E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
Merhaba,
Ben yeni aranıza katıldım. Annem 4. torunu olmasına rağmen o kadar heyecanlıki bir çok yelek, hırka ördü, sık battaniyeler işledi ve şimdi de bir battaniye örüyor. Cinsiyeti belli olmadığı için ve ben de açık renk istediğim için beyaz ve krem rengi yaptık. Bu arada Yeşim Tekstil de Mothercaredeki yorgan takımının aynısını cok daha ucuza bulup aldım.
Sevgilerimle
Selam kizlar bende Agustos annesi olacagim ins. Hatta bi ara liste vardi orada vardim ama bi karisikliklar oldu. ben de alisveris yapmak istiyorum ama onumuzdeki 2.5 hafta daha cinsiyetini ogrenemeyecegim o da o zaman gosterirse. catliyorum meraktan. Yine de aldim birkac bisey. ilk oyuncagini aldim :). mavili yesilli bir hirka ve nasil olsa cok lazim oluyor diye 6 tane beyaz ustunde hayvan islemeleri olan body aldim kisa kollu. uzun kollu da alsam mi bilemiyorum gerci. Agustosta giyemezler ama acaba eylul gibi baslarlar mi giymeye uzun kollu body. kac aylik aliyorsunuz kiyafetleri 0-3 ay almak mantiksiz geldi bana ben de 3-6 aylik aldim. Bir de ilk aylar icin su park yatak denilen seyden alayim diyorum, sehir degistirme ihtimalimiz var ocak 2009 gibi. sizce park-yatak idare eder mi 6 ay kadar? yani hic tecrubesi olandan duydunuz mu?
park yatak icin herkes cok kullanisli diyor aslinda bende dusunyorum almayi ama daha erken bakalim belki alirim.
uzun kollu badi almak gerekiyormus yaz olsa bile bebekler dogdugunda usurmus o yuzden uzun kollu giydiriliyormus..
öncelikle aramıza hoşgeldin canım.yorgan takımını nerden , ne kadara aldığını söylersen bizde bakalım bi. hepimiz alcaz nasıl olsa.:dance:
öncelikle aramıza hoşgeldin canım.yorgan takımını nerden , ne kadara aldığını söylersen bizde bakalım bi. hepimiz alcaz nasıl olsa.:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?