• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos (26) çatlatma iğnesi yapanlar beraber bekleyelim 💖

Pembikbulut

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
421
143
23
Merhaba bu gün saat 2 de pregnyl çatlatma iğnesi yaptırdım. Daha önce 3 defa çatlatma iğnesi yaptırmıştım biri dış gebelik oldu en son iğnemi geçen ay yaptırmıştım üçü de ovitrelleydi pregnyl ilk defa kullanıyorum. Yakın tarihlere yaptıranlar birlikte takip edelimmmm💞

Merhaba normal de benımde bu sy olmam gerekıyodu letu tedavısının 2 ayındayım ama ultrasana gıdemedım çok hastaydım o gun 24 yumurtlama 25 çatlama gordum ovi testiyle inşallah bu ay guzel haberler alırız 🥰

Merhaba ben de klomenden sonra 25 Ağustos sabah 9 da ovitrelle iğne yapıldı. Yumurta 22mm, endometrium 12mm bakalım sonuç ne olacak 8 Eylülü bekleyeceğim. Daha ilk denemem.
Merhaba ben de 5 gün klomenden sonra 25 ağustosta sabah 10.30da ovitrelle oldum ben de. Benim bir sağda bir solda 18.5 mm yumurtam oluşmuş ama benim sol tüpüm tıkalı. Doktorum bazen soldaki yumurtanın da sağa kaçabileceğini söyledi. 8 eylül eşimin doğum günü ben de test gününü bekliyorum. Belirtin var mı ?

Merhaba ben de 5 gün klomenden sonra 25 ağustosta sabah 10.30da ovitrelle oldum ben de. Benim bir sağda bir solda 18.5 mm yumurtam oluşmuş ama benim sol tüpüm tıkalı. Doktorum bazen soldaki yumurtanın da sağa kaçabileceğini söyledi. 8 eylül eşimin doğum günü ben de test gününü bekliyorum. Belirtin var mı ?
Ben 1995 de apandisit ameliyatı oldum. Tıp şimdiki gibi olmadığından karın içi yapışıklık çok varmış. Nisan ayındada sağ yumurta yanından 12 cm kist alındı. Ameliyat esnasında hsg yapılmış tüpler açılmamış. Sol yumurtalığım sağ ile bitişik durumda ve karın derisine çok yakın durumdalar. Doktor tüp bebek dedi. Haziranda başka birine hsg çektirdim. Sağ tüp açıldı. Şimdi başka doktora gidiyorum. İlaç tedavisini biz istedik. Tüplerimden içerideki karışıklıktan dolayı %10-12 olan şansım 10 un altında ben hiç bir belirti yaşamıyorum daha çok erken. 14. Günü görmemiz gerekiyor tabi inşallah olursa. 🤲🏻

Selam canım bende aynı tarih ve saatte iğnemi oldum. Öncesinde doktor kontrolünde solda 1 yumurta vardı olgunlaşmış , sağda 3 tane vardı. Ama sağdakiler küçüktü. Soldaki için ilişki günü verdi sağdakiler içinde iğne tarihi. Ama büyüdü mü çatladı mı ne durumda bilmiyorum. Rahim yeterince kalınlaşmamış o nedenle progestan verdi ağızdan. Ama şuan inanılmaz belim ağrıyor. Biraz soğuk algınlığı da var ondan mı iğneden mi bilemiyorum. Sizde yan etki yaptı mı?

Selam canım bende aynı tarih ve saatte iğnemi oldum. Öncesinde doktor kontrolünde solda 1 yumurta vardı olgunlaşmış , sağda 3 tane vardı. Ama sağdakiler küçüktü. Soldaki için ilişki günü verdi sağdakiler içinde iğne tarihi. Ama büyüdü mü çatladı mı ne durumda bilmiyorum. Rahim yeterince kalınlaşmamış o nedenle progestan verdi ağızdan. Ama şuan inanılmaz belim ağrıyor. Biraz soğuk algınlığı da var ondan mı iğneden mi bilemiyorum. Sizde yan etki yaptı mı?
Benim koku hassasiyeti meme ucu hassasiyeti ve gelip giden bel ağrım var. Çok ufaktan da midem bulanıyor ama hafif yani. İğne belirtisi muhtemelen ama insan düşünmeden edemiyor. İnşallah olmuştur beraber bekleyelim. Test yaptın mı gün mü bekliyorsun ?

Selam canım bende aynı tarih ve saatte iğnemi oldum. Öncesinde doktor kontrolünde solda 1 yumurta vardı olgunlaşmış , sağda 3 tane vardı. Ama sağdakiler küçüktü. Soldaki için ilişki günü verdi sağdakiler içinde iğne tarihi. Ama büyüdü mü çatladı mı ne durumda bilmiyorum. Rahim yeterince kalınlaşmamış o nedenle progestan verdi ağızdan. Ama şuan inanılmaz belim ağrıyor. Biraz soğuk algınlığı da var ondan mı iğneden mi bilemiyorum. Sizde yan etki

Benim koku hassasiyeti meme ucu hassasiyeti ve gelip giden bel ağrım var. Çok ufaktan da midem bulanıyor ama hafif yani. İğne belirtisi muhtemelen ama insan düşünmeden edemiyor. İnşallah olmuştur beraber bekleyelim. Test yaptın mı gün mü bekliyorsun ?

12-14 güne kadar iğne hamilelik belirtileri verirmiş göğüs uçlarında iltihap varmış gibi ağrı yapıyor bende de daha çok baştayız rahime tutununca kanda çıkarmış
Bazıları gün gün test yapıp kaybolmasını bekliyormuş. Sonrasında pozitif mi anlamak için. Açıkçası ben korktum direk kan beklemeye çalışacağım sanırım. Öncesinde çok hayal kırıklığım var. Evet şuan bütün belirtiler iğne kaynaklı olabilir inşallah sonrasında brbeklerimizden kaynaklı olur. Benim çok düşük ihtimal de olsa ikisi de döllenebilirmiş. İster misin ikiz olsun 😂😂 senin de arkadan gelen 3 yumurta varmış senin de çoğul gebelik ihtimalini var 😁

Merhaba kızlar, ben de bu ay ilk defa letu kullandım, 6 tane yumurtam varmış. 30 Ağustos’ta (dün )iğnemi oldum. Umarım hepimiz hayırlı haberler alırız🙏

Yok test yapmadım yapmamda boşu boşuna gerginlik 😀 sadece benim ters denk geldi hastalandım yani ateşim filan da çıktı o yüzden bu ay olur mu olmaz mı bilemiyorum hiç. Bel ağrısı da çok olunca iğneden mı yoksa benim hastalıktan mı bilemedim.

Back
X