Cnm selamlar.Mrb umarım sorunlarından kurtulmuşsundur bebeşin gelmiştir merak ettim agnucastonu kaç ay kullandın ve sonuç alabildin mi cvplarsan sevinirim bende pkoluyum bi kızım var ve ikinci için uğraşıyorum aylardır ilaca bu gün başladım umarım vesile olurda hayırlı netice alırız
Ben glifor 850 mg kullandım 3 ay sonra 1 buçuk ay kadarda onunla beraber inofolik kullandım ve hamile kaldım dr.um da tedavinin başında demişti gliforu 4 ay kullan hamile kalırsın diye ama onun dışında amcam ve yengem umreye gitti ve yengem ısrarla sana dua edersem hamile kalırsın demişti gerçekten o umredeyken son kez adet oldum sonra hamile olduğumu öğrendim hangisi vesile oldu bilmiyorum artık şu anda da yine dr.um aynı ilaçları yazdı bir türlü kullanmak içimden gelmiyor belkide ikinci çocuğun zamanı gelmemiştir henüz bilemiyorum Allah hepimiz içinde hayırlı olanı nasip etsin inşaAllahCnm selamlar.
Pko olup kızına nasl hmiş kalmştn
Amin cnm bnm.Ben glifor 850 mg kullandım 3 ay sonra 1 buçuk ay kadarda onunla beraber inofolik kullandım ve hamile kaldım dr.um da tedavinin başında demişti gliforu 4 ay kullan hamile kalırsın diye ama onun dışında amcam ve yengem umreye gitti ve yengem ısrarla sana dua edersem hamile kalırsın demişti gerçekten o umredeyken son kez adet oldum sonra hamile olduğumu öğrendim hangisi vesile oldu bilmiyorum artık şu anda da yine dr.um aynı ilaçları yazdı bir türlü kullanmak içimden gelmiyor belkide ikinci çocuğun zamanı gelmemiştir henüz bilemiyorum Allah hepimiz içinde hayırlı olanı nasip etsin inşaAllah
Bnm hormonlarımda şükür sıkıntı yok kilom ve pko var bnmHormonlarında sorun varmı ben fsh ve LH yüksekti e2 düşüktü ve gliforu kullandıkça her ay yapılan tahlillerde normal değerlere iniyordu hatta hamile kaldığım ay e2 100lerde olduğu için yani yüksekti klomen vermedi dr. Yani yumurtam kendiliğinden büyüyüp çatladı hamdolsun inş. Tekrar o duyguyu yaşayabilirim sende dr.una bu ilaçları sor istersen belki yazar
Glifor kilo vermenede yardımcı olur bence ben kilolu olmadığım halde 4-5 kilo vermiştim bir iki ay hayıt hapı kullanacam hormonlarda düzelme olmazsa bende glifora başlarım artık Haktan hayırlısıBnm hormonlarımda şükür sıkıntı yok kilom ve pko var bnm
Kızın kaç yaşında cnmGlifor kilo vermenede yardımcı olur bence ben kilolu olmadığım halde 4-5 kilo vermiştim bir iki ay hayıt hapı kullanacam hormonlarda düzelme olmazsa bende glifora başlarım artık Haktan hayırlısı
İyi yapmşsın cnm. Vallahi Allah nasip etsin bi tane doğurıyım. Hemen bidaha yapcam.2 buçuk yaşında ama 7 aylıkken adet oldum ondan sonrada emmedi bi türlü sütten kestim kendiliğinden tekrar olur diye bekledim ama gün geçtikçe adetlerim gecikiyor çok düzensiz onun için çok ara vermeden tedaviye başladım
Kullanmadım benKullandınız mı agnucastonu? Adetler düzene girdi mi?
Mrb cnm ben bu ay hayıt tohumunu demleyip günde iki bardak içmiştim bu gün 40. Günüm hâla adet olmadım ve bu sabah test yaptım ikinci çizgi belli belirsiz görünüyor umarım test hatalı değildir bi kaç gün sonra testi tekrarlicam inşaAllah koyulaşır eğer hamileysem demekki geç döllenme olmuş bilgin olsun istedim belki denemek istersin hayıt tohumunuİyi yapmşsın cnm. Vallahi Allah nasip etsin bi tane doğurıyım. Hemen bidaha yapcam.
Tşk ederm cnm arkadasım umarım gebesindir. Hayıt tohumu neye iyi geliyo cnmMrb cnm ben bu ay hayıt tohumunu demleyip günde iki bardak içmiştim bu gün 40. Günüm hâla adet olmadım ve bu sabah test yaptım ikinci çizgi belli belirsiz görünüyor umarım test hatalı değildir bi kaç gün sonra testi tekrarlicam inşaAllah koyulaşır eğer hamileysem demekki geç döllenme olmuş bilgin olsun istedim belki denemek istersin hayıt tohumunu
Bütün kadınlık hormonlarını düzenleyip adet düzeni sağlıyor kaliteli yumurtlama oluyor diye duymuştum ve bu sitede araştırdım hayıtın tohumu hazır suyu ve hap versiyonu olarak kim kullandıysa ya adetleri düzelmiş yada hamile kalmış denemek istedim ve inşaAllah bende de işe yaramıştırTşk ederm cnm arkadasım umarım gebesindir. Hayıt tohumu neye iyi geliyo cnm
Ay bnmde adet düzenm hiç yok. Olmuyom bile.Bütün kadınlık hormonlarını düzenleyip adet düzeni sağlıyor kaliteli yumurtlama oluyor diye duymuştum ve bu sitede araştırdım hayıtın tohumu hazır suyu ve hap versiyonu olarak kim kullandıysa ya adetleri düzelmiş yada hamile kalmış denemek istedim ve inşaAllah bende de işe yaramıştır
Tohumunu aktardan bulabilirsin eczaneden agnucaston diye hapıda satılıyor aile hekiminden yazdırabilirsin ben tohumunu 1 ay kullandım geçen gün de hapını aldım ama kullanmak kısmet olmadıAy bnmde adet düzenm hiç yok. Olmuyom bile.
Nerden alcam bunu
Sen tohumunu kuklandıysan bnde tohumunu kullanıcam :)Tohumunu aktardan bulabilirsin eczaneden agnucaston diye hapıda satılıyor aile hekiminden yazdırabilirsin ben tohumunu 1 ay kullandım geçen gün de hapını aldım ama kullanmak kısmet olmadı
Ben bi tatlı kaşığı hayıt tohumunu bir su bardağı kadar kaynamış suda 20 dk demliyordum sonra süzüp içiyordum cnm günde iki defa bi kahvaltıdan önce bide gece uyumadan önce taze hazırlayıp içiyordum Rabbim inşaAllah bana vesile kıldı umarım seninde vesilen olur Rabbim hayırlı olanı nasip etsinSen tohumunu kuklandıysan bnde tohumunu kullanıcam :)
Nasl kukkandn cnm
Amin btanem aktardan alıcam yarın. Pahalı bşey miBen bi tatlı kaşığı hayıt tohumunu bir su bardağı kadar kaynamış suda 20 dk demliyordum sonra süzüp içiyordum cnm günde iki defa bi kahvaltıdan önce bide gece uyumadan önce taze hazırlayıp içiyordum Rabbim inşaAllah bana vesile kıldı umarım seninde vesilen olur Rabbim hayırlı olanı nasip etsin
Fazla pahalı değil cnm ben 10 tl lik almıştım bana bir ay yetti bu arada hamileliğim kesinleşti cnm darısı başına inşaAllahAmin btanem aktardan alıcam yarın. Pahalı bşey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?