- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi miraclemiracle
merhaba 3 yıllık evlıyız son bır yıldır cocuk ıstedık olmadı eşimin sabırsızlığı nedenıyle direk symrna tüp bebeğe gittik. ben de fsh 14,36 çıktı süt hormonu 42 cıktı .Bunun ıcın dostınex verıldı. eşimin sperm degerlerı normal sadece hareketlılık 0 cıktı. Funda hanım aşılama dedı bız aşılama ıstemedık direk tüp bebek ıstedık. Ben bu kadar kötü şeyler cıkacagını dusunmemıstım. Drun yanında ağlama krizine girdim ve drun ne dedıgını bıle hatırlamıyorum sonradan eşim anlattı. fsh yumurta rezerveının azaldıgının göstergesıymış. hemen gebe kalmalısın demiş.sol tarafı tam göremediği için hsg cekıldı. Tupler acık cıktı sadece sol yumurtalık bıraz yukardaymış ve de rahım ıcınde 1,5 cmlık polıp cıktı. hıstereskopıyle alındı ve rahım tup bebege hazırlandı. bayramdan sonra tüp bebek tedavısı başlayacak. moralimi yuksek tutuyorum drum funda hanımdan ve hemşiremden cok memnunum bız de fsh yukseklıgıyle hamıle kalanlar cok dedı ama arastırmalarıma gore fsh yukseklıgı basasrıyı azaltıyormuş hayıt tohumu ıcmekten mıdem berbat oldu. sureklı bal polen arı sutu ıcmekten bıktım. En sevmedıgım seyler. Ama kuzucugum gelsın de herseye razıyım. aranızda fshsı yuksek olup symrnada basarı yakalayan var mı? artık Aynur hanımda orda değilmiş bu da moralımı bozuyor . fshı yuksek olup hamıle kalan oldu mu ne olur cevap verin