Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayı gebelik planlayanlar :))

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kuzusunun_annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2017
58
31
38
Kızlar benim gibi ağustos ayında 2.bebek isteyenler yada ilk planlayanlar varmı belirtileriniz neler erken gebelik belirtileri olanlar ve daha sonradan hamile olduğunu farkedenler varmı bende bazı belirtiler var gibi ama daha çalışmalara yeni başladık bakalım hayırlısı

11 gün geçti regli bekliyoruz ümitle canım:) ilk test negatif sonuç verdi 4gün gecikince yapmıştım. Sende var mı belirti

11 gün geçti regli bekliyoruz ümitle canım:) ilk test negatif sonuç verdi 4gün gecikince yapmıştım. Sende var mı belirti
Adetinden 11 gün geçtiyse kesin vardır bişey canım bazen testlerde çıkmayabiliyor kan testi yaptır sen en iyisi benim daha bata 5 gün var ama kasıklarımda batma oluyor özellikle sol tarafta akıntımda var uyku halide çok çok oluyor inşallah vardır bakalım bekliyorum

ay Kuzum inşllah bende de öyle aşırı batma ve akıntım var haber ver test yapınca:)

aKuzuminsallah in inşllah bende de öyle aşırı batma ve akıntım var haber ver test yapınca:)
ay Kuzum inşllah bende de öyle aşırı batma ve akıntım var haber ver test yapınca:)
Tamam canım haber veririm daha 5 gün var erken diye test yapmak istemiyorum çıkmaz diye en iyisi adet gününden sonra yapmak inşallah

Ben idrar testi yaptım negatif çıktı malesef yoktur artık diğer aya inşallah
Sağlık olsun umudunu kaybetme ve çok kafaya takma takınca daha zor olur ya benim sol kasığım çok ağrıyor daha bata 4 gün var dünde aynı ağrı oldu adetmişim gibi ama bugün daha çok var geçmezse doktora gideyim mi diyorum

Merhaba kızlar bende 2 ağustosta aşılama yaptırdım bugün 9 .günüm çatlatma iğnesinin 11.günü olacak akşama test yaptım idare testi ikinci çizgi çıktı sildikten bi tık koyu iğne etkisini hala bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…