• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı transfer olacaklar

Doktorum söyledi 6+1 Diye ama internette tüp bebek hesaplama diye aratırsanız doktorselcukselcuk.com diye bir site var ordanda hesaplayabiliyorsunuz
Tamamdır teşekkür ediyorum, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥹 ben henüz yeni pozitif olduğunu öğrendim haftaya kese göreceğim

Kızlar acil bilginize ihtiyacım var. Az önce lavaboya girdim ve peçeteye silince kahverengi leke geldi. Çok moralim bozuldu. Transfer sonrası 8. Gün bugün ve inşallah regl değildir.
Benimde 9uncu gün sabah lavaboda peçeteye geldi kahverengi çok yoğun olmayan bir leke test yapsam çıkar mı

6 eylül de gittiğimde bana gelişimi yavaş ilaçları kes kendiliğinden vücut atsın dedi ama ben hala gelişim var diye biraz daha beklemek istedim yarın gene randevum var. Bana son adet tarihimden hesapladığını söyledi ama bu hesap yanlış diye biliyorum tüp bebek de embriyo transfer tarihinden hesaplanır diye biliyorum o yüzden biraz daha beklemek istedim
Canım randevum var diyordun ne yaptın gittin mi

teşekkür ederim canım gördüm senin değerini de sakın ümitsiz olma bak burda bir arkadaşın böyle ilerleyip fırladı ki seninki düşük de değil takipe devam et olacak inşallah. benim değerim baya düşüktü 9. günde 27 10. günde 43 14. günde 90
Cnm benim değerinde 24.3 çıktı Çarşamba bugün cuma yaptım 41.5 çıktı cokmu düşük sen yasamissn sanırım. Sürecin nasıldı belki moral olur bana

Benimde 9uncu gün sabah lavaboda peçeteye geldi kahverengi çok yoğun olmayan bir leke test yapsam çıkar mı
Bence çıkar yao istersen ama 3. Gün embriyosu ise çıkmayabilir. 5. Gün embriyosu olup 8 yada 9. Gün pozitifi görenler var. Benim doğal siklusta ilerleme yapıldığı için çatlatma iğnesi vuruldum transferin 3. Günü bu nedenle ben evde test yapmadım hiç

Bence çıkar yao istersen ama 3. Gün embriyosu ise çıkmayabilir. 5. Gün embriyosu olup 8 yada 9. Gün pozitifi görenler var. Benim doğal siklusta ilerleme yapıldığı için çatlatma iğnesi vuruldum transferin 3. Günü bu nedenle ben evde test yapmadım hiç
Benimde 5.gün emb ama biraz daha beklemeye karar verdim

Cnm benim değerinde 24.3 çıktı Çarşamba bugün cuma yaptım 41.5 çıktı cokmu düşük sen yasamissn sanırım. Sürecin nasıldı belki moral olur bana
maalesef benim kimyasal oldu ama senin sonuçlar gayet normal önemli olan düşük veya yüksek çıkması değil iki günde en az %60 artması senin de güzel artmış inşallah sağlıkla ilerler hiç moral bozacak bir durumda değilsin canım

Back
X