Aşılama Ağustos 2013 aşılama yaptıracaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Anne bebiş siz nasılsınız canım? Herşey yolundadır inşallah. Kendinize iyi bakın.[/QUOTE]
Canım merhaba,yeni gördüm msjini biz iyiyiz cok şükür,bi sorun yok şimdilik.sen neler yapıyorsun?

Anne bebiş siz nasılsınız canım? Herşey yolundadır inşallah. Kendinize iyi bakın.

Canım merhaba,yeni gördüm msjini biz iyiyiz cok şükür,bi sorun yok şimdilik.sen neler yapıyorsun?

İnşallah da olmaz hep güzel geçer hamileliğin. Sağlıklı sıhhatli kavuşursunuz bebişinle.:16:

Ben ikinci aşılamamın 15. günündeyim. Birkaç belirtim var ama büyütüp umutlanmak istemedim.
Test de yapmadım henüz. Geçen defa 16. günde adet olduğum için bekliyorum.

İnşallah da olmaz hep güzel geçer hamileliğin. Sağlıklı sıhhatli kavuşursunuz bebişinle.:16:

Ben ikinci aşılamamın 15. günündeyim. Birkaç belirtim var ama büyütüp umutlanmak istemedim.
Test de yapmadım henüz. Geçen defa 16. günde adet olduğum için bekliyorum.

canım hamilesin sanırım,çok ama çok sevindim,allah tamamına erdirsin inşallah.süper yaaa :)

Evet canım. Allah'ıma şükürler olsun..:)
Şimdi de keseyi görebilecek miyim? Kalp atışlarını duyabilecek miyim telaşı başladı. :)

canım benim bu telaş hep var,doktora her gidişte acaba yaşıyor mu,tarama testleri kötü mü çıkacak,doktor olumsuz bişey söyleyecek mi diye gidiyorsun ilk başlarda,hep bir tedirginlik oluyor,ama ben şimdi hareketlerini hissedebiliyorum o açıdan biraz rahatladım,inşallah sen de rahatlayacaksın ve sağlıkla kucağımıza alacağız allahın izniyle,içini ferah tutmaya çalış,yemene içmene dikkat et ve bolca dinlen bu ara..

Back
X