- Konu Sahibi kalachakra
-
canım cok guzel ve sık cantalar bunlarr .. nerden buldun böööleee..?
bır de bana kısaca resım nasıl konuldugunu yazar mısın kezbancım ?? tsk ler
canım çantalar benim değil kezbancay arkadaşımıza ait yerimseniben
bende alcam ama jeyyar
canım çok güzellll iyi günlerde kullanın bebişle birlikte inşş..
fiyatını öğrenebilirmiyim???
cnm fıyatını ben de ogrenmek ıstıyorum ama bır de sunu soracagım ordakı set de araba tamam am dıger ıkısı de tasıma ıcın mı yoksa ben mı anlayamadım yaa:CADIARZU
tasıma ıcın baska , otomobıl ıcın baska puset mı lazım ???
çantalar spor mağazalarında var.nıke dan aldım. omuz çantası ile mini valizi 85e filan geldi.
resim yüklemek için www.resim_yukle.com a gir gözat de seçtiğin resmi aç ve yükleye bas forumlar için ön izlemeli kod 2 yi kopyala buraya yapıştır. biraz emir cümleleri oldu amayerimseniben
canım çok güzellll iyi günlerde kullanın bebişle birlikte inşş..
fiyatını öğrenebilirmiyim???
canım puset aynı zaman da oto koltuğu olarak ta kullanılıyoo.hemde taşımak için.1.5-2 yaşına kadar kullanabiliriz.diğer yatak biçiminde var ya oda arabanın üstüne monte ediliyo ilk doğduğunda falan yatağının yanına koyup beşik gibi kullanabiliyosun.içinde ortapedik yatak tarzında bişey var...çok kullanışlı tavsiye ederim arkadaşımm.mesela annene yada gezmeye biryere gittiğinde de götürüp onda uyutabilirsin.bir sürü seçenek var canımm.ihtiyacımız olucağını düşündüm bennyerimsenibencnm fıyatını ben de ogrenmek ıstıyorum ama bır de sunu soracagım ordakı set de araba tamam am dıger ıkısı de tasıma ıcın mı yoksa ben mı anlayamadım yaa:CADIARZU
tasıma ıcın baska , otomobıl ıcın baska puset mı lazım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?