Agresiflik

Haklısınız, eşiyle ilgili pek detay vermemiş. Yanlış yorumlamış olabilirim. Daha önce ayrılma noktasına geldikleri için evliliklerinin problemli olduğunu düşündüm.
Yani esim konusu o kadar uzun ki girmek istemedim onun sorunlu tavırları bende birikim yapti belkide çünkü son 3 4 aydır bu şekildeyim

Yani esim konusu o kadar uzun ki girmek istemedim onun sorunlu tavırları bende birikim yapti belkide çünkü son 3 4 aydır bu şekildeyim
Telafisi olmayacak bir durum degil. Kafanda buyutme, daha fazla da uzulme. Enerjini topla, oglunu al karsina konus. Son gunlerde biraz fazla tepki verdigini, ofkeni kontrol edemedigini usulunce anlat. Herseyin yoluna girecegini soyle. Insanlarin bedenlerinin hasta oldugu gibi, ruhlarinin hasta dusebilecegini anlat ogluna. Doktora gidip tedavi olucam, bu saatten sonra da ofkelenmicem de. Butun sorunlarimizi sakince konusarak halledicez de. Sonra da guzel bi pasta yap, bir daha bu konuyu acma. Birlikte gezin tozun gulup eglenin, oglunun sevdigi aktiviteleri yapin.
Hemen karalar baglamayin. Hepimiz insaniz hata yapriz. Onemli olan en kisa surede telafi etmek. Kendinize bu kadar yuklenmeyin. Siz cok hassas ve iyi bir annesiniz. Nasil icinize dert olmus ofkelenmis olmaniz. Bence telafi de edebilirsiniz bu durumu. ❤️

Telafisi olmayacak bir durum degil. Kafanda buyutme, daha fazla da uzulme. Enerjini topla, oglunu al karsina konus. Son gunlerde biraz fazla tepki verdigini, ofkeni kontrol edemedigini usulunce anlat. Herseyin yoluna girecegini soyle. Insanlarin bedenlerinin hasta oldugu gibi, ruhlarinin hasta dusebilecegini anlat ogluna. Doktora gidip tedavi olucam, bu saatten sonra da ofkelenmicem de. Butun sorunlarimizi sakince konusarak halledicez de. Sonra da guzel bi pasta yap, bir daha bu konuyu acma. Birlikte gezin tozun gulup eglenin, oglunun sevdigi aktiviteleri yapin.
Hemen karalar baglamayin. Hepimiz insaniz hata yapriz. Onemli olan en kisa surede telafi etmek. Kendinize bu kadar yuklenmeyin. Siz cok hassas ve iyi bir annesiniz. Nasil icinize dert olmus ofkelenmis olmaniz. Bence telafi de edebilirsiniz bu durumu. ❤️
Konusmaya “sen” diye baslayip, “siz” diye bitirmeyeymisim iyiymis.

Ne güzel de yazmışsınız oyle rahatlatı ki beni yazınız asla isteyeceğim birsey varsa oda oglumun üzülmesidir kendime hak vermeye çalışıyorum sende insansın olabilir diye oglumun üzüldüğünü düşününce kötü oluyorum teşekkürler sizin gibiler iyi ki var

Hayir son birkaç aydır bu şekilde belki de yaşadıklarım dan bilmiyorum oglum benim en değerli hazinem yazık denebilecek bir durumda değiliz ama boyle giderse olacağız belki de bilmiyorum üzgünüm çok
Hiç beklemeden profesyonel yardım almaya başlayın ve sizdeki bu agresyonu kışkırtacak ne varsa söküp atın hayatınızdan. Umarım çabucak dinginliğe ve huzura kavuşursunuz

Bu durumu bu gün yaşadım zaten gece yarısı psikolog bulamadim kusura bakmayın bugün farkına varıp burda yazdim ama ben ole yok olmam diyecek biri değilim burada tedavi ol yazanlara da evet haklilar diye okuyorum suan bilmem anlatabildimmo
Anladım çocuğunuz öyle deyince farkına vardınız nr kadar agresif olup bagirdiginizin

😔😔😔kesinlikle haklısınız ama biz çok mutlu bir anne oguluz yani yazımı dönüp okudum surekli sinir harbi halinde degilim bole bazı zamanlarda bisi oluyor onu çözmeye çalışıyorum kendi içimde belki de doğru tedavi olmam lazım haklısınız ama cok üzgünüm hemde asiri
Bazı zamanlar dediğiniz pms dönemi olabilir mi? Bazen hormonlara bağlı olarak 10 gün falan sürebiliyor. Son regli dönemimde resmen başka birine dönüştüm oradan biliyorum. Bir doktora görünün belki troidlerinizde sorun vardır. Fizyolojik bir sıkıntı yoksa çekinmeyin bir psikologa görünün. Bir de yoga yapabilirsiniz gerçekten iyi geliyor

Back
X