- 11 Mart 2019
- 197
- 58
- 98
Demek ki her bünyede farkli etki gösteriyor cesaret edemiyorum açıkçası bir yandan da çok istememe rağmen çünkü adetin 3.gunu verdiğim kan sonuçları yani hormon testim normal çıktı.Ama ben sanki yumurtlama sorunu yaşıyorum gibi bir durum hissediyorum kendimde.Benim 10 yaşında bir çocuğum var ikinciyi istiyoruz eşimle ama olmuyor.saglikla buyutun inşallah bebeğinizi.Bilmiyorum ki 1 bucuk ay kullandim ben. Farketmedim öyle birsey. 3 asilama oldum tutmadi. Tüp bebek olacaktm bostayken denedim bu hapi hamile kaldim
Her yerde düşürür diye yazıyor çok enteresan.Demekki her bünye de farklı etkisi var.Bence dr sormadan kullanmayın kızlar!! Bende kafama göre kullandım bırak hamile kalmayı peolaktinim tavan yapmıştı
Canım valla her bünye farklı tabiki bende 165leri gördüm laborat bile dediki bu ne dr şaşırdı diyemedim de ilaç aldığımı bzuntuya vermedim sonra beyin cerrahiye yönlendirdi benim kitle çıktıHer yerde düşürür diye yazıyor çok enteresan.Demekki her bünye de farklı etkisi var.
Valla canım bünyeler farklı demekki bişi diyemiyorum bende yükseltti düşmesi için 3 ay uğraştıkBenim prolaktinini düşürdü tam tersi...
İlacı kullanmaya ne zmn başladınız? Bende bu ay kullanmayı düşünüyorumEvlenmeden evvel düzenliydi. Bir süre dogum kontrol hapi kullandim. O tüm dengemi bozdu. Bazen 2 ay hic olmuyordum adet. Ve eskiden 5 gün olan adetim 2 gün sürüyordu o da azicik. Agrilar sancilarla geciyordu günlerim
arkadaşım hayıt için içirin ne meme ağrısı ne meme kisti kalır Allahın izni ile ama ara vermeyeceksiniz en az 3 ay. asla unutmayacaksınız. dr mutlaka danışlın
ne zaman basladnz kullanmaya. ve nekdr kullandnz. yumurtlamadan sbra birakmak gerekiyor mu ?Ben de bu hapla hamile kaldim. Deneyin bence.
ne zaman basladnz kullanmaya. ve nekdr kullandnz. yumurtlamadan sbra birakmak gerekiyor mu ?
en mantiklisi ovulasyon bitene kdr kullanmak sanirimAynen bende bunu cevabini ariyorum, kimi ovulasyona kadar kullanmis kimi hic ara vermemis. Prospektusunde adet dahil icin diyo. Gebe kaldigini ogrenince birakiyorsun diyor kimi.
Ben adetle basladim. Yumurtlama günü biraktim. Günde 2 tane ictimne zaman basladnz kullanmaya. ve nekdr kullandnz. yumurtlamadan sbra birakmak gerekiyor mu ?
Ben kullandım . Hamile kaldığımı öğrenince bıraktım. Faydasını gördüm, Bir zararını görmedim .Aynen bende bunu cevabini ariyorum, kimi ovulasyona kadar kullanmis kimi hic ara vermemis. Prospektusunde adet dahil icin diyo. Gebe kaldigini ogrenince birakiyorsun diyor kimi.
Canım sen kullandın mı işe yaradı mı bu ilaçİyi günler acaba bu ilacı reçetesiz alabilirmiyiz
Denediniz miBenim hormon tahlillerim temiz çıktı ama 6 aydır demiyoruz bebiş olmuyor acaba denesemmi diyorum ama ilaç olduğu için çekiniyorum acaba bitkisi daha mı doğaldır arada içerik bakımından fark var mı?
Kullandım canım ama bana fayda etmedi.. şuan gebeyim ama başka şekilde gebe kaldımCanım sen kullandın mı işe yaradı mı bu ilaç
Nasıl gebe kaldın canımKullandım canım ama bana fayda etmedi.. şuan gebeyim ama başka şekilde gebe kaldım
bende prolaktin yüksekliği vardı hafif onun için ilaç kullandım ve c life macun kullandım.. ovülasyon testiylede takip edip yumurtlama günümü değerlendirdimNasıl gebe kaldın canım
İstagramda sayfası olan c life macun mubende prolaktin yüksekliği vardı hafif onun için ilaç kullandım ve c life macun kullandım.. ovülasyon testiylede takip edip yumurtlama günümü değerlendirdim
Evet ama dediğim gibi benim prolaktin sorunumda vardı onun içinde ilaç aldımİstagramda sayfası olan c life macun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?