basladim adetim sali gunuydu ama halen olmadim boyle bi sorun yasayan varsa yazin bekliyorumm :)

Arkadaslar 1haftadir agnucaston kullanmaya basladim adetim sali gunuydu ama halen olmadim boyle bi sorun yasayan varsa yazin bekliyorumm :)
benim adetim yeni bitti... 3 gündür içiyorum ve acayip uyku yapıyo bende... sendede uyku yaptımı

merhaba hayırlı olsun. sen benım bu hapla mı hamıle kaldın[/QUOAA

ALLAH razı olsun canım. ben agnucatonu bıraktım yan etki yapmıştı bende... tek bitane dostineks kullandım yetti bana

sadece dostınexle mı hamıle kaldın massallah. bana dostınex fayda ettı ama pko var bırde ondan olmadı sanırım

bırde benım adetın 12.gunu bugun baslasam olurmu acaba arkadaslar

sizin prplaktin sorununuz mu vardı? Ben de Agnucaston aldım bugün başlayıp başlamamakta çok kararsızım. Siz de nasıl bir yan etki yaptı? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

sizin prplaktin sorununuz mu vardı? Ben de Agnucaston aldım bugün başlayıp başlamamakta çok kararsızım. Siz de nasıl bir yan etki yaptı? Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.
benim prolaktin biraz yüksekti 40lardaydı... hamile kalana kadar kuru üzüm yemedim. soda içmedim. ve incir yemedim... çünkü bunlar prolaktinin yükselmesine sebep oluyor

Back
X