Agrı içindeyim

canan43

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
61
11
28
Arkadaşlar 6 aydır evliyim eşimle çocuk düşünüyoruz 2 aydır adetime daha 7 gün var ama midem çok bulanıyo başım dönüyo kasıklarımda bir agrı var bacaklarıma vuruyo ayaga kalktıgımda düşücekmişim gibi oluyorum daha önce adetimden önce hiç böle bişey olmamıştı sizce neden hamilemiyimdir?

vakti gelince test yaptırırsın. yeni bebek istemeye başladıysanız psikolojik olarak etkilenebiliyorsun.

hasta olacaksınız galıba, grıp gibi
hamılelık boyle degıl
yanı en azından sımdılık :)

genellikle o belirtiler sonradan çıkıyor 6. haftadan itibaren bulantılar başlıyor baş dönmeleri ise biraz daha geç.. Tabi kişiden kişiye değişebilir ama insan çok isteyince piskolojikmen belirtiler yaşıyor. ( bendede her ay öyle olurdu )
Gerçekten hamileliğimi öğrendiğim tek ay adet olcakmışım gibi acaip bir kasık ağrım vardı nefes kesen. (1 hafta - 10 gün öncesinde başlamıştı. )

Umudunuzu kırmak istemem ama şuan size umut vermek dahada yanlış umarım hamilesinizdir :)

daha belirtiler için çok erken.ama şurdan anlayabilirsin adete bir hafta önce çoğu kişide yerleşme kanaması denilen lekelenme olur hafif pembemsi bi şey sadece 1 kere olur ve biter.ben oradan şüphelenmiştim.baş dönmesi mide bulantısı bende 8. haftada başladı ki birçok kşide de sonradan başlar.bekle bkalım bir hafta daha hayırlısı olsun inşallah...

Geçen ay bende aynılarını yaşadım ve test yaptırdım negatif çıktı. Yüksek ihtimalle çok istediğimizden psikolojik olarak böyle durumlar yaşıyoruz. Yine de bir kan verip değerlerine bak bence. Erken öğrenenler de var gebeliklerini.

İnşallah bebeğin seninledir. :KK68:

bende çocuk istediğim ilk ay aynılarını yaşadım bütün belirtiler vardı ama sonuç negatif. inşallah seninki pozitiftir canım ama çok kafaya takmamaya çalış çünkü psikolojik olarak çok etkiliyor.

Geçen ay bende aynılarını yaşadım ve test yaptırdım negatif çıktı. Yüksek ihtimalle çok istediğimizden psikolojik olarak böyle durumlar yaşıyoruz. Yine de bir kan verip değerlerine bak bence. Erken öğrenenler de var gebeliklerini.

İnşallah bebeğin seninledir. :KK68:
İnş canım allah herkese nasıp etsin

üşütmüş olabilirmisin?
soğuk algınlığı falan..

X