Ağustos Ayı Transfer olacaklar

Merhabalar, ilk tup bebegim tutmadi, prp yaptiricam simdi. Tavsiyeleriniz varmi ?
Benim de ilk denememdi tuttu çok şükür. Prp yapmıştı doktor bana. Gerçi neyin ne olduğunu anladığımızdan değilde doktora tam teslimiyetten ne dediyse yaptık. Prp den dolayı mı tuttu bilemem tabi cnm ama denemekte fayda var.

Benim de ilk denememdi tuttu çok şükür. Prp yapmıştı doktor bana. Gerçi neyin ne olduğunu anladığımızdan değilde doktora tam teslimiyetten ne dediyse yaptık. Prp den dolayı mı tuttu bilemem tabi cnm ama denemekte fayda var.
benim ilk seferki tüp bebekte emb 5. güne kadar gitti. ama tutmadı. hocam prp yapalım dedı, haftaya yapıcaz inş. süreci bana anlatırmısınız rica etsem ?

Arkadaşlar merhabalar beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. hamile olan arkadaşlar Allah kucağına almayı nasip etsin hamile olmayıp benim gibi gün bekleyenleri de Rabbim çok bakletmesin
Ben 17 agustos çarşamba günü 3.günü tek embri transferi oldum bugün 6.günüm bugün hem gebelik testi hem de ovu testi yaptım gebelik testi negatif ancak ovu testim yumurtluyormuşum gibi koyulaşıyor transferden sonra tekrar yumurtlama olur mu acaba ve neden olabilir bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba şimdiden teşekkür ederim sevgiler

Eklentiler

• IMG_20220823_144818.webp
    IMG_20220823_144818.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar merhabalar beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. hamile olan arkadaşlar Allah kucağına almayı nasip etsin hamile olmayıp benim gibi gün bekleyenleri de Rabbim çok bakletmesin
Ben 17 agustos çarşamba günü 3.günü tek embri transferi oldum bugün 6.günüm bugün hem gebelik testi hem de ovu testi yaptım gebelik testi negatif ancak ovu testim yumurtluyormuşum gibi koyulaşıyor transferden sonra tekrar yumurtlama olur mu acaba ve neden olabilir bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba şimdiden teşekkür ederim sevgiler
Bence hala devam eden igneler sebebiyle olabilir yumurtlamıyorsundur cunku transfer zaten yumurtlamadan sonra yapiliyo

Kesinlikle öyle💪 Henüz yapmamış olan varsa yapmasın kan gününü beklesin böyle soru işaretleriyle daha zor geçiyor😏 "Belkide hala içimdedir 🙏 "demektense; "içimdeler inanıyorum" demek çok daha umutlu ve moral verici 😍 ama tabiki bi teste kanıp mod düşürmüyoruz oradalar miniklerim biliyorum 😇
canım kan testı verdınmı ne cıktı ?

maşallah canım çok sevındım. hayırlı olsun.
Maviesra Maviesra kuzumda prp yatırcak

Şuanda gelişimi hücresel düzeyde olduğu için cnm tuz gölüne girmedikten sonra çok zararı olmaz bence :) 3. Gün embryosu daha geç mi tutunuyor 5. Güne göre onu bilmiyorum🤷‍♀️ benim 7. Günüm transfer sonrası ve ilk defa bugün bel ağrısı adet sancısı gibi oldu belirtiler...aaa birde baş dönmesi ve parmaklarda karıncalanma yaşadım şimdiye kadar. İnş belirtidir seninkilerde🥰
Merhaba 7. Günüm ve inanılmaz baş ağrısı çekiyorım göğüslerim hassaslaştı ve sol kasığm iğne batması gibi ağrıdı 5 sn sürdü ardında kasılma oldu cok korkuyorum adet olacak gibi dün kaset test yaptım negatifti

Back
X