Ağrı

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
Merhaba bayanlar ..
spiral taktrmstm gcen sene bu sene kaymis o yüzden dün yine taktrdim ilk taktrdm da bu kdr agri olmamsti . Cok sddetli bi agri yok ama rahtsz edici bi agri var kasiklarmda . Bugün 8 km filan yürüdüm . Ama agri kesici icmstm dsari çıkarken . Benim sorum şu szce bikaç gün agri olur mu kaç güne kadar normal ?

zoombiiee geçmiş olsun
Ben de taktırmıştım geçen yıl en fazla 2 ay sonra kaymıştı
Kasık ağrısı yapacağını sanmıyorum veya hatırlamadım
Bende müthiş bel ağrısı yaptı bu yüzden çıkartmıştım,gene doktora görünmeni öneririm

Kayma yapmış olabilir kaydysa enfeksiyon yapmıştır ağrı ondandır en iyisi dr gözükmen geçmiş olsun

spiralin yan etkileri çok olduğu için hiç tavsiye etmiyorum

Yani aynen bende etmiyorum resmen NEFRETLİK...
aYRICA farkında değilsen kaydığının hamile kalma olasılığın yüksek
Dr'a belim çok ağrıyo diye gitmiştim dediki kaymış iyiki geldin şuan hamile kalabilirdin demişti

Yani aynen bende etmiyorum resmen NEFRETLİK...
aYRICA farkında değilsen kaydığının hamile kalma olasılığın yüksek
Dr'a belim çok ağrıyo diye gitmiştim dediki kaymış iyiki geldin şuan hamile kalabilirdin demişti
benim yengemin başına geldi. spiral taktırdıktan sonra iki kez hamile kaldı iki oğlu oldu. hatta bebek doğduğunda spiral ona yapışık halde çıkmış. annem de kullanmıştı, sürekli ağrı ve kanaması olmuştu artık dayanamadı ve çıkarttırdı.

benim yengemin başına geldi. spiral taktırdıktan sonra iki kez hamile kaldı iki oğlu oldu. hatta bebek doğduğunda spiral ona yapışık halde çıkmış. annem de kullanmıştı, sürekli ağrı ve kanaması olmuştu artık dayanamadı ve çıkarttırdı.
:KK57::KK57:
aAA allah muhafaza....bişey yok heralde bebecikte dimi ?

Back
X