- 6 Şubat 2021
- 6.310
- 6.405
- 148
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #6.821
Çok etkili diyolar bende düşündüm ama esim de karaciğer sorunu var korkumdan almadım rahatsız lik veriyormuş aman dikkat et canim hazırı daha pratik diyolar 3/2 sı mi öyle bişeydi icme suy8 ile karıştırılıyor bende unuttum ama burda forumlarda kullananlar var açıklamaları vs varAma bende suyu var hazır şişede su halinde satılıyor. Aslında eşimin böbrek taşı için vermişti aktar bundan 5 ay önce ama nasıl kullanılacağını unuttum, içirmedim de zaten doktor ilaç verince. Şimdi sperm için iyi yazmışlar kullanayım bari diyorum. Kendim için kullanmam klomen kullanacağım zaten. Bu hazır suyu nasıl tüketiliyor acaba? Oranı çok önemliymiş fazlası zararlı

:d
 :d

Ya aslında şimdi doğum yapacak arkadaşım beni paniklettirdi. Regl düzenli değilse sıkıntı vardır dedi. Şimdiye kadar olmaman normal değil dedi
 Ya aslında şimdi doğum yapacak arkadaşım beni paniklettirdi. Regl düzenli değilse sıkıntı vardır dedi. Şimdiye kadar olmaman normal değil dedi Eşiminde işi çıktı yarına aldık randevuyu bakalım onun sonuçları da çıksın… Benim stresimi alması açısından iyi oldu
 Eşiminde işi çıktı yarına aldık randevuyu bakalım onun sonuçları da çıksın… Benim stresimi alması açısından iyi oldu inşallah bi an önce sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize yoksa akıl sağlığımızın sonunu hiç iyi görmüyorum
 inşallah bi an önce sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize yoksa akıl sağlığımızın sonunu hiç iyi görmüyorum  şuan 3 gebe arkadaşım var. Aile hekimi olan dışında şu anlattıklarımı bilen yok.. Herkes cahil biz çok akıllı olmuyor bundan sıyrılmak gerke
 şuan 3 gebe arkadaşım var. Aile hekimi olan dışında şu anlattıklarımı bilen yok.. Herkes cahil biz çok akıllı olmuyor bundan sıyrılmak gerke