Su bazlı jeller var onlardan kullanabilirsiniz benimde ağrı oluyordu ilk zamanlar doktorum jel vermişti sizde de kuruluk oluyor mu genelde kuruluk olduğunda böyle oluyorMerhaba kızlar benim gibi olupta yenen ya da çözümünü bulan varsa yardımcı olur mu lütfenBiz iki haftalık evliyiz ve çok ağrılı oluyor her ilişkimiz o kadar acıyo ki hep aklımda kaçmak var ne zaman eşim yanaşsa bi şekilde kaçıyorum doktora gittim muayene oldum bir sorun yok dedi sanırsam psikolojikmiş ama yapamıyorum olmuyo hep çok acıyo hep böyle mi olucak benin gibi olanlar lütfen yardım eder mi
Yeni evlisin bu durumu yaşıyor olman normal.İlişki sırasında krem kullanabilirsiniz biraz daha rahat olur. Zamanla düzelecektir stres yapmayın. Hep öyle ağrılı da olmayacak. Gözünüzde büyüttükçe yada kactikca sorun çözülmez.Merhaba kızlar benim gibi olupta yenen ya da çözümünü bulan varsa yardımcı olur mu lütfenBiz iki haftalık evliyiz ve çok ağrılı oluyor her ilişkimiz o kadar acıyo ki hep aklımda kaçmak var ne zaman eşim yanaşsa bi şekilde kaçıyorum doktora gittim muayene oldum bir sorun yok dedi sanırsam psikolojikmiş ama yapamıyorum olmuyo hep çok acıyo hep böyle mi olucak benin gibi olanlar lütfen yardım eder mi
Evet bende ph dengeli bir jel kullanıyorum ama yine de ağrılı oluyorSu bazlı jeller var onlardan kullanabilirsiniz benimde ağrı oluyordu ilk zamanlar doktorum jel vermişti sizde de kuruluk oluyor mu genelde kuruluk olduğunda böyle oluyor
2 ay sonra geçiyor mu yani peki ne zaman bıraktınjı kayganlaştırıcı kullanmayı onu kullanmadan hiç yapamıyorum şuan çünküKauganlastirici jeller var onlar biraz daha kolaylastirir ben 2 ay aci cekmistimsonra duzeliyor ama haz almaya basliyorsun
Kimisi hiç ağrı yok olmuyor ala ala senin neden böyle dediği için bile doktora gittim oda tamamen psikolojik dedi insan hiç geçmiycekmiş gibi düşünüyor ama zaman lazım galiba teşekkür ederimYeni evlisin bu durumu yaşıyor olman normal.İlişki sırasında krem kullanabilirsiniz biraz daha rahat olur. Zamanla düzelecektir stres yapmayın. Hep öyle ağrılı da olmayacak. Gözünüzde büyüttükçe yada kactikca sorun çözülmez.
Daha rahat giriyorAcımamasını sağlıyor mu peki?
Kendini kasma kasarsan aci hissedersin rahat olAcımamasını sağlıyor mu peki?
Kimsenin lafına bakmayin her birey farklıdır iki haftalık evlisiniz daha olabilir bunlar.kendiNizi ilişki sırasında sıkmayın kaslarınız sıkıldığında da bu acı oluşur zaman la o acı geçecektir. Rahat olun ne demek birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz .Kimisi hiç ağrı yok olmuyor ala ala senin neden böyle dediği için bile doktora gittim oda tamamen psikolojik dedi insan hiç geçmiycekmiş gibi düşünüyor ama zaman lazım galiba teşekkür ederim
Ben onu ıkınma ile çözdümİşte onu nasıl yapıcağımı bilmiyorum ben sizce profesyonel bir yardım almam gerek mi
Ya siz benim halimden çok iyi anlarsanız o zaman. Bravo bu arada yenmiş olmanız büyük bir başarı kesinlikleBen onu ıkınma ile çözdümvajinismus biri olarak. Sende o yok korktuğun için öyle oluyor
Rahat olacaksin bedenini rahat birakacaksin nefes egzersizi yap kegel egzersizi aratir uygula katkisi olacaktirİşte onu nasıl yapıcağımı bilmiyorum ben sizce profesyonel bir yardım almam gerek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?