- 1 Eylül 2012
- 2.298
- 460
- 173
- Konu Sahibi burcus0105
-
eşimle kavga ettim.kapıları vurdum ağlamaktan nefes alamıyorum....illa boşanalım dyrm.ben gerçkten artk yoruldum kaldıramıyorum.bu kadar yıldır her ay her ay bittim ruh sağlığı kalmadı....Allahım nedennnnnnnn bizzzzzzz...
eşimle kavga ettim.kapıları vurdum ağlamaktan nefes alamıyorum....illa boşanalım dyrm.ben gerçkten artk yoruldum kaldıramıyorum.bu kadar yıldır her ay her ay bittim ruh sağlığı kalmadı....Allahım nedennnnnnnn bizzzzzzz...
Canim eger sizinle olmam rahatsiz etmezse bende katilmak isterim size destek olmak isterim. Yasayan bilir... ne hissettiginizi oyle iyi anliyorum ki icim yaniyor okudukcayarın yine doktora gdcm.yani 4 yıldır yaptığım gibi sil baştanbu topikteki bugün regl olan arkadaşlar tekrar deneyelim ve yine 2 Eylüle gün sayalım şimdiden....var mısınız?
burcummm sen benim umudumsunCanim eger sizinle olmam rahatsiz etmezse bende katilmak isterim size destek olmak isterim. Yasayan bilir... ne hissettiginizi oyle iyi anliyorum ki icim yaniyor okudukca
ben artık aşılama yapmicam.normal tedavi ye devam edecem.....yarın doktora gdcm napim böyle oyalanyrmBen ara vericem bi sure.esimin de cani sIkkIn ikna edemem su ara. Bi kac ay sonra deneriz artik
Yaa olur mu ole şey hepmzle tek tek ilglndn Allah razı olsun sndn bz asla rahatsz olmayiz btnemmCanim eger sizinle olmam rahatsiz etmezse bende katilmak isterim size destek olmak isterim. Yasayan bilir... ne hissettiginizi oyle iyi anliyorum ki icim yaniyor okudukca
wazgecmek yok yne gtcez yine gtcez :) bn daha eşme dyemedmyarın yine doktora gdcm.yani 4 yıldır yaptığım gibi sil baştanbu topikteki bugün regl olan arkadaşlar tekrar deneyelim ve yine 2 Eylüle gün sayalım şimdiden....var mısınız?
ben bugün cinnet geçrdm hala inanamıyrm kendimewazgecmek yok yne gtcez yine gtcez :) bn daha eşme dyemedm
Canim kan bi kac damlaydi. Sildim gitti ertesi gun yine ayni ama daha kati geldi sonrada hic gelmediBurcu senin kahverengi lekeyle beraber kan da gelmis miydi. Cok muydu kan.mesela bi ped kirlettin mi
Peki hamilelik belirtilerin basladi miCanim kan bi kac damlaydi. Sildim gitti ertesi gun yine ayni ama daha kati geldi sonrada hic gelmedi
Yok daha degil.. Sadece tuvalete idrar icin sik gidiyorum ve kabizim onun disinda bisey Yok.Peki hamilelik belirtilerin basladi mi
Yerleşme kanaması olabilir canmAynen bu cuma gtcemde bgun az bse kan gldi ya :'(
Bend çok ktydum ya hpmz brdn nasl bole olduk anlayamadm bnd bu arada hattm dgl ama sanki isyan ettn Allaha töwbe et btnem wardr yaradanin bildgi hem daha yaşn kç olur elbet hepmzn bi zamani war dmek kiben bugün cinnet geçrdm hala inanamıyrm kendimeya bi de hepimizin bugün adet olması çok garip geldi ya sen de bu ay devam mısın?ben yarın gdcm ve aşılama değl de normal tedavi...
yok cnim nrde bildgn adt oldum kske nle bse olsa cuma gunu doktra gtcem bkalm 2. aslamayi yaptrirm inYerleşme kanaması olabilir canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?