Agrisiz normal dogum yapanlar...

gulsinem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
72
22
98
Diğer
agrisiz normal dogum yapan varmi lütfen bilgisi olanlar cevap versin yarin karar vermek zorundayim normal dogum olacak insallah ama agrisiz dogum mu secmeleyim acaba diye kararsiz kaldim ??? sizce hangisini secmeliyim ?? Doktorumuz agrisiz normal dogum öneriyor israrla... sizce ????

Cnm ben henuz dogum yapmadim ne kadar digru olur bilemem de arastrdgm kadaryla o epudral ignesi cok zararliymis omurilige yapldgi icin allah kolaylik versin

Cnm ben henuz dogum yapmadim ne kadar digru olur bilemem de arastrdgm kadaryla o epudral ignesi cok zararliymis omurilige yapldgi icin allah kolaylik versin

Dogru diyorsun zararli oldugunu bende duydum arastirdim internetten halk arasinda zararli diyorlar doktorlarda hic bir zarari yok demisler ama annem de karsi cikiyor diyor hep eski insanlarda desteksiz dogum yapmiyorlarmiydi sizde biraz dayanikli olun... dünden beri hep düsünüyorum bunu annemin fikrine uycam Kabul etmiycem... tsk ederim cnm cevabin icin..

canim 2.5 ay oldu dogum yaptim hemsireyim ben kendo calistigim hastanede dogum yaptim doktorlarin hicbiride izin vermedi agrinim kesilmesine.zaten 3 cm aciklik olmadan igneyi yapmiyolar ozamana kadar baya sanci cekiyosun ayricada ikinma hissini yokedebiliyomus ve dogum zorlasabiliyomus.genede kendin bilirsin ama tabi

agrisiz normal dogum yapan varmi lütfen bilgisi olanlar cevap versin yarin karar vermek zorundayim normal dogum olacak insallah ama agrisiz dogum mu secmeleyim acaba diye kararsiz kaldim ??? sizce hangisini secmeliyim ?? Doktorumuz agrisiz normal dogum öneriyor israrla... sizce ????
ben normal yaptım en rahatı bence elbette agrın oluyor cocuk dogdugu anda hepsı bıtıyor ben de duydugum kadarıyla epidural la yapanlarda uyusma kalabılıyormus pek saglıklı degıl

Bebek ve senin açından en iyisi tamamen normal doğum canım, yani önemli bir durum yoksa epidurale falan gerek yok. Keşkesiz doğum ve neden normal doğum diye araştırıp okursan özellikle bebeğin için sende normal doğum yapmak istersin eminim. Bunun kolay olması için kurslar ve nefes egzersizleri var hatta, internette çok fazla video ve yazı var bu konuyla ilgili. Sağlıklı doğumlar...

herkeses cok tsk ederim cevap verdiginiz icin bende karar verdim normal dogum yapacam doktorada söyledim... herkese cok tskler Allah isteyen herkese bu mutlulugu tatttirsin insallah kendinize iyi bakin ...

herkeses cok tsk ederim cevap verdiginiz icin bende karar verdim normal dogum yapacam doktorada söyledim... herkese cok tskler Allah isteyen herkese bu mutlulugu tatttirsin insallah kendinize iyi bakin ...
Normal doğum yaptın mi merak ettim canım.

Back
X