• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağustos 2014 aşılama yaptıranlar

maalesef olmamış.. ya gerçekten bi umutla gittim, hala regl olmadım, kasığımda kramplar başımda ağrı 2 gündür, dedim olduysa gidip bi künefe yicem.. olmamış:) gülüyorum ama cidden bi ara bi yerde oturunca boşaldım, bi de sigara yaktım, bırakmıştım güya.. napıcaz bilmiyorum, doktorumla konuşucam, 2. aşılamada şans artıyorsa deneyebilirim, yok hemen tüp taktır derse:) para ayarlayıp belki bir iki ay doğal deneyip bakıcam, haberleşelim, napalım, hayırlısı

HAYIRLISI KUZUCUMMM YAAAA BENIMDE HIC MORALIM YOKKK BUGUN BIR ARKDASIMA UYDUM IDRAR TESTI YAPTIM SILIKTE OLSA CIKAR DEDI ... KOCAMAN BIR BOS KUTU CIKTI ... AGLAMAMAK ICIN ZOR TUTUYORUM KENDIMI ONU DINELEDIGIM ICIN ... DIGER BIR TARAFTANDA ERKEN DIYE BIR UMUTLA BEKLIYORUM ...

BENIM NACIZHANE FIKRIM ASILAMANI DEVAM ETTIR DERIM EGER MUSAITSEN ... BENIM KARDESIMDE AYNI SEKILDE 3. ASILAMASINDA TUTTU .. ARKA ARKAYA YAPTIRMAK LAZIM .. BENIM DR UM DA BANA 1.SINDE COK UMUTLANMA 2. SI VE SONRASNDA SANS DAHA FAZLA BAZI BUNYELER ILKINDE NE OLDUGUNU ALGILAYAMAYABILIYOR DEDI .. BEN DEVAM ETMEYI DUSUNUYORUM BU TUTMAMISSA KI BENCE TUTMADI HIVBIR BELIRTIMDE YOK DOGRU BAKICAK OLURSAN OFFF OFFFF

HAYIRLISI KUZUCUMMM YAAAA BENIMDE HIC MORALIM YOKKK BUGUN BIR ARKDASIMA UYDUM IDRAR TESTI YAPTIM SILIKTE OLSA CIKAR DEDI ... KOCAMAN BIR BOS KUTU CIKTI ... AGLAMAMAK ICIN ZOR TUTUYORUM KENDIMI ONU DINELEDIGIM ICIN ... DIGER BIR TARAFTANDA ERKEN DIYE BIR UMUTLA BEKLIYORUM ...

BENIM NACIZHANE FIKRIM ASILAMANI DEVAM ETTIR DERIM EGER MUSAITSEN ... BENIM KARDESIMDE AYNI SEKILDE 3. ASILAMASINDA TUTTU .. ARKA ARKAYA YAPTIRMAK LAZIM .. BENIM DR UM DA BANA 1.SINDE COK UMUTLANMA 2. SI VE SONRASNDA SANS DAHA FAZLA BAZI BUNYELER ILKINDE NE OLDUGUNU ALGILAYAMAYABILIYOR DEDI .. BEN DEVAM ETMEYI DUSUNUYORUM BU TUTMAMISSA KI BENCE TUTMADI HIVBIR BELIRTIMDE YOK DOGRU BAKICAK OLURSAN OFFF OFFFF

haklısın aslında ama az önce doktorum aradı, dedi ki 1-2 ay takılın, aşılamadan sonra doğal gebelik şansı artıyor dedi, sonra direkt tüp bebek yapalım dedi, ben de olr dedim.
senin olur belki de ya, tutan da çok, moral bozmamak lazım

IRADECIMM SELAM INSALLAH GUZEL HABERLER VERIRSIN SENDE :KK66: SENINLE 1 GUN VAR ARAMIZDA ASILAMADA BENDE 29.08 DE OLDUM SABAH 10.30 BENIMDE ILK ASILAMAM .. YAS DAN BAHSEDINCE DIKKATIMI CEKTI MESAJIN BENIMDE DERDIM BU ACIKCASI .. TELASLANIYORUM YASIM GECIYOR DIYE DR UM GULUYOR BANA KALSA DIREK TUP DEDIM AMA OLMAZ DEDILER .. BU ARADA YAS 38 BENIM... SEBEPSIZ INFERTILITE BENDEDEKI DE GECEN SENE ASLINDA KENDILIGINDEN HAMILE KALDIM AMA YASAMADI KALBI DURDU 1 SENEDIR DE OLMADI ILK ASILAMAMI ISTE YAPTILAR ..
ILACLARIMIZIDA AYNI VE AYNI GUNDE IGNEMIZ VURULMUS INS HAYIRLISI BAKALIM ... HISSETTIGIN BIR BELIRTILERIN VAR MI BENDE SISKINLIK VE BASKI VAR KARIN BOLGEMDE SOL KASIK TARAFIMDA BIRDE 2 GUNDUR BEL KISIMLARIM AGRIYORRR

Merhaba Zozitos. Kaderimiz ayni gibi , bende 1,5 yil once hamile kaldim ve 6 haftalikken dusukle sonuclandi. Ondan bu yana ugrasiyoruz bir turlu tutturamiyoruz. Asilamadan sonraki belirtilerim > anlik sicak basmalar, akintinin artmasi, karnimin alt kisminda surekli bir hallerin olmasi, sol tarafimda ozellikle ve uyku hali, halsizlik. Bir de zaman zaman ishal oluyorum , karnimda siskinlik ve gaz cikarma ozellikle geceleri. Bir sonraki adetim 13 Eylul olmasi gerekiyorken insaAllah olmaz da hamile kalirim. Sizlere de bol sans insaAllah tutar bu veletler de bizler de bu dertten kurtulmus oluruz. Allah emant olun

Merhaba Zozitos. Kaderimiz ayni gibi , bende 1,5 yil once hamile kaldim ve 6 haftalikken dusukle sonuclandi. Ondan bu yana ugrasiyoruz bir turlu tutturamiyoruz. Asilamadan sonraki belirtilerim > anlik sicak basmalar, akintinin artmasi, karnimin alt kisminda surekli bir hallerin olmasi, sol tarafimda ozellikle ve uyku hali, halsizlik. Bir de zaman zaman ishal oluyorum , karnimda siskinlik ve gaz cikarma ozellikle geceleri. Bir sonraki adetim 13 Eylul olmasi gerekiyorken insaAllah olmaz da hamile kalirim. Sizlere de bol sans insaAllah tutar bu veletler de bizler de bu dertten kurtulmus oluruz. Allah emant olun

ayyy yaaa kader arkadasi gibi ;) evet yasadiklarimiz hemen hemen ayni veee bu arada ayni olan baska birsey de benimde regli tarihim normalde 13 u ... biraz once dr umdaydim kan testi icin aldilar bakalim oglene dogru haber vereceklerini soyledi hayirlisi diyelim ama bende herhangi bir belirti yok gerci benim bir oncekindede belirti olmamisti daha sonrasinda baslamisti ... bilemiyorummm :oops:

merhaba kızlar bugün adetimin 4. günü ilk aşılama tedavime başlayacaktım fakat doktor yumurtalığında basit kistim olduğunu söyleyip doğum kontrol hapı verdi :KK43:((( ilaçlarımı almıştım bi sonraki aya kaldım bu kist geçer mi aynı durumda olan var mı...

ayyy yaaa kader arkadasi gibi :KK66: evet yasadiklarimiz hemen hemen ayni veee bu arada ayni olan baska birsey de benimde regli tarihim normalde 13 u ... biraz once dr umdaydim kan testi icin aldilar bakalim oglene dogru haber vereceklerini soyledi hayirlisi diyelim ama bende herhangi bir belirti yok gerci benim bir oncekindede belirti olmamisti daha sonrasinda baslamisti ... bilemiyorummm :oops:

Sana bol sans arkadasim, kan testin insaAllah pozitif cikar. Ben adet oldum :( tutmadi yine, calismalara devam edecez. Adetim devam ettigi surece dogurganlik sansim var diye dusunuyorum, yilmayacagim. Maddi ve manevi yipraniyoruz ama tek guvenim Allah.

iradeci zozitos ve herkes nasıl gidiyor, moral bozmak yok, haberlerinizi bekliyoruz

Merhaba durka. Benden umit yok yine tutmadi ve adet oldum , normalde 13 eylul bekliyordum , adetim bu sefer 11 eylul de basladi . neden boyle oldu bilemiyorum. asilama tarihim 30 agustostu , ovulasyonda 14 gun sonra adetin baslamasi gerekmez mi. benimki 12.gunde geldi. Progesteron belasindan olabilir mi acaba

Merhaba durka. Benden umit yok yine tutmadi ve adet oldum , normalde 13 eylul bekliyordum , adetim bu sefer 11 eylul de basladi . neden boyle oldu bilemiyorum. asilama tarihim 30 agustostu , ovulasyonda 14 gun sonra adetin baslamasi gerekmez mi. benimki 12.gunde geldi. Progesteron belasindan olabilir mi acaba
uzun süre giremedim.. hay allah, üzülme, durumlar ne alemde, istersen bi ara ver, rahatlayın, maddi durumun elveriyorsa iyi olduğunda tüp bebek?

Back
X