Agnucaston ve polikistik over

Cnm selamlar.
Pko olup kızına nasl hmiş kalmştn

Cnm selamlar.
Pko olup kızına nasl hmiş kalmştn
Ben glifor 850 mg kullandım 3 ay sonra 1 buçuk ay kadarda onunla beraber inofolik kullandım ve hamile kaldım dr.um da tedavinin başında demişti gliforu 4 ay kullan hamile kalırsın diye ama onun dışında amcam ve yengem umreye gitti ve yengem ısrarla sana dua edersem hamile kalırsın demişti gerçekten o umredeyken son kez adet oldum sonra hamile olduğumu öğrendim hangisi vesile oldu bilmiyorum artık şu anda da yine dr.um aynı ilaçları yazdı bir türlü kullanmak içimden gelmiyor belkide ikinci çocuğun zamanı gelmemiştir henüz bilemiyorum Allah hepimiz içinde hayırlı olanı nasip etsin inşaAllah

Amin cnm bnm.
Valla bn inanıyorum öyle şeylere. Bnmde annemin arkadaşı umreye gtti yazmamı istedi kabeye sürcekmiş :)
Aşkm bnmde pko var niye o ilaçları bna yazmıyolar

Hormonlarında sorun varmı ben fsh ve LH yüksekti e2 düşüktü ve gliforu kullandıkça her ay yapılan tahlillerde normal değerlere iniyordu hatta hamile kaldığım ay e2 100lerde olduğu için yani yüksekti klomen vermedi dr. Yani yumurtam kendiliğinden büyüyüp çatladı hamdolsun inş. Tekrar o duyguyu yaşayabilirim sende dr.una bu ilaçları sor istersen belki yazar

Bnm hormonlarımda şükür sıkıntı yok kilom ve pko var bnm

Bnm hormonlarımda şükür sıkıntı yok kilom ve pko var bnm
Glifor kilo vermenede yardımcı olur bence ben kilolu olmadığım halde 4-5 kilo vermiştim bir iki ay hayıt hapı kullanacam hormonlarda düzelme olmazsa bende glifora başlarım artık Haktan hayırlısı

Glifor kilo vermenede yardımcı olur bence ben kilolu olmadığım halde 4-5 kilo vermiştim bir iki ay hayıt hapı kullanacam hormonlarda düzelme olmazsa bende glifora başlarım artık Haktan hayırlısı
Kızın kaç yaşında cnm

2 buçuk yaşında ama 7 aylıkken adet oldum ondan sonrada emmedi bi türlü sütten kestim kendiliğinden tekrar olur diye bekledim ama gün geçtikçe adetlerim gecikiyor çok düzensiz onun için çok ara vermeden tedaviye başladım

İyi yapmşsın cnm. Vallahi Allah nasip etsin bi tane doğurıyım. Hemen bidaha yapcam.

İyi yapmşsın cnm. Vallahi Allah nasip etsin bi tane doğurıyım. Hemen bidaha yapcam.
Mrb cnm ben bu ay hayıt tohumunu demleyip günde iki bardak içmiştim bu gün 40. Günüm hâla adet olmadım ve bu sabah test yaptım ikinci çizgi belli belirsiz görünüyor umarım test hatalı değildir bi kaç gün sonra testi tekrarlicam inşaAllah koyulaşır eğer hamileysem demekki geç döllenme olmuş bilgin olsun istedim belki denemek istersin hayıt tohumunu

Tşk ederm cnm arkadasım umarım gebesindir. Hayıt tohumu neye iyi geliyo cnm

Tşk ederm cnm arkadasım umarım gebesindir. Hayıt tohumu neye iyi geliyo cnm
Bütün kadınlık hormonlarını düzenleyip adet düzeni sağlıyor kaliteli yumurtlama oluyor diye duymuştum ve bu sitede araştırdım hayıtın tohumu hazır suyu ve hap versiyonu olarak kim kullandıysa ya adetleri düzelmiş yada hamile kalmış denemek istedim ve inşaAllah bende de işe yaramıştır

Ay bnmde adet düzenm hiç yok. Olmuyom bile.
Nerden alcam bunu

Ay bnmde adet düzenm hiç yok. Olmuyom bile.
Nerden alcam bunu
Tohumunu aktardan bulabilirsin eczaneden agnucaston diye hapıda satılıyor aile hekiminden yazdırabilirsin ben tohumunu 1 ay kullandım geçen gün de hapını aldım ama kullanmak kısmet olmadı

Bende kendi kendime diyorum neden bende işe yaramadı en azından günümde adet olsaydım diye henüz emin değilim ama demekki hamile olduğum için adet olmamışım ama sende ilk ay işe yaramasada üzülme çünkü 3 ay kullanmak gerekiyormuş

Tohumunu aktardan bulabilirsin eczaneden agnucaston diye hapıda satılıyor aile hekiminden yazdırabilirsin ben tohumunu 1 ay kullandım geçen gün de hapını aldım ama kullanmak kısmet olmadı
Sen tohumunu kuklandıysan bnde tohumunu kullanıcam :)
Nasl kukkandn cnm

Sen tohumunu kuklandıysan bnde tohumunu kullanıcam :)
Nasl kukkandn cnm
Ben bi tatlı kaşığı hayıt tohumunu bir su bardağı kadar kaynamış suda 20 dk demliyordum sonra süzüp içiyordum cnm günde iki defa bi kahvaltıdan önce bide gece uyumadan önce taze hazırlayıp içiyordum Rabbim inşaAllah bana vesile kıldı umarım seninde vesilen olur Rabbim hayırlı olanı nasip etsin

Amin btanem aktardan alıcam yarın. Pahalı bşey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…