- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #6.661
Adını duymadım kuzu onun ama bi bakayım bende. Ben acıbadem Altunizade ile görüştüm. Tayfun bey var orada prof. Benim arkadaş menopoza erken girmişti doktorlar umut yok demişti. Tayfun bey tüp bebek yaptı ona ikinci denemede ikizleri oldu. Şimdi 4 yaşındalarKuzum acibademi de dusundum , cem ficicioglu var orada kozyataginda. Ama ben selcuk selcuk diye bir doktor bulduminstagramdan yazdim hemen dondu bi bak sende. Aslinda eskiden zeynep kamilde calismis cok duzgun ve bilgili bir adam cok arastirdim. Bahcecik ve yeditepe hastanesiyle falan calisiyor sanirim bi gidip gorusmek istiyorum. Bana yazdi ki asistanim sizi arayabilir ya da telefonum bu isterseniz beni de arabilirsiniz.
Anadolu yakasinda olmasi onemli benim icin . Isyerimden izin alabilip gidebilmem adina. Sen acibademde kime baktin kuzu?

Bizde görüştük onunla. Ama benim bir kızım olduğu için umutsuz vaka görmedi beni. Sadece çok çalışmıyorsunuz ondan dedi

haziranda görüşmüştük. 3-4 ay daha deneyin dedi. Eylül ya da Ekim de artık bir daha gideceğiz denemeler olmazsa. Ben kocaeli deyim 5 yıldır. Eskiden İstanbul da yaşıyorduk. O yüzden Anadolu yakası bana hala yakın geliyor
 haziranda görüşmüştük. 3-4 ay daha deneyin dedi. Eylül ya da Ekim de artık bir daha gideceğiz denemeler olmazsa. Ben kocaeli deyim 5 yıldır. Eskiden İstanbul da yaşıyorduk. O yüzden Anadolu yakası bana hala yakın geliyor  bide kocaeli de de acıbadem var, benim normal drum burada. Ama buradaki hastanede tüp yapılmıyor. Buradakiler oraya yönlendiriyor. Bakalım ne bekliyor bizi. Bat a 8 var. Umut devamke.
 bide kocaeli de de acıbadem var, benim normal drum burada. Ama buradaki hastanede tüp yapılmıyor. Buradakiler oraya yönlendiriyor. Bakalım ne bekliyor bizi. Bat a 8 var. Umut devamke. 

Allah sana ve isteyen tüm herkese nasip etsin insAllah en hayırlı ve en kısa zamanda
Allah sana ve isteyen tüm herkese nasip etsin insAllah en hayırlı ve en kısa zamanda 

ve erken doğum riskiyle başbaşayım. Rahim kısalığım olduğu ortaya çıktı 21.haftada. Dikiş atılmadı kanamalı hamile olduğum için. Sürekli ilaç ve iğnelerle devam ettirmeye çalışıyoruz gebeliği. Hayırlısını istemek çok önemli
 ve erken doğum riskiyle başbaşayım. Rahim kısalığım olduğu ortaya çıktı 21.haftada. Dikiş atılmadı kanamalı hamile olduğum için. Sürekli ilaç ve iğnelerle devam ettirmeye çalışıyoruz gebeliği. Hayırlısını istemek çok önemli 

Altunizade de uzak degil ama yinede yarim gun kayip demek benim icin ama olmadi ucretsiz izin bile alirim kararttim gozumu
 Altunizade de uzak degil ama yinede yarim gun kayip demek benim icin ama olmadi ucretsiz izin bile alirim kararttim gozumu 

fsh biraz yuksek bi de onun disinda bi skinti yok dedi doktor.
 fsh biraz yuksek bi de onun disinda bi skinti yok dedi doktor. eylül artık şu gruptakilerin ayı olsuN. Eylül grubundakiler biraz beklesin
 eylül artık şu gruptakilerin ayı olsuN. Eylül grubundakiler biraz beklesin