Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

sovaycım yeni girdim topiğe bende
bugün 5 te biliyosun ultrasonum var.
dün akşam belim acayip ağırdı.
korkumdan doktoru aradım
telaş yapma dedi kan gelmedikçe dedi
çok şükür uyumuışum geçmiş ama çok korktum kanama olacak diye.

als canımmmmmmmm güzel haberler vermen gerek ama hadiii, bak senden söz istiyorum, saat kaçta yazacaksın buraya sonucu cnm, ben 6,30da çıkıyorum netten çıkışıma kadar inşallah güzel haber gelri senden:Saruboceq: çok öpüyorum seni, allah yanında olsun cnm, mucks...

als canımmmmmmmm güzel haberler vermen gerek ama hadiii, bak senden söz istiyorum, saat kaçta yazacaksın buraya sonucu cnm, ben 6,30da çıkıyorum netten çıkışıma kadar inşallah güzel haber gelri senden:Saruboceq: çok öpüyorum seni, allah yanında olsun cnm, mucks...

çok sağol canım herhalde 4 - 4,30 civarı yazarım ama çok korkuyorum belim dün akşam çok ağırdı :((((

canım o nasıl alınıyor bilmiyorum

sağ üstte yazıyor nikinin altında bildiri bölümü yada gelen mesajlar belkide gelmemiştir ben şuan beklemedeyim sonuç için 12 gün süresinde belirtilerin nelerdi demiştim bende hiç bi belirti ağrı falanda yok busefer düşünmeden edemiyorum

gördüm canım atmaya çalıştım inş. olmuştur
kafana takma hiç belli olmuyor kimisinde ağrı oluyor kimisi hiç bir şey hissetmiyor
pozitif düşün
inş. hayırlısı olur

mrb kızlar arad bir bende girip bişiyler yazmaya çalışıyorum rahatlatıyor beni burası.ilk kantestim 40 la başladı iki günde bir yaptırdım ...12.gün:40, 14.gün:120 ,16.gün :337, 18.gün :810 ,20 gün:1610 ve hemşire artık yaptırmamamı söledi.6 eylülde keseyi görmeye gitcem heyecan ve korku var içimde inş. hayırlısı olur ve olumsuz bişi yaşaşmamam.değerlerim sizce düşük mü yada yavaş mı katlandı yorum yaparmısınız ayrıca hafif akıntı ve göğüslerimde az hassasiyeyt var ..kraplar arada bir oluyor..yalnız bir gece çok şiddetli ağrım oldu kasıklarımdan ayaklarıma inen ama leke yoksa endişe etme dedi hemşire ....bide benim bebiş 2.gün 4 hücreli embriyoydu ...çok ümit vermemişti doktor ama tuttu işte allah isteyince oluyor..... inşallah hep böle inatçı olur bebiş...şimdi keseyi bir görsem sonrada kalp atışını duysam şükredicemm ......keseyi görünce bebeğin sağlığı hakkında bilgi veriyolarmı nasıl oluyo yani bilgi verirmisiniz

hayırlı olsun canım benimde 2. gün 4 hücreli bugun 4. günüm banada az sans verdiler seni görünce çok sevindim inşş bizimkilerde tutar sen ne yaptın 12 gün boyunca yATTINMI BİDE ANKARADA NERDE YAPTIRDIN

ALSSS

kızzz tansiyonumu çıkaracksın havaya valla eyvahedigeldismile hadi güzel haberlerle gel inşallah, biz burda bekliyoruz seni :hulya:

hayırlı olsun canım benimde 2. gün 4 hücreli bugun 4. günüm banada az sans verdiler seni görünce çok sevindim inşş bizimkilerde tutar sen ne yaptın 12 gün boyunca yATTINMI BİDE ANKARADA NERDE YAPTIRDIN

istedikleri kadar az şans versinler, takma hiç, benimkide 2. gün 4 hücreliydi ve tutmuştu ama dikkatsizlikten işte kalbi durdu aldılar, sen dikkat et, olacağına inan ve karnındaki bebeğinle sürekli konuş, okşa sev onu, inanki hissediyo:) dualarım seninle...

Soway bırdaha dıkkatsızlık de senı dovucem
kız mılletten hopluyor zıplıyor bırsey olmuyor
sen calıstın dıyemı
bak yanlıs dusunme
bak sana ornek vereyım
benım bır arkadas sen gıbı olay yasadı
bana dedıkı bak canım ılkınde negatıf aldın bunda barım ızın cok al yat dedı
nasıl alayım adamlar benı gordumu tostos bakıyorlar bende 4 gun rapor aldım
ama evdede pek yatmadım
sonra ıs bası yaptım
ısımde strslı
ama tuttu sımdı benımkıde mı ondan dustu
ama o dıyen arkadasımda hıc kalkmadan 12 gun yattı sadece wc ye kalktı dusun
ıkızlerı olucaktı
senın gıbı gıttı kalp atısı gormeye
kese var bebek var kalp atısı yok
oda sen gıbı kurtaj oldu
eeeee dıyorum sen yattın aynı oldu ben yatmadım benımkıde dustu
oda yıne yatmadan taraftar
bence o yatlayla calısmayla alakası yok
tabıkı dıkkat edıcez
ama kalp atısının bence bunla alakası olmaz
bırdaha duymıcam boyle dedıgını sowayyyyyyyy:::)))))))

Soway bırdaha dıkkatsızlık de senı dovucem
kız mılletten hopluyor zıplıyor bırsey olmuyor
sen calıstın dıyemı
bak yanlıs dusunme
bak sana ornek vereyım
benım bır arkadas sen gıbı olay yasadı
bana dedıkı bak canım ılkınde negatıf aldın bunda barım ızın cok al yat dedı
nasıl alayım adamlar benı gordumu tostos bakıyorlar bende 4 gun rapor aldım
ama evdede pek yatmadım
sonra ıs bası yaptım
ısımde strslı
ama tuttu sımdı benımkıde mı ondan dustu
ama o dıyen arkadasımda hıc kalkmadan 12 gun yattı sadece wc ye kalktı dusun
ıkızlerı olucaktı
senın gıbı gıttı kalp atısı gormeye
kese var bebek var kalp atısı yok
oda sen gıbı kurtaj oldu
eeeee dıyorum sen yattın aynı oldu ben yatmadım benımkıde dustu
oda yıne yatmadan taraftar
bence o yatlayla calısmayla alakası yok
tabıkı dıkkat edıcez
ama kalp atısının bence bunla alakası olmaz
bırdaha duymıcam boyle dedıgını sowayyyyyyyy:::)))))))

kısssssssss korkuttun beni, dövme beni, tamam tamam bidaha demiycem öyle kafamçokkarıştı ama tabiki yinede dikkati elden bırakmamak gerek, offf als ı merak ediyoreum şu an, ne yaptı acaba, öğrenmiştir çoktan dimi?

kork tabı
yasca kım buyuk ama farketmez
aaaaaaaaaaaa kendını germekten baska ısıın yok
tabıkı tedbır bızden takdır allahtan
nasıp canım ama tetkıklerı yapıcaz ınsallah
bende coooooook meraktayım
aslyı o benım kader arkadasım ınsalah o devam edıcek melegıyle beraber ınsallah
6 ya kadar yazsa sımdı gecenkı gıbı yapmasa yaaaaaaaa

kork tabı
yasca kım buyuk ama farketmez
aaaaaaaaaaaa kendını germekten baska ısıın yok
tabıkı tedbır bızden takdır allahtan
nasıp canım ama tetkıklerı yapıcaz ınsallah
bende coooooook meraktayım
aslyı o benım kader arkadasım ınsalah o devam edıcek melegıyle beraber ınsallah
6 ya kadar yazsa sımdı gecenkı gıbı yapmasa yaaaaaaaa

4,30gibi yazarım demişti galiba, gelir 1 saate inşallah..

gelır ınsallah ama onun doktorla randevusu 5 de degılmıydı yaaaaaa
sen kac yasındasın sowaycım kac yıllık evlısın

randevusu 5teydi, sonrada şimdi çıkıp gidiyorum doktora, 4,30gibi yazarım size demişti, geç kalmasa keşke, benim mesai 6,30da bitiyo çıkıyorum, evdede net yokki bakayım, çatlarım sabaha kadardelikafadulden

canım ben 28 yaşındayım, 1,5yıllık evliyim, bizde sorun erkek infertilitesiydi, hiç korunmadığımız halde gebe kalamamıştım..

canım evet okumustumda kafa karısmıtı ondan sana sordum
neyse benımde suan evde net yok bende merakta kalırım
ayyyy sen benden topu topu 1 yas buyuksun
ama masalah sen benden once baslamıssın tedavıye
benn nısanda 5 yıl oldum
ben 4,yılda tup yaptım ılk
bırde sımdı canım
bakalım fazla ara vermek ıstemem ama maddı ımkan hayırlsı
sızde spermı dusuk bızdede oylee

canım evet okumustumda kafa karısmıtı ondan sana sordum
neyse benımde suan evde net yok bende merakta kalırım
ayyyy sen benden topu topu 1 yas buyuksun
ama masalah sen benden once baslamıssın tedavıye
benn nısanda 5 yıl oldum
ben 4,yılda tup yaptım ılk
bırde sımdı canım
bakalım fazla ara vermek ıstemem ama maddı ımkan hayırlsı
sızde spermı dusuk bızdede oylee

sorma ya şu maddiyat varya beni öldürecek zaten, çok pahalı ilaçlar, keşke tüm tedaviyi olduğu gibi ssk üstlense ama nerdeeeeeeeee, bende bi kaç ay içinde kendimi toparlayayım diyorum, biraz para biriktirdimmi hiç beklemeden başlamak istiyorum, hatta okadar sabırsızımki, şu kürtaj yaram iyileşse hemen başlicam, ama dr olmaz dedi, 2-3 aya vücudun anca toparlanır, hemen yapamyız dedi, e haklı tabi, hormon ilaçlarınnın tesirindeyiz hala, karnımın şişliği daha inmedi, zaten 2 gündür de mekik çekiyorum, buseferki tedavime zayıf bi şekilde başlayayaım istiyorum, zaten çok kilolu değilim, 55 kiloyum ama normal kilom 50 idi, kendimi balina gibi zannediyorum bazen laelaelaelaelae

Back
X