• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı gebelik bekleyenler gelin beraber bekleyelim

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım.bat 16 Ağustos 2.5 yıldır istiyoruz.pco dışında hiçbir sorun yok.Tüm testleri yaptırdık.Ama olmayınca olmuyor.Umut yok ama bu ayda bekliyorum

İnsallah canım yumurtlamam ne zaman bızde basa sardık beklıyorız bat 4 Eylül
Valla 3 tane uygulama yükledim 3 ü de ayrı veriyor tarih ama sanırım 26 -27 en yüksek şansım olan
Ama ilginçtir ki adet bitti 2 gün oldu
Karın ve bacak ağrısı yaşıyorum
Belki de yumurta çatlama günüm erkendir ben her gün çalışmaya devam 😀

Merhaba kizlar benim bat 23 agustos nimonun erken gebelik ve kaset test yaptim silik cizgi cikti hep gittim kan verdim 0.14 cikti negatif yani bu ay cok umutlanmistim ama olmadi 1 hafta onceden kasik batmasi bel agrisi afedersiniz gaz problemi karin seyirmesi gibi karin sisligi gibi belirtiler var akintim cok birde hic boyle olmaz adet zamani direk adet olurdum bu ay cok umutluydum ama nasip degilmis insallah sizler guzel haberler verirsiniz 🥰

Valla 3 tane uygulama yükledim 3 ü de ayrı veriyor tarih ama sanırım 26 -27 en yüksek şansım olan
Ama ilginçtir ki adet bitti 2 gün oldu
Karın ve bacak ağrısı yaşıyorum
Belki de yumurta çatlama günüm erkendir ben her gün çalışmaya devam 😀
Canım takvıme güvenme takvımler yanlış sonuç verıyor çünkü ortalama hesap yapıyor benımkı mesela afet başlangıcından ıtıbaren 14. Gun olarak gösteriyor ama benım yumurtlamam 10. Gun başlıyor .

kızlar var mı 9 gün var benim adete 14 gün varken belirti hissettim 1.2 çkmştı kanda

Eklentiler

• IMG_2843.webp
    IMG_2843.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 33
Banada yardımcı olur musun 16 20 temz klkmen kullandım 24 temuz kontrolde çatlama olduğunu söyledi ama gebelik olmadı 14 18 agustost klomen kullandım tekrar bugün gittim sağ over 21 mm dedi ama günüm daha bitmedi lütfen yardıöcı

Merhaba ben 28 Augustos da Transfer oldum 5 gün Blastokist embryo la. Bana dua edin inşallah tutunur. Benim bazen belim ve kasiklarim ve göğüslerim hassas oluyor ama bunlar ilaclardan olduğunu düşünüyorum. Insallah hepimizin hayirli bir positif sonuc aliriz. Ben 10 güne kadar bekleyemicem galiba en erken ne zaman test ede bilirim Sence?

Merhaba ben 28 Augustos da Transfer oldum 5 gün Blastokist embryo la. Bana dua edin inşallah tutunur. Benim bazen belim ve kasiklarim ve göğüslerim hassas oluyor ama bunlar ilaclardan olduğunu düşünüyorum. Insallah hepimizin hayirli bir positif sonuc aliriz. Ben 10 güne kadar bekleyemicem galiba en erken ne zaman test ede bilirim Sence?
Canimnen iyisi adete ne kadar yakin o kadar iyi ben cok test yaptim erken gebelik hepsi pozitif cikti kanda negatif umutlanip uzulmemen icin adet gecikince normal kaset test yapman en dogrusu bence insallah vardir 😊

Back
X