Ağustos 2013te symrnada tüp bebek yapacaklar ve fsh yukselıgı olanlar buraya lütfen

miraclemiracle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2013
1.944
3.919
133
merhaba 3 yıllık evlıyız son bır yıldır cocuk ıstedık olmadı eşimin sabırsızlığı nedenıyle direk symrna tüp bebeğe gittik. ben de fsh 14,36 çıktı süt hormonu 42 cıktı .Bunun ıcın dostınex verıldı. eşimin sperm degerlerı normal sadece hareketlılık 0 cıktı. Funda hanım aşılama dedı bız aşılama ıstemedık direk tüp bebek ıstedık. Ben bu kadar kötü şeyler cıkacagını dusunmemıstım. Drun yanında ağlama krizine girdim ve drun ne dedıgını bıle hatırlamıyorum sonradan eşim anlattı. fsh yumurta rezerveının azaldıgının göstergesıymış. hemen gebe kalmalısın demiş.sol tarafı tam göremediği için hsg cekıldı. Tupler acık cıktı sadece sol yumurtalık bıraz yukardaymış ve de rahım ıcınde 1,5 cmlık polıp cıktı. hıstereskopıyle alındı ve rahım tup bebege hazırlandı. bayramdan sonra tüp bebek tedavısı başlayacak. moralimi yuksek tutuyorum drum funda hanımdan ve hemşiremden cok memnunum bız de fsh yukseklıgıyle hamıle kalanlar cok dedı ama arastırmalarıma gore fsh yukseklıgı basasrıyı azaltıyormuş hayıt tohumu ıcmekten mıdem berbat oldu. sureklı bal polen arı sutu ıcmekten bıktım. En sevmedıgım seyler. Ama kuzucugum gelsın de herseye razıyım. aranızda fshsı yuksek olup symrnada basarı yakalayan var mı? artık Aynur hanımda orda değilmiş bu da moralımı bozuyor . fshı yuksek olup hamıle kalan oldu mu ne olur cevap verin

merhaba 3 yıllık evlıyız son bır yıldır cocuk ıstedık olmadı eşimin sabırsızlığı nedenıyle direk symrna tüp bebeğe gittik. ben de fsh 14,36 çıktı süt hormonu 42 cıktı .Bunun ıcın dostınex verıldı. eşimin sperm degerlerı normal sadece hareketlılık 0 cıktı. Funda hanım aşılama dedı bız aşılama ıstemedık direk tüp bebek ıstedık. Ben bu kadar kötü şeyler cıkacagını dusunmemıstım. Drun yanında ağlama krizine girdim ve drun ne dedıgını bıle hatırlamıyorum sonradan eşim anlattı. fsh yumurta rezerveının azaldıgının göstergesıymış. hemen gebe kalmalısın demiş.sol tarafı tam göremediği için hsg cekıldı. Tupler acık cıktı sadece sol yumurtalık bıraz yukardaymış ve de rahım ıcınde 1,5 cmlık polıp cıktı. hıstereskopıyle alındı ve rahım tup bebege hazırlandı. bayramdan sonra tüp bebek tedavısı başlayacak. moralimi yuksek tutuyorum drum funda hanımdan ve hemşiremden cok memnunum bız de fsh yukseklıgıyle hamıle kalanlar cok dedı ama arastırmalarıma gore fsh yukseklıgı basasrıyı azaltıyormuş hayıt tohumu ıcmekten mıdem berbat oldu. sureklı bal polen arı sutu ıcmekten bıktım. En sevmedıgım seyler. Ama kuzucugum gelsın de herseye razıyım. aranızda fshsı yuksek olup symrnada basarı yakalayan var mı? artık Aynur hanımda orda değilmiş bu da moralımı bozuyor . fshı yuksek olup hamıle kalan oldu mu ne olur cevap verin[/

NEDEN KIMSE CEVAP VERMİYOR

merhaba 3 yıllık evlıyız son bır yıldır cocuk ıstedık olmadı eşimin sabırsızlığı nedenıyle direk symrna tüp bebeğe gittik. ben de fsh 14,36 çıktı süt hormonu 42 cıktı .Bunun ıcın dostınex verıldı. eşimin sperm degerlerı normal sadece hareketlılık 0 cıktı. Funda hanım aşılama dedı bız aşılama ıstemedık direk tüp bebek ıstedık. Ben bu kadar kötü şeyler cıkacagını dusunmemıstım. Drun yanında ağlama krizine girdim ve drun ne dedıgını bıle hatırlamıyorum sonradan eşim anlattı. fsh yumurta rezerveının azaldıgının göstergesıymış. hemen gebe kalmalısın demiş.sol tarafı tam göremediği için hsg cekıldı. Tupler acık cıktı sadece sol yumurtalık bıraz yukardaymış ve de rahım ıcınde 1,5 cmlık polıp cıktı. hıstereskopıyle alındı ve rahım tup bebege hazırlandı. bayramdan sonra tüp bebek tedavısı başlayacak. moralimi yuksek tutuyorum drum funda hanımdan ve hemşiremden cok memnunum bız de fsh yukseklıgıyle hamıle kalanlar cok dedı ama arastırmalarıma gore fsh yukseklıgı basasrıyı azaltıyormuş hayıt tohumu ıcmekten mıdem berbat oldu. sureklı bal polen arı sutu ıcmekten bıktım. En sevmedıgım seyler. Ama kuzucugum gelsın de herseye razıyım. aranızda fshsı yuksek olup symrnada basarı yakalayan var mı? artık Aynur hanımda orda değilmiş bu da moralımı bozuyor . fshı yuksek olup hamıle kalan oldu mu ne olur cevap verin

merhaba 4 yıllık evliyim. 1 yıl korunduk. sonra bebek istedik olmadı. doktora gittik fsh yüksek çıktı ilk 13 çıktı ve 10 ile 17 arasında değişiuyordu. doktorum tüp bebek dedi 2.5 yıllık evliyken tup bebek yaptırdık ve çok şükğr şimdi 10 aylık bi kızım var. geçenlerde tekrar fsh baktıordım 14 çıktı. 2. bebek istiyorum ama olur mu bilmiyorum

Slm kızlar biz 3 senelik evliyiz bir sene korunduk ondan sonra korunmadık ama çocuğumuz olmadı geçen sene mayısda ilk muayanemize gittik bende hiç sorun çıkmadı ama eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği çok fazla vardı birde varikosel vardı ondan sonra ameliyat oldu eşim ama hüsranla sonuçlandı daha ilerledi aşılama ve ilaç tedavisi önerildi ama internette araştırdım yaklaşık 6 ay falan sonra aşılama ve ilaç tedavisine başlamayacağımıza karar verdik eşimle hergün ağlıyordum eşim 3 ay sonra aşılama veya ilaçlara harcadığımız zamanı ve maddiyatı tüp bebeğe harcıyalım dedi bende kabul ettim ilk muayenemize temmuz 2013 başladık ve temmuz 30 transfer yapıldı 13 gün idrar tahlili yaptık negatif çıktı çok üzüldük karnım belim ağrıyordu sanki adet olacakmışım gibi yarın adet günüm 13 ağustos bugün gideyim sağlık ocağına tahlil yaptırayım dedim yaptırdım ama sonuç yarın verilecek gelirken canım sıkıldı olmaz bizim diyordum eşim eczaneden gebelik çubuğu al yap bakım dedi aldım olmaz diye pek önemsemedim ama birde baktım gözlerime inanamadım 2 çizik çıktı yarında kan tahlilimi alıcam benimde bebişim geliyor galiba ama tam sevinemiyorum çünkü yarın adet günüm korkuyorum birşey olur diye bu arada ben 21 eşim 25 yaşında 1 transfer yapıldı

Back
X