ağrıma gidiyor hemde çok :(

bence bi süre sizde ilgilenmeyin üzerine çok düşüyosanız bunu yapmayın başka şylere verin dikkatinzi evlilğinz çok yeni düzelicektir eşinzle aranız.. ayrıca evliyken başka biri size pişmanlıktan başka bişey vermez...

bence bi süre sizde ilgilenmeyin üzerine çok düşüyosanız bunu yapmayın başka şylere verin dikkatinzi evlilğinz çok yeni düzelicektir eşinzle aranız.. ayrıca evliyken başka biri size pişmanlıktan başka bişey vermez...

sanırım ewt bnde ilgimi azaltırsam ama cok sıkıldım ben ewde iki yabancı gibiyiz. bakın mesela öğle molasına cıkıo ben hariç herkesi arayıp soruo her öle zoruma gidio kı

Konuşsan eşinle ciddi bir şekilde sıkıntını anlatsan beklentilerini anlatsan belki düzelir??

QUOTE="detaa, post: 36964736, member: 625795"][/QUOT erkeklerde olabiliyo bende yaşadım evliliğimin başlarında çok sorun benim eşim evliliği kabul edememşti mesela kendisine sormadım ama gözlemlediğim kadarıyla oyleydi belki sizin eşinizde iç dünyasında bu gibi durum yaşıyo olabilir ayrıca erkekler ne yazıkki evlilikle kadını garantiliyo çantada keklik misali..yani ben o flört dönemimdeki ilgiyi alakayı heycanı hiç yaşamadım yaşayanda çok azdır ondan ilgi beklediğinizi farketiirmeyin ki bu söylemlerle olcak iş değil onun içinden gelmesi gerekiyo

Daha 45 günlük evlisiniz ve eşinizle boşanmadan birşeyler bitmeden ilgi gören biriyim kendimi söz geçirememekten korkuyorum diyorsunuz eşinizi sevseydiniz bunu aklınıza dahi getirmezdiniz siz zaten eşinizi gözden çıkarmışsınız 45 günlük evli biri bunu nasıl diyebilir. Siz ilgilenin konuşun eşinizle siz ne kadar ilgilisiniz ayrıca işi yok mu iş arasın. Konuşmanız lazım öncelikle siz hiç çıkmadınız mı öncesinde yani çıkarken nasıldı ki 45 günde bu hale geldi çok kısa zamanda mı evlendiniz.

Daha 45 günlük evlisiniz ve eşinizle boşanmadan birşeyler bitmeden ilgi gören biriyim kendimi söz geçirememekten korkuyorum diyorsunuz eşinizi sevseydiniz bunu aklınıza dahi getirmezdiniz siz zaten eşinizi gözden çıkarmışsınız 45 günlük evli biri bunu nasıl diyebilir. Siz ilgilenin konuşun eşinizle siz ne kadar ilgilisiniz ayrıca işi yok mu iş arasın. Konuşmanız lazım öncelikle siz hiç çıkmadınız mı öncesinde yani çıkarken nasıldı ki 45 günde bu hale geldi çok kısa zamanda mı evlendiniz.

kısa zamanda 1 sene snra ewlendk işte. bakın ben onun acıklamasını yaptım neden öle bi kelime kullandgmn . eşimle defalarca konustum agladım küstüm aMa yok eşimn umrnda deglm

çalışıo eşim molada bile aramadı mesela

Back
X