• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
39 yaşıma ekimde giricem 19 temmuz regl günüm evlilik yıldönümü yaşım geçti artık olmaz diye öyle üzülüyordum ki anlatamam
Çok sevindim. Ben de 35 yaşındayım. 3 aydır olmadı. Kutluyorum gönülden. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤗

Çok sevindim. Ben de 35 yaşındayım. 3 aydır olmadı. Kutluyorum gönülden. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤗
Birinci ay ovulasyon testi yoktu bu ay almıştım temmuz 1 ve 2 pikti 3 gün tamamen silik oldu 1 2 ve 4 temmuz da denedik öyle yastık falan koymadım sadece 15 dk uzandım o kadar

Adet gününden önce en son ne zaman test yapmıştın negatifti ben 4 gün öncesi yaptım tek çizgiydi de belki umut olur ahaha 😅
1 gün öncesine kadar negatif gösterdi günündede silik gösterdi bence hiç acele etme gününü bekle

Merhaba bat bugün test yaptım bu şekilde gözüküyor. Silik bişeyler mi var orda yoksa görmek istediğim için mi görüyorum
Tebrikler canım bence var çünkü ikinci çizgi belli. Kan verin bence yada iki gün sonra testi tekrar edin

Peki belirtilerin var mı? Ne zaman başladı?
İki gündür sol kasigim hafif agriyor ama daha oncede arada olan bir durum tekrarladı huzursuz bacak sol bacağım karnimda bir şişlik rahatsız ediyor regl olacak gibi hisler

Saat 10’a daha 1 saat var 😀 istersen regl gününe kadar bekleyebilirsin de. Elinde test varsa koyulasmayı takip et.
Elimde test var bugün de başka marka gebelik testi yapicam atarım istersen yapınca yarında acile giderim 2 saate sonuç veriyor dediler yada Çarşamba gününe sağlık ocağına randevu aldım

Elimde test var bugün de başka marka gebelik testi yapicam atarım istersen yapınca yarında acile giderim 2 saate sonuç veriyor dediler yada Çarşamba gününe sağlık ocağına randevu aldım
Evet kesinlikle yap ve buraya da at. Pozitif test sonucu görmeye bayılıyorum 😍🤗

@yeshll aa sen mi açtın bu sefer canımm hayırlı olsun adına sevindim grubun sana inşallah iyi gelir 💟ne zaman tatile çıkıyorsun? Bu arada...

@yeshll aa sen mi açtın bu sefer canımm hayırlı olsun adına sevindim grubun sana inşallah iyi gelir 💟ne zaman tatile çıkıyorsun? Bu arada...
Yaaaa😍😍😍canım benim seni nasıl özledim nerelerdeydin saol inşallah uğurlu gelir 1 ağustosta geliyoruz inşallah

Back
X