Evet malesefİkinci Serklaj derken tek hamilelikte mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet malesefİkinci Serklaj derken tek hamilelikte mi acaba
Öyle yapıyorum sabretmekten başka çarem yokSen yat canım en azından 34. Haftayı görene kadar
Öyle mi sürekli duyuyorum bende deneyim demiştim.Dut kürü yapmayın hamilelikte iyi değil diye biliyorum
Aynen ondan sonrada dikiş aldır şu bu derken doğmak bilmiyorlar benimki öyle oldu en azındanÖyle yapıyorum sabretmekten başka çarem yok![]()
Aaa öyle mi ama olsun bol bol dinlenin Allah’ın izniyle vaktiyle kucağınıza alacaksınız inşallahEvet malesef
Ne güzel kucağınıza almışsınızAynen ondan sonrada dikiş aldır şu bu derken doğmak bilmiyorlar benimki öyle oldu en azından
Maşallah Allah bağışlasın. Serklajdan sonra gebelik şekeri çıktı şimdide çok korkuttu beni sizde var mıydı öyle bir sorunAynen ondan sonrada dikiş aldır şu bu derken doğmak bilmiyorlar benimki öyle oldu en azından
Evet amin inşallah şu an 27 deyim. Gebelik şekeri çıktı şimdide siz kaçıncı haftadasiniz şeker falan var mıAaa öyle mi ama olsun bol bol dinlenin Allah’ın izniyle vaktiyle kucağınıza alacaksınız inşallahşu an kaçıncı haftadasınız
Bana 32. Haftada test yaptılar şeker var dediler 12 gün takip ettiler hastanede yatıyordum o zaman evde yediklerine dikkat et deyip taburcu ettiler kepek ekmek yiyordum Bi de patates pirinç yememeye dikkat ediyordum o kadar Bi sıkıntı yaşamadım sen de yaşamazsın İnşMaşallah Allah bağışlasın. Serklajdan sonra gebelik şekeri çıktı şimdide çok korkuttu beni sizde var mıydı öyle bir sorun
Bende 32 ye gireceğim bir gün sonra. çıkmadı bende ama tedirgin olmayın beslenmenize dikkat ederek süreci kolaylıkla yönetirsinizEvet amin inşallah şu an 27 deyim. Gebelik şekeri çıktı şimdide siz kaçıncı haftadasiniz şeker falan var mı
Bende diyete başlayalı 2 gün oldu ama hâlâ yüksek çıkıyor çok aşırı değil ama yine de normal değerler dışındaBana 32. Haftada test yaptılar şeker var dediler 12 gün takip ettiler hastanede yatıyordum o zaman evde yediklerine dikkat et deyip taburcu ettiler kepek ekmek yiyordum Bi de patates pirinç yememeye dikkat ediyordum o kadar Bi sıkıntı yaşamadım sen de yaşamazsın İnş
İnşallah öyle olur. Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsinBende 32 ye gireceğim bir gün sonra. çıkmadı bende ama tedirgin olmayın beslenmenize dikkat ederek süreci kolaylıkla yönetirsiniz
Benimde öyleydi hiç normal çıkmadı ama bişey de diyen olmadıBende diyete başlayalı 2 gün oldu ama hâlâ yüksek çıkıyor çok aşırı değil ama yine de normal değerler dışında
Sorun oldu mu peki kaç haftada doğum yaptınızBenimde öyleydi hiç normal çıkmadı ama bişey de diyen olmadı
39-40 demiştiniz hatırladım pardon bebeklerde şekerle alakalı sorun oldu mu yüksek çıkmasına rağmenBenimde öyleydi hiç normal çıkmadı ama bişey de diyen olmadı
Amiiin amin hepimizin inşallahİnşallah öyle olur. Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
Yok canım herhangi bir sorun olmadı 40+4 de 3680 gram doğduSorun oldu mu peki kaç haftada doğum yaptınız
Maşallah Allah bağışlasın bekleyen herkese nasip olur inşallahYok canım herhangi bir sorun olmadı 40+4 de 3680 gram doğdu
merhaba şekeriniz açlık kaç çıkıyorMaşallah Allah bağışlasın bekleyen herkese nasip olur inşallah