- 27 Temmuz 2025
- 176
- 77
- 13
- 26
- Konu Sahibi Birsorusorabilirmiyim
ProdoctorHangi marka testiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ProdoctorHangi marka testiniz
Bende prodoctor erken var ve vedaxa kaset var yarın dpo 12 yapsam çıkar mı acaabaProdoctor
Çok fazla yanmam fln oluyordu gittim küçük bi Leke de çıkmıştı vajina girişinde hpv testi yaptırdım 16 68 pozitif kolposkobi temiz geldi bklmNasıl yani? Eminmisin canım. Nasıl öğrendin
ben iki yıldır deniyorum ama olmadıAy bende 6 aydır denıyorum bu ay ilk defa ovulasyon testıne başladım bugün yumurtlama günüm
İnsallah canım yumurtlamam ne zaman bızde basa sardık beklıyorız bat 4 EylülBen de katılayım aranıza
Adetin 2.günündeyiz
Bu ay ilk kez korunmayacağım
Hakkımızda hayırlı olsun
İnşallah herkes pozitifi görsün
Canım merhaba sperm sayısı ne durumda ? Ben 1 den 2 den anlamam da benım esımde de var ama sperm sayısı ve hareketlılık yüksekhanımlar eşimde varikosel 2 tespit edildi tabiki çok sarsılmış durumdayım
Valla 3 tane uygulama yükledim 3 ü de ayrı veriyor tarih ama sanırım 26 -27 en yüksek şansım olanİnsallah canım yumurtlamam ne zaman bızde basa sardık beklıyorız bat 4 Eylül
Canım takvıme güvenme takvımler yanlış sonuç verıyor çünkü ortalama hesap yapıyor benımkı mesela afet başlangıcından ıtıbaren 14. Gun olarak gösteriyor ama benım yumurtlamam 10. Gun başlıyor .Valla 3 tane uygulama yükledim 3 ü de ayrı veriyor tarih ama sanırım 26 -27 en yüksek şansım olan
Ama ilginçtir ki adet bitti 2 gün oldu
Karın ve bacak ağrısı yaşıyorum
Belki de yumurta çatlama günüm erkendir ben her gün çalışmaya devam![]()
sperm hareket indeksi 65.5 yazıyordu omuCanım merhaba sperm sayısı ne durumda ? Ben 1 den 2 den anlamam da benım esımde de var ama sperm sayısı ve hareketlılık yüksek
Canimnen iyisi adete ne kadar yakin o kadar iyi ben cok test yaptim erken gebelik hepsi pozitif cikti kanda negatif umutlanip uzulmemen icin adet gecikince normal kaset test yapman en dogrusu bence insallah vardirMerhaba ben 28 Augustos da Transfer oldum 5 gün Blastokist embryo la. Bana dua edin inşallah tutunur. Benim bazen belim ve kasiklarim ve göğüslerim hassas oluyor ama bunlar ilaclardan olduğunu düşünüyorum. Insallah hepimizin hayirli bir positif sonuc aliriz. Ben 10 güne kadar bekleyemicem galiba en erken ne zaman test ede bilirim Sence?
Canimnen iyisi adete ne kadar yakin o kadar iyi ben cok test yaptim erken gebelik hepsi pozitif cikti kanda negatif umutlanip uzulmemen icin adet gecikince normal kaset test yapman en dogrusu bence insallah vardir![]()