Kızlar hepinizi tebrik ederim. Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder inş. Doğum tarihlerinizi de söylerseniz listeye ekleyeceğim sizi de :)
Canım ben 6 hafta 2 günlük hamileyken kanama geçirdim. Gittiğim hastanede ultrasonda kalp atışlarını gördüm. Ateş böceği gibi yanıp sönüyordu. Sonra kendi doktoruma gittim. O zamanda 6 hafta 5 günlüktü. İkisininde tek tek kalp atışlarını duydum :) Bu nasıl bir mucize anlam veremiyorum. Sende Pazartesi günkü kontrolünde emin ol duyarsın :) Allah tamamına erdirsin.
Her ne kadar ağustosun scak olması beni tedirgin etsede kaçış yok. Bizde sat'a göre 9. haftamızdayız.Mide bulantılarım var sizler nasılsınız. Et ve et ürünleri görmek istemiyorum(
slm gökçecim ellerinize sağlık liste çok güzel olmuş allahım işlh hepimiz sağ salim kucağımızada almayı nasip eder.ben şuan keseyi gördüm kalbide atmaya başlamış ayın 11 kalp atışını duymaya gidecem işlh bu defa tam duyarım.şuan6+1 günlük.
o dert bendede var ne güzel hiç birseyim yoktu hatta sen nasıl hamilesin hiç bir belirti yok diyorlardı.. 3 gündür bulantılar beni mahvediyo nazar ettiler bana.. aynı et ve et ürünlri hatta sebzeleride yiyemiyorum yemekte soğan falan cok feci kokuyor kaç gündür her öğünüm kahvaltıyla geçiyor.. şikayetçi değilim tabiki ama zor oluyo bebeğim hep kahvaltıyla beslenmeye basladı :26:
bu arada herkeze nice mutlu yıllar diliyorum.. bebişlerimizle sağlıklı, sıhatli, mutlu seneler...
kızlar bugün topiğimizin listesini yayınlıyorum... Doğum tarihlerini bildirmeyenler bildirsin lütfen..
Merhaba,
bende 9+3 haftalık hamileyim.
çok şükür bulantılarım hiç birşeyim yok.
geçen hafta kan, idrar ve hormon testi yaptırdım.
kanım düzgün çıktı fakat guatr ve idrar yolu iltihabım çıktı
var mı sizde de böyle çıkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?