ağrıma gidiyor hemde çok :(

alomrumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
102
3
38
Bursa
merhaba ablalarım benim cok derin bi sıkıntım var. ve anlatacak kimsem yok cünkü böle seyler yakın cevreye anlatılmıyor. ben 45 günlük ewliyim ama eşimle mutlu değilim söle ki eşim beni mutlu edemiyor. cinsel anlamda da manevi de . bıktım usandım her gece gizli gizli ağlamaktan. eşim düzceden bursaya geldi benm yasadıgım sehre yani burda iş imkanları cok oldugu için . eşim pc de oyun oynuyor ve bıktım sabah aksam onun basında birde abisi var sürekli esimi arıo gecenin bi yarısı oyun için. ben eşime sırnasmasam asla cinsellik olmuo bende mesleğimden dolayı 15 kişilik bir ofiste tek bayanım ve etrafımdan ilgi gören biriyim ben eşime aşığım fakat benimle o kadar umarsız ki gönlüme söz geciremicemden korkuyorum . napayım nolur yardım edin ilgisiz alakasız sinirli biri suan durumu bile anlatamadm sizler kafanıza takılanı sorun anlatayım ama kurban olayım bana yardım edin.

merhaba ablalarım benim cok derin bi sıkıntım var. ve anlatacak kimsem yok cünkü böle seyler yakın cevreye anlatılmıyor. ben 45 günlük ewliyim ama eşimle mutlu değilim söle ki eşim beni mutlu edemiyor. cinsel anlamda da manevi de . bıktım usandım her gece gizli gizli ağlamaktan. eşim düzceden bursaya geldi benm yasadıgım sehre yani burda iş imkanları cok oldugu için . eşim pc de oyun oynuyor ve bıktım sabah aksam onun basında birde abisi var sürekli esimi arıo gecenin bi yarısı oyun için. ben eşime sırnasmasam asla cinsellik olmuo bende mesleğimden dolayı 15 kişilik bir ofiste tek bayanım ve etrafımdan ilgi gören biriyim ben eşime aşığım fakat benimle o kadar umarsız ki gönlüme söz geciremicemden korkuyorum . napayım nolur yardım edin ilgisiz alakasız sinirli biri suan durumu bile anlatamadm sizler kafanıza takılanı sorun anlatayım ama kurban olayım bana yardım edin.

sorunu eşinizle konuştunuz mu, yani gönlüme söz geçiremicem demişsiniz yanlış şeyler yapmayın bence, olmadı boşanırsınız

ewet yanlıs seyler yapmaktan korkuyorum biliosunuz nefsimize sahip çıkması oldukça zor. eşimle konusmya çok çalıştım fakat sonu hep kavga ile bitti . boşanmak derken daha 45 günlk ewlym :(

ewet yanlıs seyler yapmaktan korkuyorum biliosunuz nefsimize sahip çıkması oldukça zor. eşimle konusmya çok çalıştım fakat sonu hep kavga ile bitti . boşanmak derken daha 45 günlk ewlym :KK43:

daha yeni evlisiniz zamanla aşılır bu konular bence, ama diğer duruma sakın girmeyin, zamanla düzelmezse boşanırsınız yanlış şeyler yapmaktansa boşanmak daha iyi, hem eşinizi aldatmamış olursunuz hemde bekar olursunuz

bunları onunla baş başa konuş güzel bi yemek falan hazırla masa kur ve ikna et dans falan edersiniz belki, bilgisayar oyunuyla değilde seninle vakit geçirmenin tadına varsın

ilk dönemlerinde evlilik birçoğumuz için zordur sizde bide ilgisizlik ve cinsel sıkıntılar var konuş ve içinden geçenleri anlat kendi sıkıntılarının içinde boğulurken bi anlık gaflette daha buyuk sorunlar yaratma

evliliğiniz daha çok yeni , iki taraf içinde alışma süreci farklı olabiliyor belli ki eşiniz hala girememiş evlilik moduna , ama şunu söyleyebilirim ki evliliğin ilk yılı sancılı geçiyor sonra düzene giriyor , sabretmek lazım diye düşünüyorum, yalnız sizi yargılamak olarak algılamayın ama "gönlüme söz geçirememekten korkuyorum"demişsiniz , bazı değer yargılarını hatırlamanızı öneririm.

Bende evlendim çok kısa bir sürede bana uygun biri olmadığını anladım ve ayrıldım. Çok ilgisizdi bana karşı ve mutlu değildim. Onun tavırları yüzünden erkeklerden nefret etmiştim ve ayrılırsam asla bir daha hiçbir erkekle ilişkim olmayacak diyordum. Bu durum 1-2 sene devam etti. Şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım. 45 günlük evlisiniz ve başkasına kapılmaktan korkuyorsunuz. Bence sakın böyle bir hata yapmayın. İlişkinizi düzeltme çalışın olmadı ayrılın. Ama bir süre hayatınıza başka birini almayın.

ilk dönemlerinde evlilik birçoğumuz için zordur sizde bide ilgisizlik ve cinsel sıkıntılar var konuş ve içinden geçenleri anlat kendi sıkıntılarının içinde boğulurken bi anlık gaflette daha buyuk sorunlar yaratma

kesinlkle sakın ve sorun cözmek amaclı konusamıyoruz

evliliğiniz daha çok yeni , iki taraf içinde alışma süreci farklı olabiliyor belli ki eşiniz hala girememiş evlilik moduna , ama şunu söyleyebilirim ki evliliğin ilk yılı sancılı geçiyor sonra düzene giriyor , sabretmek lazım diye düşünüyorum, yalnız sizi yargılamak olarak algılamayın ama "gönlüme söz geçirememekten korkuyorum"demişsiniz , bazı değer yargılarını hatırlamanızı öneririm.

evet haklısınız zaten öle düşüncem yok ben ilgisizlgn derecesni anlatmk için ddm öle

ne oynuyor? bir şey söyleyeyim mi o bilgisayar oyunları bağımlılık yapıyor
Ben ne zaman sınavım olsa bilgisayardan oyun silerim çnükü insan bir başladı mı bırakamıyor yani biraz bir nevi uyuşturucu filan gibi sanırım yaa o kadar istemsiz ki o yüzden silmezse bu aynen devam eder bence

ne oynuyor? bir şey söyleyeyim mi o bilgisayar oyunları bağımlılık yapıyor
Ben ne zaman sınavım olsa bilgisayardan oyun silerim çnükü insan bir başladı mı bırakamıyor yani biraz bir nevi uyuşturucu filan gibi sanırım yaa o kadar istemsiz ki o yüzden silmezse bu aynen devam eder bence

senelerdir oynadıgı bir oyun abisi ve butun cevresi oynuyor gecenın bi yarısı telefn gelio ve yataktan kalkıp pc basına oturuo

bende o cümleye takıldım...

senelerdir oynadıgı bir oyun abisi ve butun cevresi oynuyor gecenın bi yarısı telefn gelio ve yataktan kalkıp pc basına oturuo
o oyun kapanmadıkça bitmedikçe silinmedikçe devam eder böyle yaşamaya
beraber o oyunun hayatındaki artı ve eksilerini konuşsanız hatta belki liste şeklinde
Hayır şunu net anlaması lazım; gerçek olmayan sanal bir hayatta anlık mutluluklarla yaşıyor orada ve o sırada gerçek hayatı kaçırıyor..O oyunu silmeye ama lütfen kendisini mantıklı düşündürerek hani sinirle kavgayla değil de ..ikna edersenz bence her şey düzelir..

oturun konusun diosunuz eşimle çok denedim bana dediği su ben ailemi çevremi bırakıp hiç bilmediğim bi şehire geldim birtek zevkim var ona karısma dio baska türlü kafamı dagıtamırum dio . asla da bırakmam dio üstüme gelirsen inat yaparım dio deli oluyorum

Back
X