- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Canım benim ya çokMerhaba Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah öncelikle pisikoloji çok önemli sürekli olmuyor diye beyne sinyal göndermeyin gerçekten olmuyor bende yaşadım olacak zamanı var diyin.. Bende pko var 3 kere klomen catlatma iğnesi kullandım olmadı rahim filmi dedi doktor ücreti fazla geldi Clife diye bitkisel macun kullandım şükür ki 2. Ayımda hamile kaldım içeriğinde hayıt tohumu aslan pençesi civan perçemi ada çayı çörek otu cam bali gibi bitkiler var sizede şifa olur belki dualarımda size de yer vericem Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin nasip etsin
Canım benim yaa çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bebişin sağlıkla sıhhatle doğar inşallahMerhaba Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah öncelikle pisikoloji çok önemli sürekli olmuyor diye beyne sinyal göndermeyin gerçekten olmuyor bende yaşadım olacak zamanı var diyin.. Bende pko var 3 kere klomen catlatma iğnesi kullandım olmadı rahim filmi dedi doktor ücreti fazla geldi Clife diye bitkisel macun kullandım şükür ki 2. Ayımda hamile kaldım içeriğinde hayıt tohumu aslan pençesi civan perçemi ada çayı çörek otu cam bali gibi bitkiler var sizede şifa olur belki dualarımda size de yer vericem Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin nasip etsin
Canım benim ya çokMerhaba Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah öncelikle pisikoloji çok önemli sürekli olmuyor diye beyne sinyal göndermeyin gerçekten olmuyor bende yaşadım olacak zamanı var diyin.. Bende pko var 3 kere klomen catlatma iğnesi kullandım olmadı rahim filmi dedi doktor ücreti fazla geldi Clife diye bitkisel macun kullandım şükür ki 2. Ayımda hamile kaldım içeriğinde hayıt tohumu aslan pençesi civan perçemi ada çayı çörek otu cam bali gibi bitkiler var sizede şifa olur belki dualarımda size de yer vericem Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin nasip etsin
Canım benim yaa çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bebişin sağlıkla sıhhatle doğar inşallahMerhaba Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah öncelikle pisikoloji çok önemli sürekli olmuyor diye beyne sinyal göndermeyin gerçekten olmuyor bende yaşadım olacak zamanı var diyin.. Bende pko var 3 kere klomen catlatma iğnesi kullandım olmadı rahim filmi dedi doktor ücreti fazla geldi Clife diye bitkisel macun kullandım şükür ki 2. Ayımda hamile kaldım içeriğinde hayıt tohumu aslan pençesi civan perçemi ada çayı çörek otu cam bali gibi bitkiler var sizede şifa olur belki dualarımda size de yer vericem Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin nasip etsin
Aminn inşallah ❤ macunu adetin 2. Günü başlamıştım ben 15 gün sabah akşam ac karnına yiyip bıraktım çok fazla su içtim bir sonraki adetine deneyebilirsinCanım benim ya çok
Canım benim yaa çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bebişin sağlıkla sıhhatle doğar inşallaho macunu bende duydum sipariş etsem ne zaman başlandığı önemli mi adetim cumartesi bitti benim
Bi sonraki ne adet olmam inşallah ama olursam bide bunu deneyeceğimAminn inşallah ❤ macunu adetin 2. Günü başlamıştım ben 15 gün sabah akşam ac karnına yiyip bıraktım çok fazla su içtim bir sonraki adetine deneyebilirsin
merhaba u macunu nereden bula bilirim lütfen yardımcı olsanızCanım benim ya çok
Canım benim yaa çok teşekkür ederim güzel dileklerin için bebişin sağlıkla sıhhatle doğar inşallaho macunu bende duydum sipariş etsem ne zaman başlandığı önemli mi adetim cumartesi bitti benim
Canım bu macununun adını instagram dan aratıp bulabilirsin ben gördüm ordan satış yapıyorlar ama hiç kullanmadım.... ben bu ay epimedyumlu desire diye bi macun kullanıyoruz aslında erkekler için ama içinde arı sütü polen vs. Olduğu için yumurtalıkların üzerinde olumlu etkisi çok kalite vs..merhaba u macunu nereden bula bilirim lütfen yardımcı olsanız
Googla Clife yazarsan kendi internet sitesi var whatsap numarası da var istediğini sorup öyle sipariş verebilirsinmerhaba u macunu nereden bula bilirim lütfen yardımcı olsanız
çok teşekkür ederim TM bende bir deneyimCanım bu macununun adını instagram dan aratıp bulabilirsin ben gördüm ordan satış yapıyorlar ama hiç kullanmadım.... ben bu ay epimedyumlu desire diye bi macun kullanıyoruz aslında erkekler için ama içinde arı sütü polen vs. Olduğu için yumurtalıkların üzerinde olumlu etkisi çok kalite vs..
Amin canımmmçok teşekkür ederim TM bende bir deneyimhepimize Allah'ım yardımcı ölsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?