• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağrı ve adet süresi

lorkee

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2009
10.201
1
406
Konya
iyi gunler,
benım ıkı sorum ...
ılıskı esnasında kuruluk oldugu ıcın bırlesmede agrı yasıyorum bunun ıcın su bazlı kaydırıcı kullanmak gebe kalmaya engel mıdır?
genelde okudugumuz yaglar vs spermı tutar ve ılerlemesını engeller yonunde bılgıler ...
gebelık dusundugum ıcın kurulugu gıdermede ne yapmam lazım?

bır dıger sorumda adetım son 3 aydır su sekılde...
bı gun kahve akıntı gelıyor ıkıncı gun hıcbırsey yok sonrada 3 gun normal kanama oluypr ve bıtıyor normalde 6-7 gun surerdı bunun sebebı nedır acaba ...
hormonlardan mı kaynaklanıyordur

cevplarınız ıcın sımıdden tesekkurler

iyi gunler,
benım ıkı sorum ...
ılıskı esnasında kuruluk oldugu ıcın bırlesmede agrı yasıyorum bunun ıcın su bazlı kaydırıcı kullanmak gebe kalmaya engel mıdır?
genelde okudugumuz yaglar vs spermı tutar ve ılerlemesını engeller yonunde bılgıler ...
gebelık dusundugum ıcın kurulugu gıdermede ne yapmam lazım?

bır dıger sorumda adetım son 3 aydır su sekılde...
bı gun kahve akıntı gelıyor ıkıncı gun hıcbırsey yok sonrada 3 gun normal kanama oluypr ve bıtıyor normalde 6-7 gun surerdı bunun sebebı nedır acaba ...
hormonlardan mı kaynaklanıyordur

cevplarınız ıcın sımıdden tesekkurler

merhaba vajinal kuruluğun enfeksiyon nedenli olmadığını bilmek için muayene gerekir. adet miktarlarınızda bir azalma gibi yaşıyorsanız belki bir miktar östrojen dengenizde de bozukluk olmuş olabilir. kayganlaştırıcı jellerin bazıları spermin hareketliliğini ve canlılığını bozabiliyor. bu nedenle özellikle gebelik beklentisinin yüksek olduğu orta dönem yumurtlama zamanı kullanmıyın. sevgiler.

Back