mBakalim biz nasil olcaz geldiginde sanki ilk gorunce cok aglicakmisim gibi hissediyom giderken uzulmesin diye aikarim herhalde kendimi du bakalim ayin 20 sine cok var dahaaskerime doyamadan usta birligine gidiyor simdi vedalastik.. acemi birligine gittigi gun nasilsam oyleyim inanin yalandan guldum uzulmesin diye ama çökmüstü hic gitmek istemiyorum diyip durdu..
tut canim tut onlar okadar kotu oluyo ki biz kendimizi dusunuyoruz bu sefer onlar bizi teselli ediyo.. yapmayalim boyle.. bizim onlari teselli etmemiz lazim resmen utanmasa benim ki aglayacakti gulumm derken sesi titredi en sonBakal
mBakalim biz nasil olcaz geldiginde sanki ilk gorunce cok aglicakmisim gibi hissediyom giderken uzulmesin diye aikarim herhalde kendimi du bakalim ayin 20 sine cok var daha
offf kizlar noluyo boyle yaaa inan cok uzuluyoruminsallah bi an once duzelir araniz canlarim
Hakkaten noluyoruz kizlar yaaa yapmayin etmeyin
kızlar nasılsınız?
ayrılıklar tartışmalar falan okudum yaaa beeen
tut canim tut onlar okadar kotu oluyo ki biz kendimizi dusunuyoruz bu sefer onlar bizi teselli ediyo.. yapmayalim boyle.. bizim onlari teselli etmemiz lazim resmen utanmasa benim ki aglayacakti gulumm derken sesi titredi en son
insallah sizinde cabucak gecer zamanda kavusursunuz canimm
gecmis olsun canim ne diyimresmen yaprak dokumu oldu yaaa konu eskisi gibi deeegil
Kızlar neler olmuş yaaa.Ben de iyi şeyler yazacaktım ama vazgeçtim sayfaları okuyunca... Yapmayın böyle,fevri olmayın.
aynen bende guzel seyler yazacaktim ama yazamadim.. sadece askerim sakaryada suan ve cok rahatmis onu diyeyim bari :/
Sizler için dua edeceğim canlarım.Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.En güzel dua bu...
Amin canım.Allah razı olsun."Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle." diye dua ermiş Hz. Ali de.
Ben 2 yıl boyunca çok sancılı bir ilişki yaşadım canım.Mezun olmama az kala sevgilimle tanıştım ve hamdolsun bana iyi ki geçmişimdeki olmamış diye hep sükür ettim. Rabbim gerçekten çok büyük.
bak yaaa cok sukuur :) bosver canim yaa gormussun beraber bi gece gecirmissiniz daha ne olsunnn gitsinler guzel guzel de insallah hemen gelirler :)kizlarrrrr askerimle buluştuk konusacaktik gördüm ya karşıdn gelisini butun sinirim bi anda yok oldu o kdr özlemişim ki anlatamam sonra ablasi eniştesi hepberaber yemege gittik harika bi gundu sorunları çözduk cok şükür ama az once vedalastk sarildik yarın sabah gidiyo
iyi geceler canim nasilsin? :)İyi geceler yarenler
İyiyim canımm, sen nasılsın?iyi geceler canim nasilsin? :)
allah iyilik versin canim :) bende askerimle konustum keyfi yerinde dolayisiyla bende iyiyim yatmaya hazirlaniyorum askerimin resimleriyle :))İyiyim canımm, sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?