• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hastane 19 temmuz arifeye randevu verdi ama o gün büyük ihtimal doktor olmaz dimi hastaneyi aradim iptal edin kapalı oluruz dediler @Selizay @yeshll @Adelnaz @A R Y A
Yarım gün poliklinikler açık oluyor galiba

Kızlar hastane 19 temmuz arifeye randevu verdi ama o gün büyük ihtimal doktor olmaz dimi hastaneyi aradim iptal edin kapalı oluruz dediler @Selizay @yeshll @Adelnaz @A R Y A
Öğlene kadar doktorlar olur. Öğleden sonra olmazlar

Selam Cicişler! 🌸 Hepinize çokça kalp, bugün ailemi gördüm ve çok ama çok iyi geldi.
Ohhh ne güzelll 💜💜 inşallah bende bayramda memlekete gidicem 1 yıldır görmüyorum artık çok özledim 😞 ben Türkiye nin bi ucundayım ailem bi ucunda

Ohhh ne güzelll 💜💜 inşallah bende bayramda memlekete gidicem 1 yıldır görmüyorum artık çok özledim 😞 ben Türkiye nin bi ucundayım ailem bi ucunda
Çok uzun bir süreç olmuş 😔 inşallah sende tez zamanda bol bol hasret giderirsin

Aile gibisi yok gerçekten, günlerdir okadar kötüydüm ki onları görünce azalıyor hüzünlerim. Biran önce sende kavuşursun inşallah canım
Benim hastane taşınma vs islerden dolayı onların yanına gitmem imkansız ama bayram sonras i onlar gelecek yanima hastane isim olmasa 1 hafta gidecektim annem o daha önemli sen işlerini hallet dedii kalbime sanki bıçak batıyor o kadar özlerinki onları hele böyle günlerde onları çok arıyorum :(

Özele gitsene bence yarın
Özel e gitmek sıkıntı değil de ben tedavi olacaksam üniversitede olayım istiyorum canim gidişat tedavi gibi zaten eğer işler çok uzarsa tüp bebek için sonbaharda özel biyerde anlaşma yaparım heralde :( normal yolla imkansız oldu iyice benim is

Benim hastane taşınma vs islerden dolayı onların yanına gitmem imkansız ama bayram sonras i onlar gelecek yanima hastane isim olmasa 1 hafta gidecektim annem o daha önemli sen işlerini hallet dedii kalbime sanki bıçak batıyor o kadar özlerinki onları hele böyle günlerde onları çok arıyorum :KK43:
Canım benim ❤️ üzülme, inşallah herşey gönlünce olur. Bak onlar da gelecekmiş yakın zamanda

Back
X