Serklajdan sonra rüyalanma olayı dikişlere ve rahim uzunluğuna zarar verir mi

Aaa öyle mi ama olsun bol bol dinlenin Allah’ın izniyle vaktiyle kucağınıza alacaksınız inşallah 🙏🏻 şu an kaçıncı haftadasınız
Evet amin inşallah şu an 27 deyim. Gebelik şekeri çıktı şimdide siz kaçıncı haftadasiniz şeker falan var mı

Maşallah Allah bağışlasın. Serklajdan sonra gebelik şekeri çıktı şimdide çok korkuttu beni sizde var mıydı öyle bir sorun
Bana 32. Haftada test yaptılar şeker var dediler 12 gün takip ettiler hastanede yatıyordum o zaman evde yediklerine dikkat et deyip taburcu ettiler kepek ekmek yiyordum Bi de patates pirinç yememeye dikkat ediyordum o kadar Bi sıkıntı yaşamadım sen de yaşamazsın İnş

Evet amin inşallah şu an 27 deyim. Gebelik şekeri çıktı şimdide siz kaçıncı haftadasiniz şeker falan var mı
Bende 32 ye gireceğim bir gün sonra. çıkmadı bende ama tedirgin olmayın beslenmenize dikkat ederek süreci kolaylıkla yönetirsiniz

Bana 32. Haftada test yaptılar şeker var dediler 12 gün takip ettiler hastanede yatıyordum o zaman evde yediklerine dikkat et deyip taburcu ettiler kepek ekmek yiyordum Bi de patates pirinç yememeye dikkat ediyordum o kadar Bi sıkıntı yaşamadım sen de yaşamazsın İnş
Bende diyete başlayalı 2 gün oldu ama hâlâ yüksek çıkıyor çok aşırı değil ama yine de normal değerler dışında

Bende diyete başlayalı 2 gün oldu ama hâlâ yüksek çıkıyor çok aşırı değil ama yine de normal değerler dışında
Benimde öyleydi hiç normal çıkmadı ama bişey de diyen olmadı

Back
X