agrimin sebebi ne yardımcı olun

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
Kızlar ya birsey soracağım benim 4 aydır düzenli adet oluyordum ekimin 6 sinda adet olmam gerekiyordu 3 gün geçti adet filan yok ama 5 gün önceden de kasiklarim da şiddetli ağrım var ve bazen dayanmak çok zor oluyor göğüslerim hassaslasti. Tuvalete gidiyorum bu sefer adet oldum diye beyaz akıntı gelmiş sizce nedir bu 6 aydır da bebek istiyoruz
NOT:sol göğsümden şeffaf akıntı var sebebini bilen varsa söylesin bu da prolaktin mi acaba

Bende delice 1 aydır kasik ağrısı çekiyorum ve hayatımda ilk jez böyle bişey yaşadım yaklaşık 1 Hafta adetim gecikti hamile sandım kendimi bu sefer oldu diye 2 gün önce test yaptım negatif ve 1 saat önce adet oldum malesef ama bu kasik ağrılarına hala anlam veremiyorum

Ondan once normal agrilarim vardi.Bebis beklerken benimde yumurta agrim cok oldu ve adetlerim de cok kanamali
.hamile.kalinca ilk aylar kasik agrisi oldu .simdi.sukur yok

Ondan once normal agrilarim vardi.Bebis beklerken benimde yumurta agrim cok oldu ve adetlerim de cok kanamali
.hamile.kalinca ilk aylar kasik agrisi oldu .simdi.sukur yok
Çok şükür hamilelik olsada kasik ağrısı çekilir

Dr a gidin hormonlariniza bakilicaktir

Sol göğsündeki akıntı prolaktin hormonundan kaynaklanıyor ve doktora görünmen şart.. şimdiden geçmiş olsun

Doktora gideceğim de adetımı bekliyorum işte gecikince de insan umutlaniyo ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…