- 5 Kasım 2024
- 131
- 34
- 13
Ya bende prebiyotik var acaba içsem olur mu çok kötü durumdayımHala almadım ben de eczaneye sorarım diye düşündüm nbl gold un iyi olduğunu duydum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende prebiyotik var acaba içsem olur mu çok kötü durumdayımHala almadım ben de eczaneye sorarım diye düşündüm nbl gold un iyi olduğunu duydum ama
Nasıl bi probiyotik yani kötü olacağını düşünmüyorum genelde probiyotiğe tamam diyorlar ama hemşireye mi sorsanızYa bende prebiyotik var acaba içsem olur mu çok kötü durumdayım
İnşallah o da gider bir an önceKeseyi 4 eylülde gördüm ama rahim içinde kanamam var biraz onu takip ediyoruz![]()
Merhaba hafta hesabını nasıl yapıyorsunuzAminnn6+1 de dinledim 2 gun once
![]()
Doktorum söyledi 6+1 Diye ama internette tüp bebek hesaplama diye aratırsanız doktorselcukselcuk.com diye bir site var ordanda hesaplayabiliyorsunuzMerhaba hafta hesabını nasıl yapıyorsunuz![]()
Tamamdır teşekkür ediyorum, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızDoktorum söyledi 6+1 Diye ama internette tüp bebek hesaplama diye aratırsanız doktorselcukselcuk.com diye bir site var ordanda hesaplayabiliyorsunuz
Aminn hepimiz inşallahTamamdır teşekkür ediyorum, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızben henüz yeni pozitif olduğunu öğrendim haftaya kese göreceğim
Teşekkür ederim darısı isteyen tüm kızların başına inşallahHiç belirti var mıydı hayırlı olsun.
Benimde 9uncu gün sabah lavaboda peçeteye geldi kahverengi çok yoğun olmayan bir leke test yapsam çıkar mıKızlar acil bilginize ihtiyacım var. Az önce lavaboya girdim ve peçeteye silince kahverengi leke geldi. Çok moralim bozuldu. Transfer sonrası 8. Gün bugün ve inşallah regl değildir.
Yaptın mı canım ne çıktı sonucunBenimde 9uncu gün sabah lavaboda peçeteye geldi kahverengi çok yoğun olmayan bir leke test yapsam çıkar mı
Canım randevum var diyordun ne yaptın gittin mi6 eylül de gittiğimde bana gelişimi yavaş ilaçları kes kendiliğinden vücut atsın dedi ama ben hala gelişim var diye biraz daha beklemek istedim yarın gene randevum var. Bana son adet tarihimden hesapladığını söyledi ama bu hesap yanlış diye biliyorum tüp bebek de embriyo transfer tarihinden hesaplanır diye biliyorum o yüzden biraz daha beklemek istedim
Cnm benim değerinde 24.3 çıktı Çarşamba bugün cuma yaptım 41.5 çıktı cokmu düşük sen yasamissn sanırım. Sürecin nasıldı belki moral olur banateşekkür ederim canım gördüm senin değerini de sakın ümitsiz olma bak burda bir arkadaşın böyle ilerleyip fırladı ki seninki düşük de değil takipe devam et olacak inşallah. benim değerim baya düşüktü 9. günde 27 10. günde 43 14. günde 90
Bence çıkar yao istersen ama 3. Gün embriyosu ise çıkmayabilir. 5. Gün embriyosu olup 8 yada 9. Gün pozitifi görenler var. Benim doğal siklusta ilerleme yapıldığı için çatlatma iğnesi vuruldum transferin 3. Günü bu nedenle ben evde test yapmadım hiçBenimde 9uncu gün sabah lavaboda peçeteye geldi kahverengi çok yoğun olmayan bir leke test yapsam çıkar mı
Yok hala yapmadım pazartesi test günüm beklemeye çalışıcamYaptın mı canım ne çıktı sonucun
Benimde 5.gün emb ama biraz daha beklemeye karar verdimBence çıkar yao istersen ama 3. Gün embriyosu ise çıkmayabilir. 5. Gün embriyosu olup 8 yada 9. Gün pozitifi görenler var. Benim doğal siklusta ilerleme yapıldığı için çatlatma iğnesi vuruldum transferin 3. Günü bu nedenle ben evde test yapmadım hiç
Gittim canım maalesef sonlandırma kararı alındı ilaçları dün kestim 1 hafta bekliycez kendiliğinden düşsün diye eğer olmazsa ilaçla düşürücekmiş nasip böyleymişCanım randevum var diyordun ne yaptın gittin mi
Üzgünüm hakkında hayırlısı olsun senin sağlığın daha önemliGittim canım maalesef sonlandırma kararı alındı ilaçları dün kestim 1 hafta bekliycez kendiliğinden düşsün diye eğer olmazsa ilaçla düşürücekmiş nasip böyleymiş![]()
Nasipten ötesi yokmuş bende çok üzüldüm ama buda geçicek inşallahÜzgünüm hakkında hayırlısı olsun senin sağlığın daha önemli![]()
maalesef benim kimyasal oldu ama senin sonuçlar gayet normal önemli olan düşük veya yüksek çıkması değil iki günde en az %60 artması senin de güzel artmış inşallah sağlıkla ilerler hiç moral bozacak bir durumda değilsin canımCnm benim değerinde 24.3 çıktı Çarşamba bugün cuma yaptım 41.5 çıktı cokmu düşük sen yasamissn sanırım. Sürecin nasıldı belki moral olur bana