Doğuma Hazırlık Ağustos 2013 anneleri burayaaaaaaaa ........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mty4961

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
25
0
16
İstanbul
Haydı kızlar bebeklerın cınsıyetlerını yavas yavas ogrenme vaktımız geldı.bebegını cınsıyetını ogrenen anneler burda paylasırlarsa cok sevınırım.gorelım bakalım agustos 2013 de kızlarmı cogunlukda erkeklermı =)

Benim yavruyu erkeğe benzetti hayırlı evlatolsunlar hepimiz için isime taktım bu araar sanki hiç bulamıckmış gibiyim :52:

bizim de bir oğluşumuz olucak inşallah :46::46::46::46::46:
isim konusu benim de kafamı kurcalıyor yahuu

ben bugün 2 li teste gittim doktor kızın olcak dedi hatta bidaha bakın yanılma riski varmı dedeim yine baktı kız bu kız dedi :)

merhabalar :3:nasılsınız bayanlar
bu konuyu yeni gördüm ee bende ağustos annesi olacağım için aranıza katılmak istedim:49:
kısaca özet geçecek olursam, :126:
27 yaşındayım nasipse 3. ye hamileyim 2 kızım var hayırlı bir erkek evlat gönlümden geçiyor ama genede hayırlısı olsun kız da olabilir yani
hamilelikten dolayı şimdiye kadar hiç doktora gitmedim, test dahi yapmadım
herhangi bir rahatsızlığım olmadığı için 3 ayda bir gidip test falan yaptırmanın yeterli olacağı düşüncesindeyim
önümüzdeki hafta gidicem dr.
cinsiyetini doğumda öğrenmek istiyorum ,diğer hamileliklerimde biliyordum hiç bir süprizi kalmamıştı
bunda özellikle öğrenmeyeceğim kız olsun erkek olsun farketmez yeterki sağlıklı hayırlı bir evlat olsun:emir_bebek:
şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım lütfen sizlerde ihmal etmeyin
sıkıntılarımızı ,ağrılarımızı ,sancılarımızı ,dertlerimizi paylaşalım bu sayfada hem dertleşmiş hemde birbirimize yol göstermiş oluruz
kalın sağlıcakla:3:

Ben ikili test yaptırdım ama sormadım kızmı erkek mi diye... Hayırlısı olsun.. 3 Hafta sonra kontrole gitmeyi düşünüyorum.. Rabbimm hepimize sağlıklı Salih evlat nasip eder insallaahhh.. Öğrendiğimde yazarım bende (:

mrblar bnm eylül mü ağustos mu annesi olacağım belli değil. 1eylül çıkıyo ama kim bilir belki erken gelir yumurcak.başak olucak nasıl olsa günü fark etmez ;)
2gün önce 2.muayenem için dr. a gttm çk tanıdık biriydi dr. hanım 10 hafta 5günlük dedi. :55:erkek gibi dedi çıkıntı var ama bu haftalarda normal de olabilir dedi. bi arkadaşımla knştm dr.lar kemik yapısından biliyorlar ama kesin emin olmadan söylemiyorlar tanıdık olunca söylemiştir dedi. bakalım bizimki doğru çıkacak mı :) ense kalınlığı ve 2li 3lü taramaları yaptırmayacağım ben ya sizler?

herkese sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim inş.

mrblar bnm eylül mü ağustos mu annesi olacağım belli değil. 1eylül çıkıyo ama kim bilir belki erken gelir yumurcak.başak olucak nasıl olsa günü fark etmez ;)
2gün önce 2.muayenem için dr. a gttm çk tanıdık biriydi dr. hanım 10 hafta 5günlük dedi. :55:erkek gibi dedi çıkıntı var ama bu haftalarda normal de olabilir dedi. bi arkadaşımla knştm dr.lar kemik yapısından biliyorlar ama kesin emin olmadan söylemiyorlar tanıdık olunca söylemiştir dedi. bakalım bizimki doğru çıkacak mı :) ense kalınlığı ve 2li 3lü taramaları yaptırmayacağım ben ya sizler?

herkese sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim inş.

canım bu 2 li 3 lü test ne oluyor :26:
ilk iki hamileliğimde yaptırmadım şimdi de yaptırmayı düşünmüyorum ama nasıl yapıldığını merak ediyorum
bilen ve yaptıran arkadaşlar kısaca anlatırsa memnun olurum allaha emanet olun güzel anneler :34:

14. haftamızda kızımız olacağını öğrendik. ALLAH gönlümüze göre verdi. Şimdi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ALLAH.

arkadaşlar hamileliğinizin 3. ayına kadar kaç kilo aldınız,
ben yaklaşık 3 kilo aldım
hızlı gidiyorum galiba :17:

12. haftada dr a gittim kız dedi yanılma ihtimali var mı sizce

tabiiki az da olsa yanılma payı var ,kız erkek ne fark eder önemli olan sağ salim kucağımıza almak değilmi:34:

ben genel olarak kilo aldığım için, göbek falan çıkmıyor , kızlarımda 9. ayımda 6 aylık gibi görünüyordu karnım :9:
yaklaşık 14 kilo almıştım ,bakalım bu kez nasıl olacak :49:

arkadaşlar hamileliğinizin 3. ayına kadar kaç kilo aldınız,
ben yaklaşık 3 kilo aldım
hızlı gidiyorum galiba :17:

bende hızlı gidiyorum :D
ama çok zayıftım hamile kaldığımda ideal görünüyorum göbişte çıktı temmuz anneside olabilirim ben bebeğim 1 hafta erken gelirse..:16:

12 haftalıkken doktorum erkeğe benzetti bakalım hayırlısı 28 şubatta kesin sölicek çok merak ediorum :44:

Back
X