Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Anladım canım Allah acil sifalar versinn.. Benm bebeğimde cok ilac aldı hala alıyo malesef..

Doktorumuzun tavsiyesi ile; Burun tıkanıklığı icin temiz hava,havalandırılmış ev,nemsiz odaya buhar.. hırıltı icin banyo sıklığını düsürmek.. 4-5 günde 1 yıkamak hırıltıyı giderir.. ben cok problem yaşıyodum böyle yaptım gecti cok sükür :).. bahar yaz ayında tekrar günaşırı yıkamaya devam..

ayy minigim benimm..İnsallah bundan sonraki upuzuunnn omrunde bunlara gerek kalmaz.. :) caki gibi delikanli olur insallah..

cnm cok sukur kocaman olmussunuz sizde :) Benim bildigim bulundugu ortam tozsuz ve nemli olursa burun tikanmiyo..Odasinda surekli kalin bi havluyu ıslat peteklerin uzerine koy.oylece kalsin..nemlendirir ortami..Hani buhar makinelerine gerek bile yok..

Merhaba canim nasılsınız? Paşa nasıl daha iyi olmuştur inşallah merak ettim
...

Uff bizde de aynı hastalık hırıldı geçmedi bı türlü geçen dokt.götürdük hava verdiler 15dk bı 3kere hala geçmedi neyapıcaz bilmiyorum.

Merhaba canim nasılsınız? Paşa nasıl daha iyi olmuştur inşallah merak ettim
...

iyileşti çok şükür. biz eskişehire geldik annemlerde kalıcaz birsüre, ablamda burda çok güzel vakit geçiriyoruz. eşim yine erzuruma gidiyo o yokken annemde kalalım dedik. annemin yanındayken bende rahat bir nefes alıyorum, yüküm hafifliyor... burda kucaktan kucağa geziyor sıpa bayağı şımardı

cok sukue iylesti ,ya sorma birisini gorunce benimkide cok simariyo,,,

ay cok sukur duzelmis cnm ya hergun girip senden haber var mi diye baktim..Sen de face de eklesene bizi..burdan zor oluyo ..Seda tapinc koyuncu benimki..

Ooohh keyif zamani simdi Agah Pasa nin :) Sende tek degilsin ne guzel olmus :) bizimkide ank. da dedenin yaninda aynen geziyo bol bol ve sorma bi simariyo daha simdiden :)

ekledim canım meral doğru

Canım inan görünce çok üzüldüm.Ne zamandır giremiyorum.Çok çok geçmiş olsun biz de çok hastayız üçümüz yatıyoruz yatak döşek. Çok şükür ciğerlere inmeye ramak kala gerilemeye başladı hastalığımız. Allah acil şifa versin sana. Çok öpüyorum miniğinle seni. Birşeye ihtiyacınız olunca buradayız unutma canım..

Ben grip olmuştum kuzumada geçti çok fena kıyamam yaa dokt.götürdüm bişey veremem bebek için dedi şekersiz ihlamur verebilirsin dedi.Salya sümük karıştık

Bana da bir şey veremem dedi mahvettiçocuklarıı yatak döşeğiz şu an. Ne yap ne et önlemini al canım. İerleyince daha kötü oluyorlar..

bizde 1 hf . çektik gecti şükür.. dr.um bana ilac ve serum verdi anında ayağa kalktı.. süt verdiğimi biliyor sakıncası yok dedi dr. danısın mutlaka kızlar bosyere yatmayın evde. ilaç adı veremem bn bu t-yuzdn mutlaka dr. gidin mutlaka.

merhaba eski dostlar napıyorsunuz hasta olanlara Allah acil şifalar versin biz kızımla iyiyiz şaka maka 6 aylık olduk 6 ay kınası yapıcam kızıma... tek sıkıntım benim doğumdan sonra tırnak batması oldu dr gitmem geç oldu antibiyotik verdi içmedim ve enfeksiyon kaptı geçen hafta aldırdım tırnağımı

Selam kızlarrr bende okuyup çıkanlardanım...Bu siteye girmek çok zor oluyor telefondan malum bilgisayarıda açamıyoruz her zaman...
Temmuz anneleri Face'de grup açtılar bir arkadaş ekledi benide gayet güzel yazışıyorlar ve bende fırsat buldukça katılıyorum aralarına...
Ağustos grubuda kursak diyorum face'de...Ne düşünürsünüz ??
Öptük oğlumla hepiniziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…